- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.381
Kocam 15 günde bir perşembe akşamları geliyor ya onaNeye kiizzz
Menüler harika canim gitsin de yavaş gitsin önemli değil günden güne eriyoruzzverir de gelirim inşallah canımuğrasıyorum baya.... oo yorulmussun kuzum yaaa canım dınlen fazla yorma kendini
HımmmmmmmKocam 15 günde bir perşembe akşamları geliyor ya ona
Gerçekten mi ya ama ben bazen tartının fotosunu çekiyorum ve buraya atıyorum ya aynalı kısmından yansır ve şey olursa anladınızbazen fark ediyor kıyafetler gercekten ben bugun kıyafetleri çıkarınca 700 gr fark etti
Ayy tatli yoğunluklarr onlaarr
Ay değicem merak etme sabah 7 de kalkmam lazım bu hafta çok yoğunum özellikle perşembe akşamı ve cuma günü
Belki ben gece tartılırım yazarım Can'ım sorun olmaz değil miHımmmmmmm
Aayyy miyaaavvGerçekten mi ya ama ben bazen tartının fotosunu çekiyorum ve buraya atıyorum ya aynalı kısmından yansır ve şey olursa anladınızfotosu çıkarsa ay ben ne yaparım
Olur balim nasil istersen♡♡♡♡Belki ben gece tartılırım yazarım Can'ım sorun olmaz değil mi
Gerçekten mi ya ama ben bazen tartının fotosunu çekiyorum ve buraya atıyorum ya aynalı kısmından yansır ve şey olursa anladınızfotosu çıkarsa ay ben ne yaparım
Heleki perşembe günü yürüyüş yoluna gidicem 3 saat yürüyecem oradan kuaförüme ki Oray'a da yürüyorum 1.5 saat toplam 3 saat oradan spor salonu 1 saat yürüyüş mesafesinde birde salonda 1 saat koşucam 1 saat ağırlık 8 saat yürüyüş ve 1 saat ağırlık yapıcam birde o gün evde kocam gece gelicek o gelinceye kadar evde temizlikAyy tatli yoğunluklarr onlaarr
oo reglde beli felaket agrıtır kuzunda uyumuşş ohh at kendini yatagaMenüler harika canim gitsin de yavaş gitsin önemli değil günden güne eriyoruzzbide reglim yakin belim çok ağridi kuzum a uyudu bende yatarim birazdan tatlim saoll
iyi geceler selinimmmmKızlar ben kaçıyorum uyukuyaaahayırlı geceler
Benden önce o meşhur olurayy çok güldüm canım ya ince bişeyler giy ozaman
Umarım uyanmaz Can'ım sabah uyanıroo reglde beli felaket agrıtır kuzunda uyumuşş ohh at kendini yatagabenim kuzuda erken uyudu bugun 7 de yattı alah verede kalkmasaydı ben yatmadan yoksa vay halıme
İyi geceler canımKızlar ben kaçıyorum uyukuyaaahayırlı geceler
Benden önce o meşhur olurallahım yok Oray'a incir yaprağı yapıştırırsam ağırlık olmaz değil mi
inşallah canım ya banyo yaptırdım mayıştı kaldı ...Umarım uyanmaz Can'ım sabah uyanır
Yalan mı herşeyi düşünmek lazım kız bu fotolar yüzünden eşimle en yakın arkadaşımın düğünü vardı onun için özel foto çekilmek istedik o Zaman'da çıkıyoruz neyse foto için kuaföre gittim oradan fotoğrafçıya gidicez sen tut beni arabada öp dudaklarımda kırmızıAayyy miyaaavvahahhhahhhh
Tamam bir deneyeyim hoş bu mevsimde incir ağacının yaprağı mı var olsa olsa mandalin yapraklarını eklerim birbirine
olmaz olmaz ne agırlıı olcak yapragınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?