- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.701
evet canim iyi okdu umarim kizim usumemistir biraz hassasta hanimefendi..İyi yapmışsın Canım ne güzel değişiklik olmuştur
Aaaa ben hic duymadim.bi haberleri izleyeyim bariKızlar Ankara'da patlama olmuş
Insallah canim.hepimizin hayali buInşallah canim zayif olmak harika bişeydarisi hepinizin başına
Amin canim yaaa ♡♡♡♡♡Inşallah canim zayif olmak harika bişeydarisi hepinizin başına
Arkadaslar bu gunler icindir dimi ya.cok vefakarsin herkes yapmazdi.resimdeki de benim ufaklikŞimdi bile eminmisin dedi çaresiz bırakmayayım dedim kaç yıllık arkadasım 2 gün daha dişimi sıkıcam bugün dünkü gibi geçmedi zaten haklarından geldim resimdeki çocuğun poposundan ısırasım geldi maşallah
Tesekkurler canim.bu hafta insallah eksiyi görebilirimAfiyet olsun marlinciim çok iyi
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
KahvaltıM ,2 yumurta, zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem
Ara , 1 bardak tarcinli sut. Bir kare çikolata
Aksam , fırında sebzeli tavuk , iki kaşık pilav , bir dilim ekmek , salata
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Aramıza hoşgeldin Canım
tesekkurler canımÇok iyi canım besleyici bir kahvaltı olmuş afiyet olsun
Herkese iyi geceler kızlar moralim çok bozuldu Ankara'daki patlama ve eşim yarın akşam gelemeyecekmiş bu ay ki ödemelerimiz fazlaymış Canım sıkıldı
Moralini bozma canım bi faydası yokkı. Allahım yardımcıniz olsun darda koymasın hiçbirimizi.belki haftaya gelir esin.iyi düşün iyi olsun canım.Herkese iyi geceler kızlar moralim çok bozuldu Ankara'daki patlama ve eşim yarın akşam gelemeyecekmiş bu ay ki ödemelerimiz fazlaymış Canım sıkıldı
Menun iyi canım sporunda yapınca güzel kilolar verirsinakşam menumdede 1 kase tarhana crbası (yorugunluktan bugun ymk yapamadım dunden kalanla bıtrdım gunu ) 4 kaşık bulgur pılavı 4 tane acı bıber tursusu 4 parca haslanmıs brokolı bır bardakta ayran. spora bırazdan baslıcaam. malum gec kalktım gecede uyumuyorum o yuzden cok duznlı olmuo ama muhkkak gunluk sporumu yapıorum.
Herkese iyi geceler kızlar moralim çok bozuldu Ankara'daki patlama ve eşim yarın akşam gelemeyecekmiş bu ay ki ödemelerimiz fazlaymış Canım sıkıldı
Yok Canım bu patlama ile eminim ki gelicek olan turlarda iptal olmuştur turizm pamuk ipliği gibidir hemen etkilenir sanki iş yokmuş gibi bu mesleği neden seçtik kiMoralini bozma canım bi faydası yokkı. Allahım yardımcıniz olsun darda koymasın hiçbirimizi.belki haftaya gelir esin.iyi düşün iyi olsun canım.
Kolay değil Canım umudumuz mart ayındaydı nisana kaldı be sezon artık açılmaz turizm bitti eşiminde zor buraya gelmesi artık zaten sorunlarımız vardı Hakkı'mızda hayırlısıcanim üzülmee olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?