- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.421
Sen buna haksızlık diyorsun ana ben kendimi balkondan atayım Canım neden üzülüyorsun ki ben 3 saat yürüyüş + 2 saat ağırlık yapıyorum gram oynuyor haline şükür et bir rahatsızlığın yok
Nerelerdeydin haftasonu fistiğimm bu hafta kilon eksilir inşallah balimama homini gırtlak yesemde aynı kiloda oluyorum yani diyet etkisi sıfır kötü olan bu
Olsun canim halledicez hafta ici o artiyi eksiye çeviricezCuma kilom 62
Güncel kilom 62.4
+400 gr dogum günü yüzünden.o kadarda yürümüstüm
Kalori sayımıyla vermiştim bütün kilolarimi bu hafta tekrar kalori sayicam cumaya kadar tartilmicamFazla degil Canım merak etme bu hafta hemencecik verirsin yulaflı kreplerinle
canım benim çok tatlısın.İtiraf sen güzeldin degil mi çünkü anladığım kadarıyla iyi hazırlandın
Amin inşallah tez Zaman'da hayırlısı ile kavuşursuncanım benim çok tatlısın.
Evet özendim güzel hissettim kendimi. Çokta keyifli geçti. uzaklık çok zor ya. Herkes sevdiceğine yakın olsun
Tünaydın babyTunaydin bebekler
canım hftasonu misafirlerimiz vardı uzaktan çok giremedim...Nerelerdeydin haftasonu fistiğimm bu hafta kilon eksilir inşallah balim
Çok güzel Canım tebriklertunaydinnn kizlarrrrr
biz kizimla bugun biraz uykuculuk ettik..cunku dun cok yorulduk..
Dunku menum;sabah haslanmis 2 yumurta biraz kasar peyniri bir minnacik tuzlu kurabiye sekersiz cay
aksam:izagara tavuk gogus izgara yarim domates 1 biber
4 saat avmde yuruyus
güncel kilom aşağıdaa
Eki Görüntüle 1767375
Evet kaçamak sayılmaz gün içinde yakarsın o kadarcık olsunKizlat bu sabah 2 kare cikolata yedimm ay cok iyi geldi ama kavamak sayilmaz dimi bu hem erken yedim ya gun icinde yakarim..kahvaltim o oldu
biraz sonrada ogle yemeyi niyetine 1 kabak, 2 yk kepek,2 yumurta ve biraz rendelenmos kasar ile yaptigim omlet mucver karisimi cicim firinda suan onu yicemm
Tavuk salataya ne dersincanım hftasonu misafirlerimiz vardı uzaktan çok giremedim...
inşallah öğle arası ne yesem acaba
Çok güzel canım afiyet olsuntunaydinnn kizlarrrrr
biz kizimla bugun biraz uykuculuk ettik..cunku dun cok yorulduk..
Dunku menum;sabah haslanmis 2 yumurta biraz kasar peyniri bir minnacik tuzlu kurabiye sekersiz cay
aksam:izagara tavuk gogus izgara yarim domates 1 biber
4 saat avmde yuruyus
güncel kilom aşağıdaa
Eki Görüntüle 1767375
Neyse güzelim olsun hadiii hepimiz bu hafta çok güzel kilolar verelimBen bu sabah tartilmadim ya unuttm pazartesiyi.. dun sabah ayniydim ama tuhhyemek yemistim yaZdigimda
Yok canim afiyet olsun canin tatli istediğinde en güzeli 2 kare bitter bence bende kahvemle 2 kare yedim biraz önceKizlat bu sabah 2 kare cikolata yedimm ay cok iyi geldi ama kavamak sayilmaz dimi bu hem erken yedim ya gun icinde yakarim..kahvaltim o oldu
biraz sonrada ogle yemeyi niyetine 1 kabak, 2 yk kepek,2 yumurta ve biraz rendelenmos kasar ile yaptigim omlet mucver karisimi cicim firinda suan onu yicemm
Iyi terlemeleerr miyavimmmKızlar akşama görüşürüz ben spora gidiyorum bugün yürüyüş yapmadım bari salona gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?