Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim gayet guzel menünkoşu da harika

Az olmuş menün canim böyle az yiyerek verince kilolar çabuk geliyor yarin daha doyurucu bi menü yapp şöyle kendinee guzellceeyine çik.. olmasin tabi
Canım dün çik çok yedim o yüzden hafif geciştirdim ama böyle düzensiz oluyor gecen seneki diyetisyen listelerimi çıkarıcam zor oluyor ama en azından doyuyordum ve kilo veriyordum ayda 4 kilo gidiyordu yarın uygulamaya başlıcam inş

Afiyet olsun canim çok güzel

Hmm tamam canim unuttum ben çikkii :)) iyi yapmışsın hafif olmuş bugün❤❤ dene bakalim canim ayda 4 kilo çok iyi

Afiyet olsun marlincimm yürüyüş de menü de çok iyi nasilsin canim

Afiyet olsun sarrafcim

Ben bugünde sporumu yaptim hemennn yaziim
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için (2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●30 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●25 sn plank
●70 full sumo squat (2 set)

Canimm niguzel yapiosun oylee

herkese iyi geceler kizlar...sabah misafirim var ablam hastasin temizlige geleyim dedi ama evi bu halde gorurse diger ablalarima ve anneme rezil eder beni erkendn kalkip temizlik yapicam

afiyet olsun canım

Tesekkur ederim canim nasil oldun gecti mi halsizlik?

Canım pilavı yemeseydin etle pilavı önermiyorlar diyetlerde

Ben diyet yapmiyorum canim

Canm merhaba seninle tanisamadk kendinden biraz bahsedermisin ? Sen zaten takimdaymissin heralde ama ben yeni geldim senide tanımak isterim
Niye hic ara ögün yemedin canm menün genel olarak güzel afiyet olsun canım

Evet tanisamadik. Kacaktim da ben biraz.
Tanisalim canim. 22 yasindayim. 6 Aylik evliyim. Ayni zamanda aciktan okuyorum. Boyum 168. Dugun oncesi kilom 62 civariydi. Ama izinliydim o zamanlar. Sonra ben bir saldim ki sorma butun emegim heba oldu. Su an kac kiloyum tam bilmiyorum. Yarin tartilirim. Ankaradan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

Ben acikmadan yemiyorum canim. Acikinca da cok beklemeden canim ne istediyse yavas olmak ve doyunca birakmak kaydiyla yiyorum. Boyle yaparak 7 8 Kilo vermistim. Diyetler ideal kiloya kadar is goruyor. Sonra birakiverdin mi gidiyor hepsini geri aliyorsun. Kac diyet yaptim su yasima kadar. Sonuc hep ayni oldu. Bu yontemi oturtunca cok guzel olacak inaniyorum
Tesekkur ederim bu arada

Slm kaçak hatun bak bi daha gidersen böyle getiririm seni heeaa menü güzel canim sucuk fazla kalorili az yeseydin tatliş

Yok kaptan kacmam. Kararliyim incelicem. Olur da kaybolursam aynen oyle getir beni. Kafama canta falan da vurabilirsin
Sucuk cok sevmiyorum zaten fazla yemedim

Sporumu da yaptim bugun. Yuruyus ve voleybol.

Ama kollarim hep morardi çimke çimke. O neden oldu ki.. Daha once hic olmazdi voleybol oynadigim zaman
Noktalar halinde kan oturdu resmen.

Selincimm saol canim daha iyiyimm..hala burnm falan tikanik ama iyiyim..
ayy evet fitsin artik ablam yarin kahvaltiya gelicekmis bu hic iyi olmadi iste
Biraz daha iyi olmana sevindim tatlimm❤❤❤ ama mooncum birileri geldiginde de kendimizi frenlemeyi öğrenmeliyiz hadi sana güveniyorum yarin sıfır kaçamakla günü kaptiyosunn

Hoşgeldin canim 8. Takimdan mii ben 8. Takimin ilkk mezunuyummm benden slm söyle herkese

5. takım :) sekiz mi demişim benim kafa gidiyo geliyo arada :))) mezun musuuun ayyy hiç mezun olamadım ben 2011 den beri burlardayım takım takım geziyorum :))) 9 - 4 şimdide 5.....

5. takım :) sekiz mi demişim benim kafa gidiyo geliyo arada :))) mezun musuuun ayyy hiç mezun olamadım ben 2011 den beri burlardayım takım takım geziyorum :))) 9 - 4 şimdide 5.....
İnşallah bu son takimin olur mezun olursun tatlim ben iki kez mezun oldum 1.si 8. Takimdan 75den 55 e ikincisi 14. Takimdan 60dan 53 e kilo korumak en önemlisi 3 hafta oldu mezun olali nerdeyse hala diyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…