- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.621
Afiyet olsun canim yaninda olsaydim sana tavuk çorbası yapardim limonlu limonlu icerdin kuzumİyi akşamlar
Kahvaltı : Yok
Öğle: simit
Akşam
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
Spor yok, hasta yatağımdan sesleniyorum sizee.
Reglden değil canim canga işi bozdu bi tekCanım reglin yaklaşıyor galiba şekerli şeyler yemişsin ama kalorileri az maşallah sana afiyet olsun
Kızı uyutunca yapmayı düşünüyorum canimOh afiyet baş şeker olsun Canım sporda harika mekik yaptın mı
Menun de sporunda çok güzel yola devam.börekleri yemeyince senin iradene hayran kalmıştır kıskançlığından afra tafra yapmıştır. Boşver çokta fifiİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda cevizli avakoda yanında haşlanmış yumurta,avuç içi kadar peynir,10 adet zeytin yeşillik duble şekersiz adaçayı sonra 3 saat yürüyüş Eve geldim 1 çay bardağı fındık ve çorba içtim ordan spor salonu 2 saat ağırlık arkadaşla mağaza mağaza dolaştık eve geldik kavurma,salata ona pilav yaptım sadece tadına baktım 1 çay kaşığı birde yazdan yaptığım vişnem vardı onu şekersiz su koydum 1 kase onu tükettim tatlı yerine 3 litre su ,sade Türk kahvesi
Afiyet olsun canim yaninda olsaydim sana tavuk çorbası yapardim limonlu limonlu icerdin kuzum
Yedim fındık kadarlarini seçtim 6 7 tane yedimAy canım benim içmiş kadar oldum teşekkür ederim.
Afiyet olsun. Ye kestanelerini baba kırılmasın. Yarın proteini bol gün yapar toparlarsın sen. Bu kdar acımasız olma artık kendine.
Herkesin yaşam tarzina saygi duymak lazim sen nasil ona yiyo diye bozulmuyosun onun da sen yemiyosun diye bozulmamasi lazim iraden süper tatlım maşallahHe oda şimdi bitkisel ilaçlardan bekliyor zayıflamayı eve gelirken tutturdu börek alalım yada sende börek yapalım diye bende dedim yaparım ama sen yersin hayır dedi gitti pastaneden big sürü şey aldı bize geldik bende yemedim bozuk attı
Afiyet olsun tatlim çok güzelllİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda cevizli avakoda yanında haşlanmış yumurta,avuç içi kadar peynir,10 adet zeytin yeşillik duble şekersiz adaçayı sonra 3 saat yürüyüş Eve geldim 1 çay bardağı fındık ve çorba içtim ordan spor salonu 2 saat ağırlık arkadaşla mağaza mağaza dolaştık eve geldik kavurma,salata ona pilav yaptım sadece tadına baktım 1 çay kaşığı birde yazdan yaptığım vişnem vardı onu şekersiz su koydum 1 kase onu tükettim tatlı yerine 3 litre su ,sade Türk kahvesi
Çok bozuldu ya belli etmemeye çalıştıMenun de sporunda çok güzel yola devam.börekleri yemeyince senin iradene hayran kalmıştır kıskançlığından afra tafra yapmıştır. Boşver çokta fifi
Herkesin yaşam tarzina saygi duymak lazim sen nasil ona yiyo diye bozulmuyosun onun da sen yemiyosun diye bozulmamasi lazim iraden süper tatlım maşallah
Bugün başla olur mu?Kızı uyutunca yapmayı düşünüyorum canim
Afiyet olsun Canım yarın fazladan spor yapar yakarsınAyy babam kestane almış minicik micik 6 tane yicem yoksa tepki çekiyorum kızlarr daha nerene zayiflican yeee diyo babam kızıyokestaneler büyük bir fındık kadar
Anladım Canım afiyet olsunReglden değil canim canga işi bozdu bi tekyoksa kahvaltıda tarćinli bal ve tahin pekmez mutlaka yiyorum enerji veriyor bana ama en fazla bi tatlı kaşığı anca yiyorumdur
Birde bana tembihledi sakın düğünümde güzel giyinip gelme dedi hatta giydiğim elbiseyi al defi bende bu çok sade bunu giymem dedim o Kokoş gelirim dedim o Zaman'da ben seni tanımam dediMiyav_su canım tebrikler yaptığın sporlar seni inceltmiş ne güzel..arkadaşına da sessiz ama derin kocaman bir cevap vermişsin..
Canım sabah doydun mu?Selam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, dört zeytin, on çiğ fındık..
Akşam: kıymalı mıhlama, yoğurt..
İki saate yakın yürüyüş yaptım bugün..
Nedir bu milletin derdi anlamıyorum..şişman olsan dert zayıf olsan dert..ne güzel zayıflamışsın canım en büyük cevap bu olmuş..Afiyet olsun canim süpersin börek yememişsin
Ahh canım valla moralini bozmuşlar ama takma hiç benim kvdem ve görümcemde kiloluu bundan 1 buçuk sene önce falan beraber başladik diyete sonuç ben 20 kilo verdim kvdem 2 kilo verip geri aldi görümcemde 6 9 kilo falan verdi ben onu hep motive ettim çok güzel oldun devam et diye ama okula başlayinca hepsini geri aldi şimdi nolduu amaaan öyle de yaşanmaz diyo ikiside ben verdiğim kilolari hep korudum çünkü kilo sevmiyorum ama bana diyorlar sende hiç bişey yemiyosusun tabi zayiflarsin zaten çok zayifladin eskiden daha güzeldin falan falan yani bunlari herkes yapiyor bence ama ben takmiyorum ben böyle seviyorum diyorum geçiyorum yada yorum yapmıyorum
Benimde kalçalarım var Canım evde Sukuat yap olur muYok tatlım doktor gitmedim. Şimdi sıcak sıcak yatıyorum. Meyve yerim birazdan unuttum onu yazmayı.
Bak sporun faydalarını nasıl görüyorsun. Kilondan az göstererek. Daha da azimli olursun artık.
Benimde gömleklerim 36 beden tam oturuyor birazcık üstüm küçülse daha güzel durcak.Ama 38 de bol oluyor.
Gel gör ki alt beden 42 tam oturuyor. Bacaklarım kalın yapıda ayak bileğime kadar maşallahım vr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?