Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar

Kahvaltı : Yok
Öğle: simit
Akşam
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek

Spor yok, hasta yatağımdan sesleniyorum sizee.
Afiyet olsun canim yaninda olsaydim sana tavuk çorbası yapardim limonlu limonlu icerdin kuzum

Canım reglin yaklaşıyor galiba şekerli şeyler yemişsin ama kalorileri az maşallah sana afiyet olsun
Reglden değil canim canga işi bozdu bi tek yoksa kahvaltıda tarćinli bal ve tahin pekmez mutlaka yiyorum enerji veriyor bana ama en fazla bi tatlı kaşığı anca yiyorumdur

Ayy babam kestane almış minicik micik 6 tane yicem yoksa tepki çekiyorum kızlarr daha nerene zayiflican yeee diyo babam kızıyo kestaneler büyük bir fındık kadar

Menun de sporunda çok güzel yola devam.börekleri yemeyince senin iradene hayran kalmıştır kıskançlığından afra tafra yapmıştır. Boşver çokta fifi

Afiyet olsun canim yaninda olsaydim sana tavuk çorbası yapardim limonlu limonlu icerdin kuzum

Ay canım benim içmiş kadar oldum teşekkür ederim.
Afiyet olsun. Ye kestanelerini baba kırılmasın. Yarın proteini bol gün yapar toparlarsın sen. Bu kdar acımasız olma artık kendine.

Ay canım benim içmiş kadar oldum teşekkür ederim.
Afiyet olsun. Ye kestanelerini baba kırılmasın. Yarın proteini bol gün yapar toparlarsın sen. Bu kdar acımasız olma artık kendine.
Yedim fındık kadarlarini seçtim 6 7 tane yedim

Herkesin yaşam tarzina saygi duymak lazim sen nasil ona yiyo diye bozulmuyosun onun da sen yemiyosun diye bozulmamasi lazim iraden süper tatlım maşallah

Afiyet olsun tatlim çok güzelll

Menun de sporunda çok güzel yola devam.börekleri yemeyince senin iradene hayran kalmıştır kıskançlığından afra tafra yapmıştır. Boşver çokta fifi
Çok bozuldu ya belli etmemeye çalıştı ben çok sevinçliyim ben ona çok yardım etmek istedim ama o kendi kendine yaptı hatta fazla zayıflama çirkin olucaksın dedi aklıma sen geldin sanada demişti birileri

Selam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, dört zeytin, on çiğ fındık..
Akşam: kıymalı mıhlama, yoğurt..
İki saate yakın yürüyüş yaptım bugün..

Miyav_su canım tebrikler yaptığın sporlar seni inceltmiş ne güzel..arkadaşına da sessiz ama derin kocaman bir cevap vermişsin..
Birde bana tembihledi sakın düğünümde güzel giyinip gelme dedi hatta giydiğim elbiseyi al defi bende bu çok sade bunu giymem dedim o Kokoş gelirim dedim o Zaman'da ben seni tanımam dedi

Nedir bu milletin derdi anlamıyorum..şişman olsan dert zayıf olsan dert..ne güzel zayıflamışsın canım en büyük cevap bu olmuş..

Benimde kalçalarım var Canım evde Sukuat yap olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…