Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah domates peynir dilim ekmek çay arada tarhana cipsi yarım muz akşamda 1 kase çorba yoğurt salata sonrada yeşil çay içerim bugünlük bukadar
Kalorisi cok düşük bir menü olmus canm masallah spor ve su ne alemde bakim

Menun guzel canım dengelemissin afiyet olsun :) sporda harika

Aman yarabbi masallah kiz bu ne böyle

Bravo harikasin canm masallah

Sporda menü de harika partemm afiyet olsun
Kızlar sormayın dün saçlarıma bakım yapmıştım çörekotlu yumurtalı spor salonunda terledikçe buram buram koktuaklıma su böreği geldi onun gibi koktum çok kötü rezil oldum kızlar
Ayy miyaavv aman istemesinn su boreğiii felaan
Kahvaltin ne güzel canim yulaf çok tok tutuyor insani menünün geri kalani da güzel ama bulgur pilavından 2 kaşık yemişsindir inşallah
Vallaa yaa keskee cnmmmsacimi nedn yoluyosun ben yollarim kokarrr hahahh

SekerPancarii nerdesin yine kayiplardasinnnn
geldim beybiii kizla babasi parka gitti yanlizliğin keyfini çikardim gündüz sonra da yemek bulaşik kizi yikadim oooo bitmiyoo iş

Afiyet olsn tatlm

Kizlar bu arada bizim arkadas bulusmasi 27 marta ertelendi yani 20 gün var..4 kilo verip 64 olanilirmiyim eceeebeeeeeeeeeee.. @Ayferelif ne diosun tatlimmm
Tatlim önemli olan kac kilo oldugundan cok ne kadar saglikli beslendigin.
Sen kendini yipratmada 4 kilo daha verym diye ac kalma gittigi kadar artik o zamana kadar

Manti tam kararinda olmus harika canm afiyet olsun

ama cok azittim ben 2 hafta..bu hafta kendime geldim artik hergun sporumuda yapicam arttira arttira
Bol spor yaparsan 64 olamasan dahi vücudun sıkılastgi icin daha zayif görünürsün canm sporu birakma aman.gecen hafta felan performansin cok düşüktü bu hafta böyle devam edersen cok iyi olur senin için

Afiyet olsun canim çok iyi tam mekik karni güzel toparliyorr 20 tane anca yapabiliyorum amaçok zorluyooor
İyi akşamlar kızlar :) hastalıkla ugrastim ben hastayken oglumda hastalandi baya bir yoruldum ..sizler Nasılsıniz yeni gelen arkadaslar olmuş herkes hoşgelmis
Geçmiş olsun bengimmşimdi nasilsiniz
Bugünkü menüm sabah domates peynir dilim ekmek çay arada tarhana cipsi yarım muz akşamda 1 kase çorba yoğurt salata sonrada yeşil çay içerim bugünlük bukadar
Afiyet olsun canim hafif bi menü olmuş
süpeeeeeeeeeeeeer

Ahh tatlim aksam yeseydin de keske o cipsi yemeseydin hic

Persembe gunu anneme gittim dun geldim ben.

Hic telefon cekmiyordu. Internet de yok.

Ondan once de ugrayamadim.

Kendimi cok suclu hissediyorum.
Tatlimm hosgeldin guzelimm üzülme ne kadar aldiysan hadi telafi zamani hepsini yavaş yavaş göndeririz

Tez zamanda Olursun canım inşallah. Ben kendimi çok ağırlaşmıs hissediyorum yine 6lara geldim herhalde.doğrusu hiç diyet modunda degilim.izin mi alsam acaba diye düşünüyorum
Aman tatlim dur ne güzel veriyoruz kilolari nereye yahu ne izni

Masallah canm.
Ne kadar erken dogdu ki sadece iki güncük yasadi yavrun basiniz saolsun Rabbim diger evlatlarina uzun ömürler versin inşallah.
Ailenle baska illerdesiniz heralde canm diger kizlar büyükde 10 aylik olan bebisle zor olabilr ama Rabbm verdiyse vardir bir bildigi.
Rabbm biz gibi tüm isteyenlere Miyav_su ve banada versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…