Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen buna haksızlık diyorsun ana ben kendimi balkondan atayım Canım neden üzülüyorsun ki ben 3 saat yürüyüş + 2 saat ağırlık yapıyorum gram oynuyor haline şükür et bir rahatsızlığın yok

ama homini gırtlak yesemde aynı kiloda oluyorum yani diyet etkisi sıfır kötü olan bu

Cuma kilom 62
Güncel kilom 62.4
+400 gr dogum günü yüzünden.o kadarda yürümüstüm
Olsun canim halledicez hafta ici o artiyi eksiye çeviricez
Fazla degil Canım merak etme bu hafta hemencecik verirsin yulaflı kreplerinle
Kalori sayımıyla vermiştim bütün kilolarimi bu hafta tekrar kalori sayicam cumaya kadar tartilmicam bakalim ne kadar gidicek

tunaydinnn kizlarrrrr
biz kizimla bugun biraz uykuculuk ettik..cunku dun cok yorulduk..
Dunku menum;sabah haslanmis 2 yumurta biraz kasar peyniri bir minnacik tuzlu kurabiye sekersiz cay
aksam:izagara tavuk gogus izgara yarim domates 1 biber
4 saat avmde yuruyus
güncel kilom aşağıdaa

Çok güzel Canım tebrikler

Ben bu sabah tartilmadim ya unuttm pazartesiyi.. dun sabah ayniydim ama tuhh yemek yemistim yaZdigimda

Kizlat bu sabah 2 kare cikolata yedimm ay cok iyi geldi ama kavamak sayilmaz dimi bu hem erken yedim ya gun icinde yakarim..kahvaltim o oldu
biraz sonrada ogle yemeyi niyetine 1 kabak, 2 yk kepek,2 yumurta ve biraz rendelenmos kasar ile yaptigim omlet mucver karisimi cicim firinda suan onu yicemm

Evet kaçamak sayılmaz gün içinde yakarsın o kadarcık olsun

Çok güzel canım afiyet olsun eksidesin dimi cumaki kiloları unutuyorum ben

Yok canim afiyet olsun canin tatli istediğinde en güzeli 2 kare bitter bence bende kahvemle 2 kare yedim biraz önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…