- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.381
guzelım ben kendı adıma konusayım...bellı bır lıstem var ki ona bıle dört dörtluk uymuyorum ben cabuk vereyım dıye ama elımden gelenı yaparım...patronum 2 ayda 9 kg verdı...düsünün artık
tesekkur ederim canim cok ugrastim kizlar haberiniz olsun
kiz bunuda bozarsan yersin benden dayagi haberin olsun
tamam ablacım bana uyar bugün zaten diyeti bozmıycamm :enbuyukkk: :hooray:kizlar bende soyle birsey dusundum bu yarismlar acayip motive ediyor insani oyuzden takim icinde kucuk bir yarisma duzenlemek istiyorum sizlerde uygun gorurseniz tabii
eylulce / domination /destinam
kilolari ayni sayilir oyuzden bu hafta onlarin yarisa girmesi hem bizim hemde onlar icin motivasyon sagliyacak
bu arada eylulcede tatile gitmeden daha guzel kilo verir biraz az gezer bu hafta paylasima katilir vede hepimiz motive oluruz
sizler de fikirlerinizi soylerseniz cok memnun olurum kizlar
kaydirigubbakcemile5
birde eger agir olmazsa diger arkadaslarida yarismada eslestirebiriz yani bu hafta yada yok bu hafta uc kisi haftaya iki ksii yarissin derseniz size uyarim
benim aklimda soyle bir eslesme var
hursultan /1.73
nazco /usarem
ne dersiniz ?
ben kendimi saymiyorum cunku haftaya bu degerlendirmeyi yapip kacacagim sizden :))))
kizlar ben cikmam lazim kziizm zir zir agliyor karinlarini doyurayim zaten yeni kalktik gibi birsey iananki bugunlerde cok yatiyorum ben hicte uykumu alamiyorum
bu ardaa eylululn 21 ne aldik biletleri geliyorum oraya kizlar kasima kadarda ordayim aksam sevindirik oldum uyuyamadim oyuzden taa bu saate kadar kaldi iste islerim neyse hadi ben cikiyorum gelirim birazdan
ozaman geriye bir tek eylulce kaliyor fikrini almadigimiz oda gelince yarin baslatiriz yarismayitamam ablacım bana uyar bugün zaten diyeti bozmıycamm :enbuyukkk: :hooray:
HADİ HAYIRLISI GELİN BAKALIM DİNDİRİN HASRETİNİZİ İSTANBULAMI GELECEKSİN?
ay ay yorgun luktan oluyom bugun gorende aksama kadar tarlada calistim sanacak her tarafim dokuluyo .... kaptan bildirimi bu gece yapiyom ben yarin sabah erkende cocuklarin okul alisverisini yapacaz cantaydi defter kalem derken bi liste verdiler iki sayfa dolu bu hafta sonu tatile gidiyoz 3 hafta donuncede 3 gun sonra okular aciliyo birde oruc olacaz o yuzden gitmeden halledeyim dedim kaptan bu hafta walla korktun beni 750gr verdimkaydirigubbakcemile2 bu sabah tartildim 1 kilo umit ediyordum ama neyse yarin gece gorusuruz opuyorumnanaktanB]
iyi tatillerrr ablacımmslm kilo veren herkesi tbr ederim supersiniz..... kaptan yarisa ok yim ama pazar gunu tatile cikiyom ben o yuzden giremem simdilik kaciyom yine gorusuruz
SİZİNLE HERŞEYE VARIM BENzemuszemus
kıs nesliii ne kadar verdin sööle bakiiim
Kutlarım neslİŞ umarım akrep bunu bİle verememİŞtİr
hehhehe yerken akrep geliyor demek aklınakaydirigubbakcemile3slm kizlarr ben geldim ama inanin acimdan geberecem uzgunum ama ancak bu kadar verebildim elimden zaten daha fazlasi gelemez zaten buna bile hayret ettim cok uzun zamandir kilo veremiyorum dogru durust cunkuu
bu hafta akrep sayesinde hedefime dahada yaklastimm haftaya insallah bitecek bu is
akrepp birdaha yarisalimm iyi oluyor bakk insanin yerken aklina akrep geliyorr ayyy ayy oldum ama valla
sositososito:lepi:lülülülülülüŞenizyok guzelim maalesef o 3 kilo vermiss acik ara farkla onde yanii ne yapalim yenildik ama guzel birr morel vede motivasyon oldu bana arada ise yariyorr benim hemserikaydirigubbakcemile3
olursun canım merak etme ama sen elma diyetini farklı yapıyosun..ablacımm süpersinn kaydirigubbakcemile5 maşallah ah bide ben 65 olsam :sinifsinif:
naniknanik:lepi:ŞenizBİR HAFTADA NASIL YAPMIŞ BUNU YEMESE BİLE BU KADAR VEREMEZ AKREBİ DE TEBRİK EDELİM O ZAMAN alkisalkisalkis
kıııs hemşom demek geliyosun buralara hadi bakiiim gözün aydın olsunkizlar ben cikmam lazim kziizm zir zir agliyor karinlarini doyurayim zaten yeni kalktik gibi birsey iananki bugunlerde cok yatiyorum ben hicte uykumu alamiyorum
bu ardaa eylululn 21 ne aldik biletleri geliyorum oraya kizlar kasima kadarda ordayim aksam sevindirik oldum uyuyamadim oyuzden taa bu saate kadar kaldi iste islerim neyse hadi ben cikiyorum gelirim birazdan
lmaz:laelaelaelaelaelülülülülülü
hehhehe yerken akrep geliyor demek aklınakaydirigubbakcemile3
sositososito:lepi:lülülülülülüŞeniz
olursun canım merak etme ama sen elma diyetini farklı yapıyosun..
sabah normal kahvaltını yapıyosun..mesela ben sabah kahvaltımı yapıp 2 saat ara ile elma yiyorum ve akşam 4-5 gibi kapatıyorum mide kapımı şeker
naniknanik:lepi:Şeniz
kıııs hemşom demek geliyosun buralara hadi bakiiim gözün aydın olsun
neslihancığım bende varım yarışa tabi nazco kabul ederse,bu arada ben mersindeyim ay bak adanaya gelip mersinede uğrayıp benimle görüşmezsen valla darılırım.beklerim bak mersine gelirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?