- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.681
Kesinlikle öyle üzülüyorum senin için iyi olmuş bak ne güzel söylemiş teyzelerin kuzenlerin maşallah sanaMiyav_su canim arkadasin cok kiskancmis ama onuda anlamak lazim psikolojisi iyi degildir kg konusunda kesin bunalimdadir
Bende dediğine katılıyorum önemli olan öğün atlamamak ki yapılan en büyük yanlışAnladim canm bende oyle yani tam yapmiyorum onlar kadar ama felsefesi beynime isledi guzel uyguluyorum bazen kafama gore.. ben dengeli yiyorum o sekilde gidiyo yani bir ogun az bence canm bide dedigin gibi yierek dene..
Ayrica kg lar yavas gitsin ama yeterki saglkli gitsin.. sebzede onemli fazla protein vucudda degisik tepkiler verebilir.. biyerlerde odem olarak sislikler vs.. protein kacagi olanlar oluyo.. oyuzden cok dikkatli olmaliyiz hepimiz guzel beslenmeliyiz..
Sanada gunaydin miyavim suyumGünaydın kızlar herkese Mutlu sabahlar güzel bir gün diliyorum
Evet kuzummBende dediğine katılıyorum önemli olan öğün atlamamak ki yapılan en büyük yanlış
Gunaydin sekerKizlar hepinize günaydın gününüz güzel geçsin insaAllah.
Sagol cnmmm evet ya gormediler basladigimdan beriKesinlikle öyle üzülüyorum senin için iyi olmuş bak ne güzel söylemiş teyzelerin kuzenlerin maşallah sana
Bir ayda 5 kiloo vermen lazim o zaman ve olmucak şey değil tatlimm her hafta 700 800 gr versen süper oluurrayyyyyy kizlarrrr en onemli seyi yazmadim arkadasim aradi bugun 14 martta cocugun dogumgunu var butun arkadaslarimiz orda olucakkkkk yaa iyuce zayiflamaliyimmmmm...biraz daha hizli kilo vermek icin napabilirim acabaa valla cok yardiminiza ihtiyacim varrr...67-68 gidip geliorum 1 ay var 62 falan olsam ya nasil şaşırırlarrrr bende nasil motive oldum simdiii iyisimi esim gelince yuruyuse cikim hemen 1 saat falan
Senin boy benden uzun fıstıkSekerPancarii selinimmmm dusunsene aramizda 10 kilo var ne kadar citirsinnnn degil miiiii balli lokma seniiiiii..ensendeyimmmmm geliommm
Ayy insan nasil mutlu oluyor demii zayifladigi farkedilinceIyi geceler kizlarrr annemdeyiz ya teyzosa kuzenler falan takildk ondan yazamadm...
Beni hepsi bir aydir gormuyordu ay fena gaza geldim yineee ooww baya vermissin degismissin falan filan yuzun bile cekilmis hoop havalar 1500 hepsinden yedim gazi
Mutluyumm
Bu arada ben gunluk sporumu evde yapiyorum karin bacak yan vs
Günaydın tatlişGünaydın kızlar herkese Mutlu sabahlar güzel bir gün diliyorum
Günaydın caniiimmKizlar hepinize günaydın gününüz güzel geçsin insaAllah.
Günaydın fıstıkHepinizeeeeeee gunaydiiiiinnnnnnnn
Günaydın tatliimmm döndün mü seeennnGunaydiiin
Günaydın canim geçmiş olsun ben bi araştirayim bu konuyu olmadi saflık problemi sebebiyle ayrıldı yazarim oldu mu tatlim sen sıkma canını geri gelirsin aramizaGünaydın.
SekerPancarii tatlım başlangıc suremden kaynaklı izne ayrılamıyorum sanırım. Kendi isteğimle yarıştan ayrılırsam tekrar katılabilir miyim daha sonra?
Şimdi 2 belkide biraz daha uzun sürecek bi alerji tedavisine başladım. Kullandığım ilaçlar ödem yapıyor ve engelleyemiyorum kilo artışını. Hele bu sabah morallim daha bi bozuldu alyansımı bile takamadım.
Ellerim öyle şişki yumruk bile yapamıyorum, kapanmıyor elim.
Birde diyet stresiyle uğraşmak istemiyorum 1-2 hafta.
Ne yapabiliriz bu durumda?
Döndüm canim. Dun yazdim da arada kaynadi sanirim. HosbuldumGünaydın tatliimmm döndün mü seeennnhosgeldin
Aynen tatlım. Takıma zarar vermekte istemiyorum ama hepten takımdan çıkmakta istemiyorum. ne yapılabilir bi bulalım.Günaydın canim geçmiş olsun ben bi araştirayim bu konuyu olmadi saflık problemi sebebiyle ayrıldı yazarim oldu mu tatlim sen sıkma canını geri gelirsin aramiza
Evet Canım bugün yürüyüş yok sadece salona gideceğimSanada gunaydin miyavim suyumerkenden kalmışsın sporami canım
Havalan ki moralin yüksek olsun bozulmasın maşallahSagol cnmmm evet ya gormediler basladigimdan beribaya havalandm haha
Geçmiş olsun Canım bende alerji hapı kullanıyorum sakın tuz tüketme o ilaçları alırken birde bol soğan ve nar tüket ben gecen kış ilaç kullanmamak için 40 kg nar tükettim kış boyunca ve Bahar ayını iyi geçmişti tavsiye ederimGünaydın.
SekerPancarii tatlım başlangıc suremden kaynaklı izne ayrılamıyorum sanırım. Kendi isteğimle yarıştan ayrılırsam tekrar katılabilir miyim daha sonra?
Şimdi 2 belkide biraz daha uzun sürecek bi alerji tedavisine başladım. Kullandığım ilaçlar ödem yapıyor ve engelleyemiyorum kilo artışını. Hele bu sabah morallim daha bi bozuldu alyansımı bile takamadım.
Ellerim öyle şişki yumruk bile yapamıyorum, kapanmıyor elim.
Birde diyet stresiyle uğraşmak istemiyorum 1-2 hafta.
Ne yapabiliriz bu durumda?
Günaydın hoşgeldin canım aramızaDöndüm canim. Dun yazdim da arada kaynadi sanirim. Hosbuldum
Nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?