- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.661
İyi geceler canım bende yatıyorumSize iyi geceler kızlar..bebiş uyudu ben de duş alıp yatıcam yorulmuşum bugün..
kizlarrr demeyin oyle demeyin...Benim kuzenim de öyleydi..ben de ona hem üzülüp hem kızmıştım o kadar ay insan gr olsun verir diye..
Allah'a çok şükür iyiyim canim. Kızı uyuttum sonra sporumu yaptimmarlin18 canım sesin çıkmıyor sende mi hasta oldun ?
Can'ım detoks yapsanaayyyyyy kizlarrrr en onemli seyi yazmadim arkadasim aradi bugun 14 martta cocugun dogumgunu var butun arkadaslarimiz orda olucakkkkk yaa iyuce zayiflamaliyimmmmm...biraz daha hizli kilo vermek icin napabilirim acabaa valla cok yardiminiza ihtiyacim varrr...67-68 gidip geliorum 1 ay var 62 falan olsam ya nasil şaşırırlarrrr bende nasil motive oldum simdiii iyisimi esim gelince yuruyuse cikim hemen 1 saat falan
Süpersin Canım yarım mekik yap hoca Aletsiz olmaz dediAllah'a çok şükür iyiyim canim. Kızı uyuttum sonra sporumu yaptim.ama ters mekiği anlayamadım nasıl oluyor. Diğer lerinde 50 şer tane yaptım. Birazda bacak çalıştım
Can'ım dediğinde haklısın bizim dediğimiz insanlar ne varsa yiyorlar hareket sıfır kendilerinde kısmıyorlar ilaçlara sarıyorlar anladın mı hem yiyecek hem hareket olmayacak hem zayıflayacakkizlarrr demeyin oyle demeyin...
bizim komsumzun iki kizi vardi kilolulardi annesi ve babalarida oyleydi belliki genetik bi durumdu..Ben tabii fıstıktim ozaman havamdn gecilmio:) dugunu oldu apartmandn cikarkn baktim kiloluydu ya gelinlik galan iyice kabarmis yuhh dedim ya insan olecegini bilse zayiflar gelin olcak die...neyse gel zamn git zaman hep duzgun fizikli bi hatundum gel gelelim gelinlik meselesine..gelinligi hazir aldim ben giydim cukk 67 kiloydum..ama diet yapiodum 62 olayim die gelinligimi dugunde giydigimde 70 kiloydum ve zar zor kapandi..o gun o kiz icin soylediklerim geli hep kulagima nasl pismanlik yasadim odur budur kimsenin biseyine laf etmiorum..zaman geldi bende cok kilo aldim ve veremedim..sonrafan anladm onlarininkinin cok yemektn degil hastaliktn oldugunu RABBIM tum hastalara acil sifalar versin inşALLAH..
İnşallah canımsın
Evet Can'ım kas ağırlığım var sıkılaşıyorum tartımı anlayamadım birde ablam tartıldı tartın 2 kg fazla deri arkadaşımda öyle dedi 2 kg spor salonunda tartıldım buradaki ile aynıydı Can'ım evde pilates yapslm kizlar...Miyav_su cum ne ettin yaa oyle maşALLAH sana demkki yagdan cok kas agirligin var senin..ben 67.5 ile 1.69 boy ama 40 bedenim..bu hafta gram oynatamadim yatindami oyle olcak bakalim..
@SekerPancari71 canim bende tavastan baslicam artik ama yememk icin degil canm istemedigi icin yemedim bu zamana kadr pis hırs yaptim sabah tartida -gormek nasil onem kazanmis yer etmis bilincime..mesela bugun canim istedi yedim bir iki..ama simdi kahvalti ve gec ogle yemeyi yicem aksamda yogurt faln yemeyi dusundum..zaten kilo vermm cok yavasladi..sporda yapamiorum havalar iyiyken yuruyum diorum oda kizima gore ayarlayamiorum falan
Anladim canm bende oyle yani tam yapmiyorum onlar kadar ama felsefesi beynime isledi guzel uyguluyorum bazen kafama gore.. ben dengeli yiyorum o sekilde gidiyo yani bir ogun az bence canm bide dedigin gibi yierek dene..ya ben aslinda dukan yapiodum sonra karistirdim birbirine..aslinda hep sp yapio gibiyim..kepek kulla iorum mutlaka yagsz yogurt ve sutte ama adim tam dukanci degil..evet gunde 1 bazn 2 ogun yiyorum alistim sanirim boyle..ama metabolizmam beni zorluyor o yuzdn biraz şaşirtmak maksatli yemeye basladm bakalim Cuma belli olur iyi i yaptim kotumu yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?