- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.221
Kalorisi cok düşük bir menü olmus canm masallah spor ve su ne alemde bakimBugünkü menüm sabah domates peynir dilim ekmek çay arada tarhana cipsi yarım muz akşamda 1 kase çorba yoğurt salata sonrada yeşil çay içerim bugünlük bukadar
Menun guzel canım dengelemissin afiyet olsun :) sporda harikaKahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz , iki catal tahin pekmez
Ögleden sonra bir dilim ekmek , bir tabak çorba , uç dilim peynir
Aksam , uç kaşık mantı ve bir bardak tarcinli sut . 10 badem , iki kuru erik , bir hurma
Spor 2 saat yürüdum
Aman yarabbi masallah kiz bu ne böylebugün ki sporum
2 saat yürüyüş
1 saat kardio ( KOŞU )
KARIN VE BEL : 1000 twister,sopa 300,mekik sehbasında 100 mekik ,yanlara dumbel 2 kg ile 250
PAZU VE ARKA KOL:triseps pusdown : 15 kg ile 50
GÖGÜS: 15 kg ile 50
OMUZ SIRT KANAT : multıpress ense press : ağırlıksız 50 ,latmichire sırta çekiş : 15 kg 50,latmachire 15 kg 50,zbar kilosuz 30
BACAK :legpress kalça ve bacak : 10 kg 50,horizantel leg crul arka bacak :15 kg 50,leg extensiyon ön bacak :15 kg 50,adductor iç bacak: 20 kg 100,adductor dış bacak 20 kg 100
TOPLAM 4 SAAT
Bravo harikasin canm masallahbugün ki menüm kızlar kahvaltı gec oldugu için yemek yedim kurutulmuş patlıcan yemegi yanında yogurt yazdan kendim yaptıgım vişne vardı şekersiz onu içtim 4 saat spor yaptım akşam ise dünden haşlanmış etim yanında bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum şimdiye kadar 3 litre suyumu içtim yatıncaya kadar 4 litreyi bulur
Sporda menü de harika partemm afiyet olsunSaabah :iki haslanmis yumurta,peynir,fume ve cay..
Aksam; tavuk izgara yaptim, ve yulaf kepegi gozlemelerm
Ben zaten standart aksilik olmazsa 3lt iciyorum hergun...
Bugun
25dk leslie..
30tam mekik..
50squat
Ve kizim kucagimda disari ciktik arabasi arabada kaldii :) oyuzden tam yarim saat dolastik..havada mis gibiydi..
Benim bugunum bukadar arkadaslar muck
Ayy miyaavvKızlar sormayındün saçlarıma bakım yapmıştım çörekotlu yumurtalı spor salonunda terledikçe buram buram koktu aklıma su böreği geldi onun gibi koktum çok kötü rezil oldum kızlar
Kahvaltin ne güzel canim yulaf çok tok tutuyor insaniSabah: sütlü yulaf lapası(1 bardak y.yağlı süt, 3 kaşık yulaf, içine 1 avuç nar,1 küçük elma, 1 ceviz ve tarçın)
Ara:şekersiz t. Kahvesi,1 kuru incir
Öğle: ıZgara balık, salata,2 günkurusu kayısı
Ara:1 avuç kabak çekirdeği +leblebi,1 greyfurt
Akşam: nohut yemeği, bulgur pilavı, tere ve turp yemeyi düşünüyorum
3 Lt su, 1 saat aerobik
Vallaa yaa keskee cnmmmsacimi nedn yoluyosun ben yollarim kokarrr hahahh
Afiyet olsn tatlmMerhabalar:) bugünkü menüm kızlar
Sabah: 2 dilim etimek+peynir+zeytin ve sekersiz cay
Ara öğün:kahve+kuru meyve
Öğlen: barbunya+salata+yoğurt
Ara öğün: yoğurt+ ceviz ve badem
Akşam: 1 parca tavuk ve cacık
Ve bol bol su içtim:)
Tatlim önemli olan kac kilo oldugundan cok ne kadar saglikli beslendigin.Kizlar bu arada bizim arkadas bulusmasi 27 marta ertelendi yani 20 gün var..4 kilo verip 64 olanilirmiyim eceeebeeeeeeeeeee.. @Ayferelif ne diosun tatlimmm
Manti tam kararinda olmus harika canm afiyet olsunKahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz , iki catal tahin pekmez
Ögleden sonra bir dilim ekmek , bir tabak çorba , uç dilim peynir
Aksam , uç kaşık mantı ve bir bardak tarcinli sut . 10 badem , iki kuru erik , bir hurma
Spor 2 saat yürüdum
Bol spor yaparsan 64 olamasan dahi vücudun sıkılastgi icin daha zayif görünürsün canm sporu birakma aman.gecen hafta felan performansin cok düşüktü bu hafta böyle devam edersen cok iyi olur senin içinama cok azittim ben 2 hafta..bu hafta kendime geldim artik hergun sporumuda yapicam arttira arttira
Afiyet olsun canim çok iyiMenümü de yazayım..
