- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.221
Saol canım galiba birden yüklendim keşke ağırlıksiz başlasaydim bugün dışarda yürüdüm yarim saat falan bi kaç haraket daha yaparimm tamamdirslm kizlar bugun ablam ve yigenim geldi sabhtan ugrayamadim o yuzden..SekerPancarii selinim gecmis olsun birdenmi yuklendin acaba..pek anlamam spor islerinden Miyav_su bilir bilse:)
menumu yazayim..
gec kahvalti saat 13.00 gibi
1 simit koy peyniri domates salatalik 1 yk labne 2 haslanmis yumurta sekersiz cay
ara 2si1 arada ve yarim muz..
bukadar bu arada giyinik tartildim az evvel 69 kilo gizukuorum 2 kilomu yani ustumdekilerrrrrrr
Afiyet olsun den elbisesiz mi tartılıyorsunslm kizlar bugun ablam ve yigenim geldi sabhtan ugrayamadim o yuzden..SekerPancarii selinim gecmis olsun birdenmi yuklendin acaba..pek anlamam spor islerinden Miyav_su bilir bilse:)
menumu yazayim..
gec kahvalti saat 13.00 gibi
1 simit koy peyniri domates salatalik 1 yk labne 2 haslanmis yumurta sekersiz cay
ara 2si1 arada ve yarim muz..
bukadar bu arada giyinik tartildim az evvel 69 kilo gizukuorum 2 kilomu yani ustumdekilerrrrrrr
Bende eve yeni geldim arkadasım ile takıldık yorucu bir gündü sen neler yaptın canımKizlar hayirdir yoksunuzz
Afiyet olsun canım emin ol bol eksiler olucakYemegimi yemistim unutmadan yazayim..
Sabah: biraz muz, peynir,yumurta,fumee,sut
Aksam: yogurt,ispanaaak ve az tavk ,zero
Bol eksilerm olsun
Menün güzel afiyet olsun tatlımSelam kızlar..menüm..
Sabah: domatesli yumurta, kk peynir, beş zeytin, bir avuç çiğ tavuk..
Akşam: yarım kase tel şehriye çorba, iki baget, yoğurt..
İyi akşamlar canım geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar. Bugün dışardaydım hep hastaneye gittim ziyarete. Anca eve döndüm. Ölüyorum yorgunluktan.
Ne güzel gezmişsin canım..benim de komşum geldi bugün oturduk muhabbet falan iyi geldi..Bende eve yeni geldim arkadasım ile takıldık yorucu bir gündü sen neler yaptın canım
Menun çok güzel canım afiyet olsun :)Selam kızlar..menüm..
Sabah: domatesli yumurta, kk peynir, beş zeytin, bir avuç çiğ tavuk..
Akşam: yarım kase tel şehriye çorba, iki baget, yoğurt..
Ne güzel canım benim komşular ile aram pek iyi değil sadece alt komşum ile iyiyiz oda benden büyükNe güzel gezmişsin canım..benim de komşum geldi bugün oturduk muhabbet falan iyi geldi..
Ben eski mahalleme taşındım onun için komşumlarım hali hazırda canım:) hepsi de yaşıtım iyidirler sağolsunlar..diğer evdeki komşularım hep emekli yaşça büyüktüler benden anlıyorum seni..Ne güzel canım benim komşular ile aram pek iyi değil sadece alt komşum ile iyiyiz oda benden büyük
Afiyet olsun gerçekten mi çok sevindimİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah peynir 1 dilim tamb. Ekmeği 2 zeytin
Öğlen 2 kuru kayısı
Aksam tavuk ve iki kaşık makarna salata 2.5 lt suMiyav_su sayende artırdım suyu canimmm
Yok canım burda genç komşumda var hatta üst komşumla çok iyidik ne Zaman benimle çıkarı bitti komşuluğuda bitti çok üzüldüm ama insanları anlayamıyorum malesef inşallah bu sene turizm iyi geçerse evimizi satmayı düşünüyoruz sen şanslısın ne güzel rabbim bozmasın komşuluk önemliBen eski mahalleme taşındım onun için komşumlarım hali hazırda canım:) hepsi de yaşıtım iyidirler sağolsunlar..diğer evdeki komşularım hep emekli yaşça büyüktüler benden anlıyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?