Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende dediğine katılıyorum önemli olan öğün atlamamak ki yapılan en büyük yanlış

Günaydın.
SekerPancarii tatlım başlangıc suremden kaynaklı izne ayrılamıyorum sanırım. Kendi isteğimle yarıştan ayrılırsam tekrar katılabilir miyim daha sonra?
Şimdi 2 belkide biraz daha uzun sürecek bi alerji tedavisine başladım. Kullandığım ilaçlar ödem yapıyor ve engelleyemiyorum kilo artışını. Hele bu sabah morallim daha bi bozuldu alyansımı bile takamadım.
Ellerim öyle şişki yumruk bile yapamıyorum, kapanmıyor elim.
Birde diyet stresiyle uğraşmak istemiyorum 1-2 hafta.
Ne yapabiliriz bu durumda?

Bir ayda 5 kiloo vermen lazim o zaman ve olmucak şey değil tatlimm her hafta 700 800 gr versen süper oluurr ama sen şok diyet mi yapmak istiyorsun eğer düşünüyorsan 5 günde 5 kilo diyeti var çoğu arkadaşim yapti ve guzel sonuçlar aldi tabi 5 kilo gitmiyor 2 3 kilo verenler oldu
SekerPancarii selinimmmm dusunsene aramizda 10 kilo var ne kadar citirsinnnn degil miiiii balli lokma seniiiiii..ensendeyimmmmm geliommm
Senin boy benden uzun fıstık sen benden daha çıtır olacaksın benim boy 165 hedef kilo 52 senin hedef neydi canim
Ayy insan nasil mutlu oluyor demii zayifladigi farkedilince hakettin bu iltifatlari sen
Günaydın kızlar herkese Mutlu sabahlar güzel bir gün diliyorum
Günaydın tatliş
Kizlar hepinize günaydın gününüz güzel geçsin insaAllah.
Günaydın caniiimm
Hepinizeeeeeee gunaydiiiiinnnnnnnn
Günaydın fıstık

Günaydın canim geçmiş olsun ben bi araştirayim bu konuyu olmadi saflık problemi sebebiyle ayrıldı yazarim oldu mu tatlim sen sıkma canını geri gelirsin aramiza

Günaydın canim geçmiş olsun ben bi araştirayim bu konuyu olmadi saflık problemi sebebiyle ayrıldı yazarim oldu mu tatlim sen sıkma canını geri gelirsin aramiza
Aynen tatlım. Takıma zarar vermekte istemiyorum ama hepten takımdan çıkmakta istemiyorum. ne yapılabilir bi bulalım.

Geçmiş olsun Canım bende alerji hapı kullanıyorum sakın tuz tüketme o ilaçları alırken birde bol soğan ve nar tüket ben gecen kış ilaç kullanmamak için 40 kg nar tükettim kış boyunca ve Bahar ayını iyi geçmişti tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…