Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım iyi misin menün güzel afiyet olsun kızın nasıl oldu ?

Başım ağrıyor. Bugün stres yaptım baya ondandır. Kızım bir iyiyim diyor yarım saat sonra yine karnım ağrıyor diyor.anlamadım bende.diş doktorundan geldi babasıyla. İki dişini çekmişler. Dişim aciyo diye tutturdu öğleden sonra.

Ayy masallah Allah bagislasin yavrularini senin yas kac canm ? Ya stres yaptigin içinde gelmiyor olabilir sıkıntı yapma bakalm bir kac gün daha bekle olmadi yap bakalm bir test en azindan akıbetini öğrenmiş olursun

Harika canm sporun felan cok güzel bu arada ızgaran mı var canm evde bende izgara makinasi almak istiyorum da ne alacagmi bilemiyorum

evet stres yaptın bir ılık duş al dinlenmeye çalış

Maşallaah menülerin gittikce daha güzel hal aliyo canm cok iyi cok iyi masallah bu arada afiyet olsun.
Bu arada aksam icin pilava dikkat.cok kacirmazsan on numara menün olmus olur

Masallah canm menün gayet güzel afiyet olsun.yürüyüşün de harika olmus hadi bakalim cumaya kadar hepimiz böyle gidersek bol eksili bir hafta gecirmis oluruz

Ayy masallah Allah bagislasin yavrularini senin yas kac canm ? Ya stres yaptigin içinde gelmiyor olabilir sıkıntı yapma bakalm bir kac gün daha bekle olmadi yap bakalm bir test en azindan akıbetini öğrenmiş olursun
Yaş 34 canım. Büyük kızım 12 olcak haziranda.ortanca bu ayın 21de 10 olcak.bebiş de 10 aylık. Benim 4.doğumun bu.ilk bebişim erken doğdu iki gün yaşadı sadece.ikincide 1ay hastanede yattim hiç kalkmadan.duş bile alamadım bir ay boyunca düşün yani.hamilelik lerim çok zor oluyor. Yanımda ailemde yok.yapayalnız ne yaparım ben.

Afiyet olsun canim menun çok dengeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…