- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.121
Canim sormustm ama gözünden kaçtı heralde kac günün gecti ? Birde hep böyle düzensiz mi ? Bahar geliyor ya insanlarin dengeler degisiyor belki ondan gecikmistirEvdeyim canım .bugün hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Test yapmadım. Cesaretim yok yapmaya.ya korktuğum şey doğruysa ne yaparım. Ayyy moralim çok bozuk oturup ağlayasım var. Benim ortanca kızda evde bugün dünden beri hasta. Karnı ağrıyor. Offffff ya
Geçmiş olsun canım bozma moraliniEvdeyim canım .bugün hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Test yapmadım. Cesaretim yok yapmaya.ya korktuğum şey doğruysa ne yaparım. Ayyy moralim çok bozuk oturup ağlayasım var. Benim ortanca kızda evde bugün dünden beri hasta. Karnı ağrıyor. Offffff ya
İnşallah.buradaki destekle vereceğime inanıyorum.Oo harika canm 6 li rakamlara az kaldi süpersin bu sekil devam et
Ayy inşallah..yürüyüş baya işe yaradı..Cook iyi tatlm cumaya kadar 1kilo gtmis olur kesin insallah
İnsülin direncinden kaynaklı senin canım..havalar insanı bi tuhaf yapıyor..bıraksalar deliksiz epey uyurum heralde..inşallah beni az çok tanıdın bir inip bir çıkıyorum biliyorsun bugünde üzerimde bir ağırlık var nedense
Evet ne pis bir hastalık rabbim düşmanımın başına vermesin salonda zorla yapıyorum yaİnsülin direncinden kaynaklı senin canım..havalar insanı bi tuhaf yapıyor..bıraksalar deliksiz epey uyurum heralde..
Canım benim bebiş 10 aylık. İlk 6 ay hiç olmadım zaten. Sonra da iki uç haftada bir oluyordum normal mi dedim acaba doğum sonrası diye. Hap kullanıyorum ama bitti 10 gün oldu.hala regl olmadım. Normalde çoktan olmuş bitmiş ti bile.bende çok korkuyorum şimdi. Zaten 3 kızım var.hamileliklerim de baya sorunlu geçiyor .4.yüzden hiç mi hiç düşünmüyordum. Ayyy ya ne yapcam şimdi yada. Çok korkuyorumCanim sormustm ama gözünden kaçtı heralde kac günün gecti ? Birde hep böyle düzensiz mi ? Bahar geliyor ya insanlarin dengeler degisiyor belki ondan gecikmistir
Amin canım. Dikkat et sendeEvet ne pis bir hastalık rabbim düşmanımın başına vermesin salonda zorla yapıyorum ya
Ahahahahahahah cok severimmm gelll koklimmmmmKızlar sormayındün saçlarıma bakım yapmıştım çörekotlu yumurtalı spor salonunda terledikçe buram buram koktu aklıma su böreği geldi onun gibi koktum çok kötü rezil oldum kızlar
Çok iyi maşallah canımSaabah :iki haslanmis yumurta,peynir,fume ve cay..
Aksam; tavuk izgara yaptim, ve yulaf kepegi gozlemelerm
Ben zaten standart aksilik olmazsa 3lt iciyorum hergun...
Bugun
25dk leslie..
30tam mekik..
50squat
Ve kizim kucagimda disari ciktik arabasi arabada kaldii :) oyuzden tam yarim saat dolastik..havada mis gibiydi..
Benim bugunum bukadar arkadaslar muck
Yieerim yieeerimmm
Çok iyi maşallah canım
Yieerim yieeerimmmsu boreeeeem gel
Hahahaahhaahha bosver yulafi caktirma gel beni seni hamham yaparm affetmemGeleyim ama yulaflı Değilim normal su böreğim ben birde erkekler vardı birde birbirlerine soruyorlar burada yakınlarda pastane mi var diye yumurta çörek otu koktu diyorlar çünkü kafamda 5 saat kaldı çok utandım
Kız geçtiğim yerler buram buram kokuyorduHahahaahhaahha bosver yulafi caktirma gel beni seni hamham yaparm affetmem
Olsunnnn bosver yaaaa rezil olmamissindir nerden bilcekler amaan
Afiyet olsun canımSabah: sütlü yulaf lapası(1 bardak y.yağlı süt, 3 kaşık yulaf, içine 1 avuç nar,1 küçük elma, 1 ceviz ve tarçın)
Ara:şekersiz t. Kahvesi,1 kuru incir
Öğle: ıZgara balık, salata,2 günkurusu kayısı
Ara:1 avuç kabak çekirdeği +leblebi,1 greyfurt
Akşam: nohut yemeği, bulgur pilavı, tere ve turp yemeyi düşünüyorum
3 Lt su, 1 saat aerobik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?