Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nee çocuklar iki gün daha mi sende ayy kiz işlerim var deseydin kirmadan yani anne zor dayanıyor yeri geldiğinde kendi çocuklarina sana iki gün bakmak yeter bence
Evet arkadaşımı kıramadım cumaya kadar bakıcam doğruyu söylüyorsun işte bakıcak kimsesi yok akrabaları eşi ile burada yabancılar 2 gün daha

Yanlız yani desene.bilmeden konuştum. Yok bazı insanlar var da benim tanıdığım çocukları bırakıyor sonra hiç arayıp sormuyorlar öyle sandım bian
Şimdi bile eminmisin dedi çaresiz bırakmayayım dedim kaç yıllık arkadasım 2 gün daha dişimi sıkıcam bugün dünkü gibi geçmedi zaten haklarından geldim resimdeki çocuğun poposundan ısırasım geldi maşallah

Çok iyi canım besleyici bir kahvaltı olmuş afiyet olsun

Aramıza hoşgeldin Canım

Afiyet olsun marlinciim çok iyi

Bende kahvaltı portakal ,kivi ve muz yedim öğlen kızlara burger yaptım sadece köfte ve ayran pilav vardı dünden akşamda 1 tabak pilav ve ayran

Kizlar slmm bizde 3.5 saat yuruduk kizimla avm ye gittik sadece kizimi diyurmak icin oturdum bi 5-10 dk okadar onun disinda hep yurudum..Menum yazdigim gibi kaldi disarda bi kahve icmeye biyetliydim ama firsatim olmadi hatta market akisverisi bile yapamadim magazalara girip cikmaktan..oda yarina kaldi..aksama dogru havada epey serinledi burda

İyi yapmışsın Canım ne güzel değişiklik olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…