- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.081
Gecmiş olsun canım ama maşaallah güne pozitif başlamışsınkizlar gunaydin...cok hastayim sanirim yutkunamiorum..dun misafirlerimbvardi ugrayamadm hic..malum kizim suanda daha iyi ama.keyifsizlik istahsizlik oksuruk hala hasta..
tartim bozuldu galiba dun kayinpederim falan tartildi kayinvalidm felan tatrtmio dedi onemsemedim o an yerininoynatmisinizdr dedim simdi bende tartildm sahidn tartmio pilimi bitti acaba ekran 0 mi 8 mi ne oluo ama kayboluo sonra..
neyse bugune acaip motive basladim 40 dk ev sporusu yaptim@SekerPancari71 ve Miyav_su inanmicak ama..kizi uyuttum taktim kulakligimi bel harektleridir efenimee soylimm egilip kalkmalardr yerinde sayma seklinde yuruyustr yaptim kaslarim hopp hop iynuo suanda
ay geçmiş olsun canım yeni bir pil tak istersen kız niye inanmıcaz sana çok iyi yapmışsın devam et spora sevindim senin adınakizlar gunaydin...cok hastayim sanirim yutkunamiorum..dun misafirlerimbvardi ugrayamadm hic..malum kizim suanda daha iyi ama.keyifsizlik istahsizlik oksuruk hala hasta..
tartim bozuldu galiba dun kayinpederim falan tartildi kayinvalidm felan tatrtmio dedi onemsemedim o an yerininoynatmisinizdr dedim simdi bende tartildm sahidn tartmio pilimi bitti acaba ekran 0 mi 8 mi ne oluo ama kayboluo sonra..
neyse bugune acaip motive basladim 40 dk ev sporusu yaptim@SekerPancari71 ve Miyav_su inanmicak ama..kizi uyuttum taktim kulakligimi bel harektleridir efenimee soylimm egilip kalkmalardr yerinde sayma seklinde yuruyustr yaptim kaslarim hopp hop iynuo suanda
Geçmiş olsun canimmm çok iyi yapmışsın spor yapmakla her gün yap haftada iki kez dinlen olur mu spor çok önemli şekillensin vücutlaarkizlar gunaydin...cok hastayim sanirim yutkunamiorum..dun misafirlerimbvardi ugrayamadm hic..malum kizim suanda daha iyi ama.keyifsizlik istahsizlik oksuruk hala hasta..
Cuma.71.7
Bugün :70.7 fark 1 kg çok Mutlu oldum.1 saat aerobiğimi de yaptım
saol canim evetnoyle okdu bide disari cikip yuruyus yapabilseydimGecmiş olsun canım ama maşaallah güne pozitif başlamışsın
bende istemiorum canimmmm..bu hafta 66iyi girucem tekrar ALLAH'in izniyle 66.0 yaniiiiGeçmiş olsun canimmm çok iyi yapmışsın spor yapmakla her gün yap haftada iki kez dinlen olur mu spor çok önemli şekillensin vücutlaarbu hafta arti istemiyorum
Aynen en az 1 kilo vermemiz gerekiyorKizlaaar bu hafta diyetimize sıkı sıkı sarılıyoruuzz ve yüzdemiz harika olucakkk YOKSA CEZA ALICAZ
Moon birlikte yarışalımmı her hafta kilolarımız aynı hemen hemen ne dersinbende istemiorum canimmmm..bu hafta 66iyi girucem tekrar ALLAH'in izniyle 66.0 yaniiii
hadi yarisalimm..oyle konusmustuk zaten galiba dimiMoon birlikte yarışalımmı her hafta kilolarımız aynı hemen hemen ne dersin
Güzelse bende alayım markası neay kizlar bisey yaptm az once lip kit die bi ruj var dolfunlastiriomus ayni zamanda instagramda gordum unluler felanda kullanio foto eklemis benim duduşlarda incecikkk ayy ise yararsa yazarimmhemde 3 tane aldm kampanyali die
marka yazayim mi bilemedim ama lipkit yaz instagram kullaniosan cikioGüzelse bende alayım markası ne
Evet ben söylemiştim ama senin cevabını görememiştim canım haftada en az 1 kilo vericez tamammı tatlımhadi yarisalimm..oyle konusmustuk zaten galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?