- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.641
Afiyet olsun canim az yemişsin sankiSelam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, dört zeytin, on çiğ fındık..
Akşam: kıymalı mıhlama, yoğurt..
İki saate yakın yürüyüş yaptım bugün..
Doydum canım..iki yumurtadan olunca doyuyorum..bugün pazardan domates salatalık aldım sabaha çeşit olsun yoksa diğer yeşillikleri yiyemiyorum..Canım sabah doydun mu?
Canim ben squatin ideal kiloya gelince yapılması gerektiğini biliyorum yoksa dizlere çok yük biner diye okudumBenimde kalçalarım var Canım evde Sukuat yap olur mu
Bugün anneme de dedim hiç acıkmadım diye..dün çok canım sıkkındı içim fazla bişey almıyor galiba stresten..Afiyet olsun canim az yemişsin sanki
O yüzden en güzeli kimseyi duymucaz ne kadar istiyosak o kadar zayıflariz dimi yaniiNedir bu milletin derdi anlamıyorum..şişman olsan dert zayıf olsan dert..ne güzel zayıflamışsın canım en büyük cevap bu olmuş..
Tok olmana sevindim yürüyüşünde çok güzelDoydum canım..iki yumurtadan olunca doyuyorum..bugün pazardan domates salatalık aldım sabaha çeşit olsun yoksa diğer yeşillikleri yiyemiyorum..
Ahh seni dinleyip oda başlasa sağlıkli beslenmeye spora bunlara hiç gerek kalmicakBirde bana tembihledi sakın düğünümde güzel giyinip gelme dedi hatta giydiğim elbiseyi al defi bende bu çok sade bunu giymem dedim o Kokoş gelirim dedim o Zaman'da ben seni tanımam dedi
Aynen devam canım..en süslüsünden al valla..artık ona da karışmasın yani..Birde bana tembihledi sakın düğünümde güzel giyinip gelme dedi hatta giydiğim elbiseyi al defi bende bu çok sade bunu giymem dedim o Kokoş gelirim dedim o Zaman'da ben seni tanımam dedi
Evet stres etkiliyor önceden yemeğe dalardım şimdi yemekten kaçıyorumBugün anneme de dedim hiç acıkmadım diye..dün çok canım sıkkındı içim fazla bişey almıyor galiba stresten..
O sözü zayıflayan herkese söylüyor kiskananlar özellikleÇok bozuldu ya belli etmemeye çalıştıben çok sevinçliyim ben ona çok yardım etmek istedim ama o kendi kendine yaptı hatta fazla zayıflama çirkin olucaksın dedi aklıma sen geldin sanada demişti birileri
Canım birde düğünü 3 gün köyünde olucak ben istemiyorum diyor annesi babası çok istiyor zaten yaşıda var 37 yaşında boyu 1.50 kilosu 110 kg kolay degil nişanlısı 1,78 kilo 120 o yüzden istemiyor ama çaba göstermedi Nasıl çıkacam insan içine diyor bir yandan üzülüyorum gerçektenAynen devam canım..en süslüsünden al valla..artık ona da karışmasın yani..
Kardeşim yalvardı kurabiyenin tadına bak diye ama olmaz dedim ve yemedim..ne hırslanmışım yahu :))Evet stres etkiliyor önceden yemeğe dalardım şimdi yemekten kaçıyorum
Aynen hepimizi kıskansınlarO sözü zayıflayan herkese söylüyor kiskananlar özellikle
Çok iyi yapmışsın artık nefsimize hakim oluyoruzKardeşim yalvardı kurabiyenin tadına bak diye ama olmaz dedim ve yemedim..ne hırslanmışım yahu :))
Benim kuzenim de öyleydi..ben de ona hem üzülüp hem kızmıştım o kadar ay insan gr olsun verir diye..Canım birde düğünü 3 gün köyünde olucak ben istemiyorum diyor annesi babası çok istiyor zaten yaşıda var 37 yaşında boyu 1.50 kilosu 110 kg kolay degil nişanlısı 1,78 kilo 120 o yüzden istemiyor ama çaba göstermedi Nasıl çıkacam insan içine diyor bir yandan üzülüyorum gerçekten
Neler yaptın spor salonuna yazdırdım zorla gitmedi yürüyüşe gittik 2. Gün gelmedi artık bende peşini bıraktımAhh seni dinleyip oda başlasa sağlıkli beslenmeye spora bunlara hiç gerek kalmicak
Onlar şöyle düşünüyor kendisi zayıfladıya hava atıyor ders veriyor diye düşünüyorlar biz onunla aynı kiloyduk aynı gün doktora çıktık düşün kendisi istemedim içim rahatBenim kuzenim de öyleydi..ben de ona hem üzülüp hem kızmıştım o kadar ay insan gr olsun verir diye..
Kendi düşen ağlamaz canım..ben evlendiğimde onbeş kilo vermiştim o zamanki aklımla..şimdikilerde özgüven tavan yapmış :)Onlar şöyle düşünüyor kendisi zayıfladıya hava atıyor ders veriyor diye düşünüyorlar biz onunla aynı kiloyduk aynı gün doktora çıktık düşün kendisi istemedim içim rahat
Evet Canım şimdikiler özgüvenli birde ağlıyor üzülüyorum ben vazifemi yaptımKendi düşen ağlamaz canım..ben evlendiğimde onbeş kilo vermiştim o zamanki aklımla..şimdikilerde özgüven tavan yapmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?