- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.341
gecmis olsun guzelim hepimizde var bir dinlemeyen aile buyugu ozaman benimde annem oyle olmus 93 kilo ben biraktigimda 83 kiloydu dusunun atik gerci boyu cok uzun ama olsun sonucta belli bir yastan sonra vucut kiloyu kaldirmiyor bende kziiyom ama nerde habire yiyormuss
sevgili konusuna gelince guzelim uzgunum ama nerden bulacaz sana sqen kendin bulda oyalan aileni unut :))
sende ha dovecem seni nasil ayni suna bak boyle gidersen sen birbucuk ayda zor verirsin kilo siskoo olarakta gidersin okula hadi artik yettin canima basla dogru durustt su diyete
valla haklisin guzelim hic dusunmuyorlarr kendilerinide bizide
gecmis olsun guzelim hepimizde var bir dinlemeyen aile buyugu ozaman benimde annem oyle olmus 93 kilo ben biraktigimda 83 kiloydu dusunun atik gerci boyu cok uzun ama olsun sonucta belli bir yastan sonra vucut kiloyu kaldirmiyor bende kziiyom ama nerde habire yiyormuss
sevgili konusuna gelince guzelim uzgunum ama nerden bulacaz sana sqen kendin bulda oyalan aileni unut :))
sende ha dovecem seni nasil ayni suna bak boyle gidersen sen birbucuk ayda zor verirsin kilo siskoo olarakta gidersin okula hadi artik yettin canima basla dogru durustt su diyete
valla haklisin guzelim hic dusunmuyorlarr kendilerinide bizide
begenmez tabi ben olsam bende begenmem sen en iyisi zayifla bak sonra nasil ask acisimi sefasimi cekecegine artikay ablacım herşey kiloda bitiyor işte şişkoyum kendimi kimseye beğendiremem kolay kolay. bunun için de vermem lazımm kaydirigubbakcemile5 yok artık yeter kaç yıldır elde var 0 bu sefer olacak :enbuyukkk: :enbuyukkk:
çizelgem nasıl kızlarr??? laelaelaelaelae
slm kızlar öğlen yemeğim süperdi ne çorba içtim nede pilav yedim tavuk ızgara bide domates demin arkadas bi kandıl sımıdı verdi kıramadım yedim ara öğünlerdede metabolizmam yavaşlamasın diye badem yiyorum bazen leblebi az miktarda bol bol su içiyorum 300 gr daha gitse süper olacak:lepi:
begenmez tabi ben olsam bende begenmem sen en iyisi zayifla bak sonra nasil ask acisimi sefasimi cekecegine artik
cizelgen guzel guzelde durduk yere degistirip durma bence kilo ver oyle degistir
ben geldim canım aksamıda hafif atlattım kızlar bir kase çorba 1 tanede kandil simidi yedim birazdan da sporumu yapıcam yarında bildirimi yaparım öptm
cizelgen ayni snein gibi civil civil olmus ozgegamyoncuiremsukızlaar çizelgemi değiştiriyorum biraz değişiklik olsun. bu nasıl olmuş ??? çok sade yaa :sinifsinif:
gunaydın kızlar
uzun uzun okudum bayagı yazmıssınız valla..
1,73 emoşum dun gece ben gelmedım valla o saatte ayaklarımı uzatmıs dınlenıyordum...
neslı mezun olma kız olsanda bızı bırakma yaa...ben cok alıstım sana..
hursultan gayet ıyı gıdıyor dıyetın tebrık ederım senıde...
kızlar şurda oruca kaldı 15 gun ınsallah dayanırız...ben denıycem bakalım basarabılırmıyım..
aynalar nerde bu arada?
slm detsinam aynalar bi hafta ankara kacamagi yapiyo dietin nasil gidiyo ne kadar verebilirsin soyledimi doktor ?
bana gelınce aksam corbamı ıctım yemegımı yedım o kadar saat 10da bır bardak sut ıctım..ve geceyı kapattım...kendımı hafıf hıssedıyorum..bu sabahda corbamı ıctım ekmegımı yedım saat 10 da peynır ekmek yıycem...
orucun kabul olsun usaremgünaydın kızlar dün oruç nedeniyle ara verdiğim çorbaya bugün yine başladım.yarında yapıcam inşaallah.bugün itibariyle kilom 64,800 geldim.bakalım çorba bende ne gibi bir etki yapacak.
akrep yine gaza getirdi demi kaptan hadi bakalim kim kazanacak akrep burun farkiyla onde gidiyo gibikaydirigubbakcemile3bu arada gunaydin hepinize kizlar yesil cay iciyorum suanda ama berbat zorla iciyom birara cok icerdim nezmandir icmiyordum tiksinmistim ama ne yaparsin iste zayiflama adina baslaldik gene
slm asagaskiler ne yapiyonuz ya sesiniz cikmiyor bak kahvaltiu yapacam sizi bekliyom
cizelgen ayni snein gibi civil civil olmus ozgegamyoncuiremsu
orucun kabul olsun usarem
akrep yine gaza getirdi demi kaptan hadi bakalim kim kazanacak akrep burun farkiyla onde gidiyo gibikaydirigubbakcemile3
gece kusu olarak yine anca geldim kaptan afina siginiyom artikvereliniortak
ayy teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktan bu arada ben herkesin adını öğrenemedim daha karıştırıyorum senin adın neydi?? :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?