- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.361
gunaydın kızlar benı 76 yazabılırsınız...
Kutlarım neslİŞ umarım akrep bunu bİle verememİŞtİr
slm kizlarr ben geldim ama inanin acimdan geberecem uzgunum ama ancak bu kadar verebildim elimden zaten daha fazlasi gelemez zaten buna bile hayret ettim cok uzun zamandir kilo veremiyorum dogru durust cunkuu
bu hafta akrep sayesinde hedefime dahada yaklastimm haftaya insallah bitecek bu is
akrepp birdaha yarisalimm iyi oluyor bakk insanin yerken aklina akrep geliyorr ayyy ayy oldum ama valla
BİR HAFTADA NASIL YAPMIŞ BUNU YEMESE BİLE BU KADAR VEREMEZ AKREBİ DE TEBRİK EDELİM O ZAMAN alkisalkisalkis
kizlar ben cikmam lazim kziizm zir zir agliyor karinlarini doyurayim zaten yeni kalktik gibi birsey iananki bugunlerde cok yatiyorum ben hicte uykumu alamiyorum
bu ardaa eylululn 21 ne aldik biletleri geliyorum oraya kizlar kasima kadarda ordayim aksam sevindirik oldum uyuyamadim oyuzden taa bu saate kadar kaldi iste islerim neyse hadi ben cikiyorum gelirim birazdan
tesekkur ederim canim cok ugrastim kizlar haberiniz olsuntebrıkler kaptannnnnnnnnnnnnnnnnn ve dıger kılo veren arkadaslarıda tebrık ederım
kızlar sabah kahvaltı 1 elma yedim 1 bardak yeşil çay bide 1 dilim kepek ekmek. şimdi de 1 elma yedim bi de saat 2.30 gibi yerim bugün böle yaa hiç bozmadan devam edersem kendime küçük bi ödül vericem ama yiyecek değil kaydirigubbakcemile3 ne ödül versem acaba fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?