Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun miyavimmm çok güzel

Ahh yavrum kötü hastalanmis atamadi bi türlü antibiyotik vermesi mi moralini bozdu canim bende çocuklarda antibiyotik kullanilmasini sevmiyorum ama gerekli olduğunda mecbur belki antibiyotiği içinde bi kaç güne toparlanir yazik küçücük bedeniyle en ufak hastalık bi büyük yavrularimiza Allah kötüsüyle karşılaştırmasin şifa versin Rabbim kuzuna

Şimdik sira kendime geldi bugün ne yedim hemen yazayım
1 yumurtadan menemen 1kk peynir 1 dilim cavdar ekmegi ve salatalik
Ara 3 gün kurusu 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 6 kasik sebze yemeği 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
Ara 1 elma ve 1 fincan türk kahvesi
Aksam 2 haşlanmış but 2 lokma ekmek ve yagsiz az salata
Arada 2 hurma 1 bardak tarçınlı süt
Su 3 litre sporda 40 dk yürüdüm ve tüm evi dip köşe temizledim

Afiyet olsun tatlim çok iyi menün
Ayy seni çok kıskanıyorum miyavv keşke bende spor salonunda spor yapabilsem ama eşimi ikna edebilirsem seneye koşu bandi istiyorum seviyorum spor yapmayi napiiim aliyim koşu bandini kizi ve eşimi uyuttuktan sonra takip kulaklığımı müzik son ses koşarim da koşariimmm

Afiyet olsun canim mantiyi kararinda birakmişsinyürüyüş çok iyi
Aaa hiç olmamış menün mooon o nasil bir öğle yemeği öyle cips mi bulabildin dışarda sadece hastanede simit yesen daha iyiydii çok sinirlendim kizdim çokkk az yemek önemli değil göbeģine yapışsin da gör o cipsler düğünde de göbeğin çikacak işte ne yapıcaksim şimdi kendini affettirmek için küstüm

Tez zamanda Olursun canım inşallah. Ben kendimi çok ağırlaşmıs hissediyorum yine 6lara geldim herhalde.doğrusu hiç diyet modunda degilim.izin mi alsam acaba diye düşünüyorum
Hayır canim sakin bak 5li rakamlari gördün daha haftanin başi liste korkusuyla gider o arti merak etme ama izne ayrilirsan ister istemez salacaksin tekrar 6lara dönmek mi istiyorsun hem bu ay çok önemli bence çünkü bahar geliyor ve yorgunluk bıkkınlık hat safada insanlarda bu ay kendimizi salarsak toparlicak zaman kalmicak yaz geldi istediklerimi nasil giyinip kuşanicaz dimi hadi toparla enerjini kuşumm

Afiyet olsun canim çok güzel menü de spor da

Teşekkür ederim sekerpancari

Iy akşamlar kızlarr ben çıkıyorum kiz uyudu eşimin yaninaaatv keyfi zamani

Kizlar bu arada bizim arkadas bulusmasi 27 marta ertelendi yani 20 gün var..4 kilo verip 64 olanilirmiyim eceeebeeeeeeeeeee.. A Ayferelif ne diosun tatlimmm
Canım hızlı kilo vermek iyi değil 3 kilo ideal ama çünkü hızlı verince hızlı alıyoruz aramızda kalsın 1 paket bitter çikolata yedim akşam 10 da napcam ben krize girdim

Canım hızlı kilo vermek iyi değil 3 kilo ideal ama çünkü hızlı verince hızlı alıyoruz aramızda kalsın 1 paket bitter çikolata yedim akşam 10 da napcam ben krize girdim
1 paket olması kötü olmuş keşke 1 dilim yeseydin bundan sonra çikolata yerken eline sütlü tarçın alacaksın canım senin başka türlü kesilmeyecek bu tatlı krizin bol su iç sabah imkanın varsa 2 saat yürü sana ceza

Yarın yürücem en az 2 saat ya valla napcam ben çikolata canavarıyla bu haftamı yedi resmen

Yarın yürücem en az 2 saat ya valla napcam ben çikolata canavarıyla bu haftamı yedi resmen
Tatlım demek ki iraden zayıf dediğimi yaparsan kazanırsın bir dahaki sefere eline tarçınlı süt yada benim paylaştığım çay var hatırlıyor Musun onu eline alıp yem ye hem iç kesilir merak etme bu gidişe bir dur demeli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…