Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Doydum canım..iki yumurtadan olunca doyuyorum..bugün pazardan domates salatalık aldım sabaha çeşit olsun yoksa diğer yeşillikleri yiyemiyorum..
Tok olmana sevindim yürüyüşünde çok güzel Anladım Can'ım bende mevsimsiz olunca yiyemiyorum avakoda tok tutuyor tavsiye ederim

Birde bana tembihledi sakın düğünümde güzel giyinip gelme dedi hatta giydiğim elbiseyi al defi bende bu çok sade bunu giymem dedim o Kokoş gelirim dedim o Zaman'da ben seni tanımam dedi
Ahh seni dinleyip oda başlasa sağlıkli beslenmeye spora bunlara hiç gerek kalmicak

Çok bozuldu ya belli etmemeye çalıştı ben çok sevinçliyim ben ona çok yardım etmek istedim ama o kendi kendine yaptı hatta fazla zayıflama çirkin olucaksın dedi aklıma sen geldin sanada demişti birileri
O sözü zayıflayan herkese söylüyor kiskananlar özellikle

Aynen devam canım..en süslüsünden al valla..artık ona da karışmasın yani..
Canım birde düğünü 3 gün köyünde olucak ben istemiyorum diyor annesi babası çok istiyor zaten yaşıda var 37 yaşında boyu 1.50 kilosu 110 kg kolay degil nişanlısı 1,78 kilo 120 o yüzden istemiyor ama çaba göstermedi Nasıl çıkacam insan içine diyor bir yandan üzülüyorum gerçekten

Benim kuzenim de öyleydi..ben de ona hem üzülüp hem kızmıştım o kadar ay insan gr olsun verir diye..

Benim kuzenim de öyleydi..ben de ona hem üzülüp hem kızmıştım o kadar ay insan gr olsun verir diye..
Onlar şöyle düşünüyor kendisi zayıfladıya hava atıyor ders veriyor diye düşünüyorlar biz onunla aynı kiloyduk aynı gün doktora çıktık düşün kendisi istemedim içim rahat

Onlar şöyle düşünüyor kendisi zayıfladıya hava atıyor ders veriyor diye düşünüyorlar biz onunla aynı kiloyduk aynı gün doktora çıktık düşün kendisi istemedim içim rahat
Kendi düşen ağlamaz canım..ben evlendiğimde onbeş kilo vermiştim o zamanki aklımla..şimdikilerde özgüven tavan yapmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…