Sabah: menemen, kk peynir, iki zeytin, üç ceviz, iki günkurusu...
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, bol sebzeli tavuk sote, domates salatası..
Sabah iki saate yakın yürüdüm..sonra da kızımı aşıya götürdüm..yolu uzatarak gittimki spora ek olsun..akşama mekik çekerim diyorum..
Geçmiş olsun bengimmİyi akşamlar kızlar :) hastalıkla ugrastim ben hastayken oglumda hastalandi baya bir yoruldum ..sizler Nasılsıniz yeni gelen arkadaslar olmuş herkes hoşgelmis
Afiyet olsun canim hafif bi menü olmuşBugünkü menüm sabah domates peynir dilim ekmek çay arada tarhana cipsi yarım muz akşamda 1 kase çorba yoğurt salata sonrada yeşil çay içerim bugünlük bukadar
bugün ki sporum
2 saat yürüyüş
1 saat kardio ( KOŞU )
KARIN VE BEL : 1000 twister,sopa 300,mekik sehbasında 100 mekik ,yanlara dumbel 2 kg ile 250
PAZU VE ARKA KOL:triseps pusdown : 15 kg ile 50
GÖGÜS: 15 kg ile 50
OMUZ SIRT KANAT : multıpress ense press : ağırlıksız 50 ,latmichire sırta çekiş : 15 kg 50,latmachire 15 kg 50,zbar kilosuz 30
BACAK :legpress kalça ve bacak : 10 kg 50,horizantel leg crul arka bacak :15 kg 50,leg extensiyon ön bacak :15 kg 50,adductor iç bacak: 20 kg 100,adductor dış bacak 20 kg 100
TOPLAM 4 SAAT
Ahh tatlim aksam yeseydin de keske o cipsi yemeseydin hicKizlar menumu yazayim...
Sabah 1 dilim t.b ekmek 4 dilim kasar peyniri 2 zeytin
ogle yarim yagli cips kucuk pkt
sonra yarim dilim t.b ekmegi
az ince 2si1 arada
sacma bi menu oldu ama bugun dr.a gittigmz icin yedim ciktim gelince saat gec olur diye..yine aksam yememe kuralini uyguluyorum
Tatlimm hosgeldin guzelimm üzülme ne kadar aldiysan hadi telafi zamani hepsini yavaş yavaş gönderirizPersembe gunu anneme gittim dun geldim ben.
Hic telefon cekmiyordu. Internet de yok.
Ondan once de ugrayamadim.
Kendimi cok suclu hissediyorum.
Aman tatlim dur ne güzel veriyoruz kilolari nereye yahu ne izniTez zamanda Olursun canım inşallah. Ben kendimi çok ağırlaşmıs hissediyorum yine 6lara geldim herhalde.doğrusu hiç diyet modunda degilim.izin mi alsam acaba diye düşünüyorum
Bakim tatlm saol önerin içintefalin ürünlerine bir bak canım
3 ay sonra mi alla allaşuan bir fark canım 3 ay sonra ortaya çıkacak allahdan eşim burada değil perşembeye kadar çıksa bari kokusu
Masallah canm.Yaş 34 canım. Büyük kızım 12 olcak haziranda.ortanca bu ayın 21de 10 olcak.bebiş de 10 aylık. Benim 4.doğumun bu.ilk bebişim erken doğdu iki gün yaşadı sadece.ikincide 1ay hastanede yattim hiç kalkmadan.duş bile alamadım bir ay boyunca düşün yani.hamilelik lerim çok zor oluyor. Yanımda ailemde yok.yapayalnız ne yaparım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?