Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

5. takım :) sekiz mi demişim benim kafa gidiyo geliyo arada :))) mezun musuuun ayyy hiç mezun olamadım ben 2011 den beri burlardayım takım takım geziyorum :))) 9 - 4 şimdide 5.....
Desene bende öyle olucam artık gezerim takım takım kim beni kabul ederse artık

Sporumu da yaptim bugun. Yuruyus ve voleybol.

Ama kollarim hep morardi çimke çimke. O neden oldu ki.. Daha once hic olmazdi voleybol oynadigim zaman
Noktalar halinde kan oturdu resmen.
Ayy geçmiş olsun canim neden oldu ki bilemedim

herkese iyi geceler kizlar...sabah misafirim var ablam hastasin temizlige geleyim dedi ama evi bu halde gorurse diger ablalarima ve anneme rezil eder beni erkendn kalkip temizlik yapicam
Klasik Türk bayanı bende eve temizlikçi çağırınca dip köşe temizlerim o geldi aklıma

5. takım :) sekiz mi demişim benim kafa gidiyo geliyo arada :))) mezun musuuun ayyy hiç mezun olamadım ben 2011 den beri burlardayım takım takım geziyorum :))) 9 - 4 şimdide 5.....
Bu arada @ParteMoralll de 8. Takima yazmiş deli mi bu kiz demişlerdir

Afiyet olsun Canım menünde sporunda çok güzelmiş

Desene bende öyle olucam artık gezerim takım takım kim beni kabul ederse artık

Hayir ya nereye

İyiyim Canım Allah Allah neden oldu ki merak ettim

Sevindim iyi olmana miyavcim.

Valla anlamiyorum ben de. Kan verdigim zaman da mosmor oluyor kocaman halka seklinde. Gecmek bilmiyor. Topa vurdugum yerler kizamik gibi nokta nokta morardi..

Ayy geçmiş olsun canim neden oldu ki bilemedim

Tesekkur ederim canim
Ben de bilemedim

Klasik Türk bayanı bende eve temizlikçi çağırınca dip köşe temizlerim o geldi aklıma

menünde özellikle yürüyüşün süpersin canım gaza basmışsın helal olsun devamı gelir inşallah

Canm zaten masallah gittikce menülerin daha harika olmaya basliyo aynen her gruptan yemek en iyisi diyetisyenlerde öyle yapiyor zaten genelde
Ben bugün zeytinyağlı yaprak sarması yiyeceğim de kaç tane yiyebiliyoruz acaba ? Kendime hakim olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…