Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karanlık mı işte o kötü işte kuşağına kulaklık tak çık Can'ım dışarıya eve hspse etme kendini

Sana iyi spor lar miyavim.kahvaltimi Yapip evi topliyim bende cikmak istiyorum. Yagmur neysede firtina var.agacĺik yolda yuruyorum us time duscekler diye korkuyorum kizz

Ahhh derler herşeyi derler..biz bıktık konuşanlar bıkmadı..sen de güzel cevap vermişsin canım..

Sana iyi spor lar miyavim.kahvaltimi Yapip evi topliyim bende cikmak istiyorum. Yagmur neysede firtina var.agacĺik yolda yuruyorum us time duscekler diye korkuyorum kizz
Sagol Canım adaçayım bitsin hemen çıkıcam sende dikkat et canım aman diyeyim Allah korusun

Afiyet olsun canim süpersin börek yememişsin
Ahh canım valla moralini bozmuşlar ama takma hiç benim kvdem ve görümcemde kiloluu bundan 1 buçuk sene önce falan beraber başladik diyete sonuç ben 20 kilo verdim kvdem 2 kilo verip geri aldi görümcemde 6 9 kilo falan verdi ben onu hep motive ettim çok güzel oldun devam et diye ama okula başlayinca hepsini geri aldi şimdi nolduu amaaan öyle de yaşanmaz diyo ikiside ben verdiğim kilolari hep korudum çünkü kilo sevmiyorum ama bana diyorlar sende hiç bişey yemiyosusun tabi zayiflarsin zaten çok zayifladin eskiden daha güzeldin falan falan yani bunlari herkes yapiyor bence ama ben takmiyorum ben böyle seviyorum diyorum geçiyorum yada yorum yapmıyorum

Tüm mekik mi çekiyorsunuz canim yarım mekik mi....
Gunaydinnnn kizlarrrrrrrr....nekadarda erkenciyimmm degil miiiii
Günaydın tatliş
Eki Görüntüle 1768238 gunaydinnn kuzularrmm
Anneme gidiyoruz ailecek bir iki gun kalirizzz :) oh
Aayy ne kadar güzel bi görüntü oohh anneciine slm söyle iyi yolculuklar
Günaydın kızlar
Günaydın canimm
marlin18 canım SekerPancarii fit kaptanım Canım benim günaydın
canimm miyaviim benimm
Bugün nedense içimde enerji patlaması var kızlar şimdi yürüyüşe gidiyorum oradan salona gidicem akşama kadar gelmek istemiyorum birde bugün burda hava çok güzel güneşli bir gün
Ne güzel boll sporlu bi gün olacak desene
Tühhh geçmiş olsun canimm yaa insallah hemen atlatirsin merak etme canim dikkat edersen kilo artışı olmaz
merhaba kızlar bugün sabah menüm bir poğaça bir kaşık zeytin ezmesi ve kahve

ayrıca dün 6 km yürüdüm
Afiyet olsun fıstığımmm

Günaydın benim sporla ilgili çok büyük sorunlarım var pilates aletlerimi getirdiğim halde pilates mate ini getirmediğim için yapamıyorum. spora gideceğim tekrardan ama bünye olarak çok çok yorgunum başım ağrıyor fakat inadına dün kahvaltım tost tu
öğlen yine dolma akşam salata yarım kase mercimek çorbası ve 2 kaşık patatesli kuşbaşı ama Bugün kahvaltıyla beraber telafisini yapacağım inşallah

Gunaydiin.

Ben geldim. Kilo alip da geldim malesef.

69.3 olmusum. Gerci en son kactim net hatirlamiyorum ama aldigimdan eminim.

Buralardayim artik sonunda evimdeyim.

Nasilsiniz napiyosunuz?

Ayyy kizlarrr temizlikti kizin mamasoydo altiydi ustuydu yok uykusuydu oyunuydu derken daha yeni kahvalti yapabildim..
SekerPancarii canim tam mekik cekmeye calisioruz ben esimin dizleri i tutuorum oda benimkileri sirayla yapioruz ama ben cok marifetsizim cok hantalimdir@miyav_su canim ayy agirlikmi hic sevmem agir seyleri ben kalin kazak bile giyemem agir gelir bana

Menumude yazayim kizlar..
Gep geç kahvalti:1 haslanmis derisi alinmis kalcali but,7 cherry donates,1 salatalik,3 kk kadar yagsiz tuzsuz koy peyniri ile salata kocamannn cok doydum..
canim cok cola istedi dolapta vardi ama icmemek icin cok direndim baktim olmicak lavaboya bosalttim..sonra tatli istegim devam edince 2 serce parmagi kadr kakaolu helva yidim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…