Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saol canım galiba birden yüklendim keşke ağırlıksiz başlasaydim bugün dışarda yürüdüm yarim saat falan bi kaç haraket daha yaparimm tamamdir
Afiyet olsun canim iyi sayılır menü keşke simiti yarim yeseydinn ama akşam bişey yememişsin dengelemişsin tatlım

Afiyet olsun den elbisesiz mi tartılıyorsun

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah peynir 1 dilim tamb. Ekmeği 2 zeytin
Öğlen 2 kuru kayısı
Aksam tavuk ve iki kaşık makarna salata 2.5 lt su Miyav_su sayende artırdım suyu canimmm

Ne güzel canım benim komşular ile aram pek iyi değil sadece alt komşum ile iyiyiz oda benden büyük
Ben eski mahalleme taşındım onun için komşumlarım hali hazırda canım:) hepsi de yaşıtım iyidirler sağolsunlar..diğer evdeki komşularım hep emekli yaşça büyüktüler benden anlıyorum seni..

Ben eski mahalleme taşındım onun için komşumlarım hali hazırda canım:) hepsi de yaşıtım iyidirler sağolsunlar..diğer evdeki komşularım hep emekli yaşça büyüktüler benden anlıyorum seni..
Yok canım burda genç komşumda var hatta üst komşumla çok iyidik ne Zaman benimle çıkarı bitti komşuluğuda bitti çok üzüldüm ama insanları anlayamıyorum malesef inşallah bu sene turizm iyi geçerse evimizi satmayı düşünüyoruz sen şanslısın ne güzel rabbim bozmasın komşuluk önemli

Aksam canim cok sikkindi bir seye kahve yaptim ve ilkkez bitter bir kucuk karesini yedim.. yemesemde olurmus bu bana arti yaparrmi acaba ocak basindan beri ilk oldu cikolata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…