- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.521
5. takım :) sekiz mi demişim benim kafa gidiyo geliyo arada :))) mezun musuuun ayyy hiç mezun olamadım ben 2011 den beri burlardayım takım takım geziyorum :))) 9 - 4 şimdide 5.....
İyiyim Canım Allah Allah neden oldu ki merak ettimSporumu da yaptim bugun. Yuruyus ve voleybol.
Ama kollarim hep morardi çimke çimke. O neden oldu ki.. Daha once hic olmazdi voleybol oynadigim zaman
Noktalar halinde kan oturdu resmen.
Ayy geçmiş olsun canim neden oldu ki bilemedimSporumu da yaptim bugun. Yuruyus ve voleybol.
Ama kollarim hep morardi çimke çimke. O neden oldu ki.. Daha once hic olmazdi voleybol oynadigim zaman
Noktalar halinde kan oturdu resmen.
Klasik Türk bayanı bende eve temizlikçi çağırınca dip köşe temizlerim o geldi aklımaherkese iyi geceler kizlar...sabah misafirim var ablam hastasin temizlige geleyim dedi ama evi bu halde gorurse diger ablalarima ve anneme rezil eder beni erkendn kalkip temizlik yapicam
Kim bırakıyoda seniDesene bende öyle olucam artık gezerim takım takım kim beni kabul ederse artık
Piiiiştttt gözünüz başka takimlara kaymasinnndizinizi kirin oturun evinizde aaaaa
Anam fit kaptanım beni bırakmıyorsun değil mi of saçım acıdıKim bırakıyoda seni
Bu arada @ParteMoralll de 8. Takima yazmiş5. takım :) sekiz mi demişim benim kafa gidiyo geliyo arada :))) mezun musuuun ayyy hiç mezun olamadım ben 2011 den beri burlardayım takım takım geziyorum :))) 9 - 4 şimdide 5.....
Birakmamm tabiiiAnam fit kaptanım beni bırakmıyorsun değil mi of saçım acıdı
Afiyet olsun Canım menünde sporunda çok güzelmişSelam kızlar..menüm..
Sabah: yumurta salatası, köy peyniri, dört zeytin, donates, salatalık, dört ceviz..
Akşam: yarım tabak nohut, üç dilim mercimek böreği, yoğurt..
İki saat yürüyüş yaptım..
Desene bende öyle olucam artık gezerim takım takım kim beni kabul ederse artık
İyiyim Canım Allah Allah neden oldu ki merak ettim
Ayy geçmiş olsun canim neden oldu ki bilemedim
Klasik Türk bayanı bende eve temizlikçi çağırınca dip köşe temizlerim o geldi aklıma
Zaten ünlü olucanı duydu ya havaya girdi @ParteMoralll kaset yapacak
İnşallah kaptanım bizimde arkadaşlarında son takımı olurİnşallah bu son takimin olur mezun olursun tatlimben iki kez mezun oldum 1.si 8. Takimdan 75den 55 e ikincisi 14. Takimdan 60dan 53 e kilo korumak en önemlisi 3 hafta oldu mezun olali nerdeyse hala diyetteyim
ayın 19 canım 1 hafta var daha sanmıyorum kız herif yok ortada da
Afiyet olsun canim biraz iyi oldun mu?❤
Adet gününe ne kadar varrrrr
menünde özellikle yürüyüşün süpersin canım gaza basmışsın helal olsun devamı gelir inşallahKahvaltıM , 1 tabak çorba, ,1dilim ekmek , uç dilim peynir, bir avuç badem
Öğle; 1 tabak çorba , bir avuç badem ceviz
Aksam , bir tabak sulu köfte yemeği, haşlanmış yoğurt lu brokoli , 1dilim ekmek
Ara 2 hurma, 4 ceviz
Spor sabah 2 saat,akşam 2 saat toplam 4 saat yürüdum
Su 2.5litre
Teşekkür ederim canım sen nasılsınAfiyet olsun canim çok iyi menünnasilsin
Teşekkür ederim inşallah.Harika canm masallah bol bol süt olsun insallah
Ben bugün zeytinyağlı yaprak sarması yiyeceğim de kaç tane yiyebiliyoruz acaba ? Kendime hakim olmam lazımCanm zaten masallah gittikce menülerin daha harika olmaya basliyo aynen her gruptan yemek en iyisi diyetisyenlerde öyle yapiyor zaten genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?