- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.241
Afiyet olsun miyavimmmbugün ki menüm kızlar kahvaltı gec oldugu için yemek yedim kurutulmuş patlıcan yemegi yanında yogurt yazdan kendim yaptıgım vişne vardı şekersiz onu içtim 4 saat spor yaptım akşam ise dünden haşlanmış etim yanında bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum şimdiye kadar 3 litre suyumu içtim yatıncaya kadar 4 litreyi bulur
Ahh yavrum kötü hastalanmis atamadi bi türlü antibiyotik vermesi mi moralini bozdu canim bende çocuklarda antibiyotik kullanilmasini sevmiyorum ama gerekli olduğunda mecbur belki antibiyotiği içinde bi kaç güne toparlanir yazik küçücük bedeniyle en ufak hastalık bi büyük yavrularimiza Allah kötüsüyle karşılaştırmasin şifa versin Rabbim kuzunacanim kizimi dr.a goturdm kulagi akmisti meger yavrum orta kulak iltihabi olmus antibiotik verdi dr. moralim bozuldu gecirdifi enfeksiyonun ustune baska mikroplarda eklenmis olucakki boyle olmus dedi..bende gribim zaten ister istemz cocuk hep dibimde...napicaz bilmiorum
Afiyet olsun tatlim çok iyi menünMerhabalar:) bugünkü menüm kızlar
Sabah: 2 dilim etimek+peynir+zeytin ve sekersiz cay
Ara öğün:kahve+kuru meyve
Öğlen: barbunya+salata+yoğurt
Ara öğün: yoğurt+ ceviz ve badem
Akşam: 1 parca tavuk ve cacık
Ve bol bol su içtim:)
Ayy seni çok kıskanıyorum miyavvestafurllah canım ben sadece ayrıntılı yazmıyordum her günyaptıgım sporlar SekerPancarii ayrıntılı yazınca etkilendim bende yazdım senin bebiş büyüsün sen nasıl spor yapıcaksın gör bir bak boynuz kulagı gecermiş sende beni gecersin
Afiyet olsun canim mantiyi kararinda birakmişsinKahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz , iki catal tahin pekmez
Ögleden sonra bir dilim ekmek , bir tabak çorba , uç dilim peynir
Aksam , uç kaşık mantı ve bir bardak tarcinli sut . 10 badem , iki kuru erik , bir hurma
Spor 2 saat yürüdum
Aaa hiç olmamış menün mooonKizlar menumu yazayim...
Sabah 1 dilim t.b ekmek 4 dilim kasar peyniri 2 zeytin
ogle yarim yagli cips kucuk pkt
sonra yarim dilim t.b ekmegi
az ince 2si1 arada
sacma bi menu oldu ama bugun dr.a gittigmz icin yedim ciktim gelince saat gec olur diye..yine aksam yememe kuralini uyguluyorum
Hayır canim sakin bak 5li rakamlari gördün daha haftanin başi liste korkusuyla gider o arti merak etme ama izne ayrilirsan ister istemez salacaksin tekrar 6lara dönmek mi istiyorsunTez zamanda Olursun canım inşallah. Ben kendimi çok ağırlaşmıs hissediyorum yine 6lara geldim herhalde.doğrusu hiç diyet modunda degilim.izin mi alsam acaba diye düşünüyorum
Bende anca bitirdimOhh be sonunda bitirdim tüm mesajlari
Afiyet olsun canim çok güzel menü de spor daŞimdik sira kendime geldi bugün ne yedim hemen yazayım
1 yumurtadan menemen 1kk peynir 1 dilim cavdar ekmegi ve salatalik
Ara 3 gün kurusu 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 6 kasik sebze yemeği 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
Ara 1 elma ve 1 fincan türk kahvesi
Aksam 2 haşlanmış but 2 lokma ekmek ve yagsiz az salata
Arada 2 hurma 1 bardak tarçınlı süt
Su 3 litre sporda 40 dk yürüdüm ve tüm evi dip köşe temizledim
Teşekkür ederimAfiyet olsun tatlim çok iyi menün
Ayy seni çok kıskanıyorum miyavvkeşke bende spor salonunda spor yapabilsem ama eşimi ikna edebilirsem seneye koşu bandi istiyorum seviyorum spor yapmayi napiiim aliyim koşu bandini kizi ve eşimi uyuttuktan sonra takip kulaklığımı müzik son ses koşarim da koşariimmm
Teşekkür ederimsekerpancari
Aynen canm en cok daBende anca bitirdimama maşallah diyelim boll muhabbet iyidir
Saol canimAfiyet olsun canim çok güzel menü de spor da
Hadi bakalm iyi seyirlerIy akşamlar kızlarr ben çıkıyorum kiz uyudu eşimin yaninaaatv keyfi zamani
Canım hızlı kilo vermek iyi değil 3 kilo ideal ama çünkü hızlı verince hızlı alıyoruz aramızda kalsın 1 paket bitter çikolata yedim akşam 10 da napcam ben krize girdim
1 paket olması kötü olmuş keşke 1 dilim yeseydin bundan sonra çikolata yerken eline sütlü tarçın alacaksın canım senin başka türlü kesilmeyecek bu tatlı krizin bol su iç sabah imkanın varsa 2 saat yürü sana cezaCanım hızlı kilo vermek iyi değil 3 kilo ideal ama çünkü hızlı verince hızlı alıyoruz aramızda kalsın 1 paket bitter çikolata yedim akşam 10 da napcam ben krize girdim
Yarın yürücem en az 2 saat ya valla napcam ben çikolata canavarıyla bu haftamı yedi resmen1 paket olması kötü olmuş keşke 1 dilim yeseydin bundan sonra çikolata yerken eline sütlü tarçın alacaksın canım senin başka türlü kesilmeyecek bu tatlı krizin bol su iç sabah imkanın varsa 2 saat yürü sana ceza
İyi geceler canımiyi geceler kızlar yarın çok yoğun birgün beni bekliyor
Tatlım demek ki iraden zayıf dediğimi yaparsan kazanırsın bir dahaki sefere eline tarçınlı süt yada benim paylaştığım çay var hatırlıyor Musun onu eline alıp yem ye hem iç kesilir merak etme bu gidişe bir dur demeli değil miYarın yürücem en az 2 saat ya valla napcam ben çikolata canavarıyla bu haftamı yedi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?