- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.061
süpersin canım tebriklerSelam kızlar..
Yürüyüşümü yaptım geldim..üstüne güzel bir kahvaltı..hafta sonu giden kilo 300 gr..
Cuma: 82.7
Pazartesi: 82.4
Ben cumartesi basladım gruba nasıl yazcam kilomuGünaydın fıstıklaarr yeni bir haftaya başladıkkkbiliyosunuz pazartesileride takim içinde kilo bildiriyoruz dökülün bakalim haftasonu kim almiş kim vermiş çiksin ortaya
Cuma kilosunu ve güncel kilonuzu yazin tatlişlar cuma kilolarini unutuyorum ben
Test yap istersen canım..stres hepten şişkinlik yapar sana..Kizlar hepinize günaydın
Yeni hafta hepimize bol bol eksiler göstersin insallah
Cuma kilom 59
BugünKü kilom 59.5
Kızlar ben hala regl olmadım. Bugün içime iyice korku düştü. Söylemek bile istemiyorum o nun adını ama ya öyleyse.napariim ben ya
Sabahtan beri içime bir öküz oturdu resmen.moralim sifir
senin ki bugünden itibaren olur canım haftaya da bu cuma kaç kiloya inerse o olur artıkBen cumartesi basladım gruba nasıl yazcam kilomu
Bugünkü kilonu yazacaksın canım..liste cuma günü yapılıyor..kaptanımız hazırlıyor..Ben cumartesi basladım gruba nasıl yazcam kilomu
Çok iyi canım devamı gelecektir emin ol..cuma kilom : 81.700 gr
güncel kilom :80.900 gr
fark :-800 gr kızlar @SekerPancari71 ,marlin18 ,@ParteMoralll
Bugün 92.600 kilom birde grup kurallarında her üye grup kilo ortalamasını paylascak diye bisey okudum o ne oluyosenin ki bugünden itibaren olur canım haftaya da bu cuma kaç kiloya inerse o olur artık
inşallah beni az çok tanıdın bir inip bir çıkıyorum biliyorsun bugünde üzerimde bir ağırlık var nedenseÇok iyi canım devamı gelecektir emin ol..
onu biz paylaşmıyoruz kaptanımız paylaşıyorBugün 92.600 kilom birde grup kurallarında her üye grup kilo ortalamasını paylascak diye bisey okudum o ne oluyo
Tamam canım tesekkür ederimonu biz paylaşmıyoruz kaptanımız paylaşıyor
Ayy sagolll kuuzucummm :)Hepsini hakettin partem maşallah
OhhhhGünaydın canım uyandım yatak keyfi yaptım
Gunaaayydin muckGünaydın pambişim
Hahahaha sagol bebisimm"ParteMoralll, post: 45496262, member: 652595"]Miyav_su bugunnnn bir iltifatlar aldimmmmm herkesdeeeeen acayip havalara ciktim
Enistelerim tyzemler halamlar kuzenlerrrimmmm ayyy nasil guzel birgunduuu..
Hatta evlenicek kuzenim var dugunu var dediki uuff sana gicik oldum yaa neden dedmm gulustuk kizim ne bicim incelmissisn bu ne yaaa pff pazartesi hemen basliyorm bende dedihihihihi
Finali eltim yapti kixx nasil zayiflamissin ben face boydan foto attim iste bayildimm suprr benden zayif duruosun masallah falankizlar ben gazi aldimmmm ucuyorummmmmm
Hepsini hakettin canım benim maşallahsakın şımarma durmak yok yola devam inşallah Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi hissettim kendimi Eki Görüntüle 1790185
ooooooo supppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr kirdin sonunda yaaacuma kilom : 81.700 gr
güncel kilom :80.900 gr
fark :-800 gr kızlar @SekerPancari71 ,marlin18 ,@ParteMoralll
Cuma tok tartilmistim 60.7cuma kilon kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?