Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

verir de gelirim inşallah canım uğrasıyorum baya.... oo yorulmussun kuzum yaaa canım dınlen fazla yorma kendini
Menüler harika canim gitsin de yavaş gitsin önemli değil günden güne eriyoruzz bide reglim yakin belim çok ağridi kuzum a uyudu bende yatarim birazdan tatlim saoll

Ayy tatli yoğunluklarr onlaarr
Heleki perşembe günü yürüyüş yoluna gidicem 3 saat yürüyecem oradan kuaförüme ki Oray'a da yürüyorum 1.5 saat toplam 3 saat oradan spor salonu 1 saat yürüyüş mesafesinde birde salonda 1 saat koşucam 1 saat ağırlık 8 saat yürüyüş ve 1 saat ağırlık yapıcam birde o gün evde kocam gece gelicek o gelinceye kadar evde temizlik

Menüler harika canim gitsin de yavaş gitsin önemli değil günden güne eriyoruzz bide reglim yakin belim çok ağridi kuzum a uyudu bende yatarim birazdan tatlim saoll
oo reglde beli felaket agrıtır kuzunda uyumuşş ohh at kendini yataga benim kuzuda erken uyudu bugun 7 de yattı alah verede kalkmasaydı ben yatmadan yoksa vay halıme

Aayyy miyaaavv ahahhhahhhh
Yalan mı herşeyi düşünmek lazım kız bu fotolar yüzünden eşimle en yakın arkadaşımın düğünü vardı onun için özel foto çekilmek istedik o Zaman'da çıkıyoruz neyse foto için kuaföre gittim oradan fotoğrafçıya gidicez sen tut beni arabada öp dudaklarımda kırmızı salak fotoğrafçıda demedi eşime dudağın kırmızı neyse fotoyu çekildik aldık fotoları arkadaş bakıyor birde ne görsün hayırdır seninkide mi ruj kullanıyor aman allahım bir baktım dudakları resmen kiraz gibi o yüzden benim başıma herşey gelir çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…