- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.581
afiyet olsun cnm..ben bugun abarttim biraz salatm iyiydide badem yedim hemde 25 tane falanSabah; yumurta peynir fume cayy
Aksam ; tavuk domates biberli bool baharatli kocaman bir sote yedmm ohh :)
Ayyy kizlarrr temizlikti kizin mamasoydo altiydi ustuydu yok uykusuydu oyunuydu derken daha yeni kahvalti yapabildim..
@SekerPancari71 canim tam mekik cekmeye calisioruz ben esimin dizleri i tutuorum oda benimkileri sirayla yapioruz ama ben cok marifetsizim cok hantalimdir@miyav_su canim ayy agirlikmi hic sevmem agir seyleri ben kalin kazak bile giyemem agir gelir bana
Cnm neresi cok menunun sen genelde bir ogun yiosun galibaaa hatta gecen dedm sen dukan yapmiyomuydun hic benzemio dedm ama gormedm galibaa karisitiriyo olabilirm..afiyet olsun cnm..ben bugun abarttim biraz salatm iyiydide badem yedim hemde 25 tane falan
Canım zaten temizlik ile yaktınafiyet olsun cnm..ben bugun abarttim biraz salatm iyiydide badem yedim hemde 25 tane falan
Miyavim sen ne yaptin salona gittinmi sporaCanım zaten temizlik ile yaktın
İyim Canım gittim sporumu yaptım şükür arkadaşımla mağaza gezdik üstüne yoruldum şimdi arkadaşla takılıyoruz kıyafet denedim 38 beden bol geldi ben şokMiyavim sen ne yaptin salona gittinmi spora
Hemen üstünü değiştir Canım hasta olmaKizlar Yeni yuruyusten geldin. Koto yakalandim yagmura Allah tan eve çok yaklasmistim. Ama yin ede islandim
Senin adina cok sevindim canim.sen kilona takilma hic göstermiyosunİyim Canım gittim sporumu yaptım şükür arkadaşımla mağaza gezdik üstüne yoruldum şimdi arkadaşla takılıyoruz kıyafet denedim 38 beden bol geldi ben şok
Artık bende takılmıyorum Canım 38 beden büyük geldi hoş arkadaşıma göre dardı ama ben çok Mutlu oldum teşekkürler canımSenin adina cok sevindim canim.sen kilona takilma hic göstermiyosun
Hemen üstünü değiştir Canım hasta olma
Gelir gelmez degistim sicak cayimi ictim.düsünceli arkadasimHemen üstünü değiştir Canım hasta olma
Düşünürüm ben hem bebişdeGelir gelmez degistim sicak cayimi ictim.düsünceli arkadasim
Totona laf söyleyen arkadasinmi yoksa.kiskanmistir o bence seni.Artık bende takılmıyorum Canım 38 beden büyük geldi hoş arkadaşıma göre dardı ama ben çok Mutlu oldum teşekkürler canım
Evet cok zor oluyo canim.bir defa hastalanmistim bebis bir yerde agliyo ben bir yerde.yanimda yardim etcek kimsede yok cok zorDüşünürüm ben hem bebişdevar zor olur senin Canım
Evet işte ta kendisi çatladı ya sorma kendisi gidelim dedi bende gittim elbise denedim çok kızdı ve kıskandıTotona laf söyleyen arkadasinmi yoksa.kiskanmistir o bence seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?