- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.541
Ayy ne taze gelinsin masallah hayirli ugurlu olsun.bence daha cok kacma ve burda sabit kal evlilikte gerçekten çok kilo aliniyor genelde.hele ki evdeysen..Evet tanisamadik. Kacaktim da ben biraz.
Tanisalim canim. 22 yasindayim. 6 Aylik evliyim. Ayni zamanda aciktan okuyorum. Boyum 168. Dugun oncesi kilom 62 civariydi. Ama izinliydim o zamanlar. Sonra ben bir saldim ki sormabutun emegim heba oldu. Su an kac kiloyum tam bilmiyorum. Yarin tartilirim. Ankaradan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Ben acikmadan yemiyorum canim. Acikinca da cok beklemeden canim ne istediyse yavas olmak ve doyunca birakmak kaydiyla yiyorum. Boyle yaparak 7 8 Kilo vermistim. Diyetler ideal kiloya kadar is goruyor. Sonra birakiverdin mi gidiyor hepsini geri aliyorsun. Kac diyet yaptim su yasima kadar. Sonuc hep ayni oldu. Bu yontemi oturtunca cok guzel olacak inaniyorum
Tesekkur ederim bu arada
Teşekkür ederim.Afiyet olsun canim gayet guzel menünkoşu da harika
Ben bugün zeytinyağlı yaprak sarması yiyeceğim de kaç tane yiyebiliyoruz acaba ? Kendime hakim olmam lazım
Günaydın tatlım inşallahGünaydin kizlar..cumaya iki gün kaldi hadi bakalm insallah bu hafta dereceye gireriz
Günaydınnn kızlar hayırlı sabahlarr
Günaydın fıstıkGünaydin kizlar..cumaya iki gün kaldi hadi bakalm insallah bu hafta dereceye gireriz
Sana katılıyorum sevgili kaptanımız.spor yapmadığım günler vicdan azabı çekiyorum.spor yapınca inanılmaz iyi hissediyorum kendimiCanim yapmayinca olmuyor daha uykum açılmadan kahvaltidan once eşim uyanmadan yapiyorum 1 haftada bile degişim harika işte bu yüzden sporuuu seviiiyoooruuum
Herkese günaydın Mutlu ve güzel bir gün dilerim
Günaydın tatlilaaarrrKızlar günaydın yüzünüzden gülücük eksik olmasın
Aynen canim spor yapmayincada kilo veririz ama sporla daha şekilli zayifliyoruz benim şükür kilo derdim kalmadi şimdi sira vücudumu şekillendirmedeSana katılıyorum sevgili kaptanımız.spor yapmadığım günler vicdan azabı çekiyorum.spor yapınca inanılmaz iyi hissediyorum kendimi
İnşallah bu son takimin olur mezun olursun tatlimben iki kez mezun oldum 1.si 8. Takimdan 75den 55 e ikincisi 14. Takimdan 60dan 53 e kilo korumak en önemlisi 3 hafta oldu mezun olali nerdeyse hala diyetteyim
O zaman havalardandir kesin canim bi uyuşukluk oluyor herkesde bu aydaayın 19 canım 1 hafta var daha sanmıyorum kız herif yok ortada da
Iyyim canim bende saolTeşekkür ederim canım sen nasılsın
Günaydın canimGünaydın kızlar:)
Evet.vücudun kas kitlesini korumak hatta artırmak lazım.kas kitlesi fazla olanlar dinlenme halindeyken de enerji harcarlar.yani metabolizmamız hızlanır.ben 58 kg da ilken fitnessblender hıtt egzersizleri yapıyordum.ama şuan ağır olduğum için henüz ona geçemedimAynen canim spor yapmayincada kilo veririz ama sporla daha şekilli zayifliyoruz benim şükür kilo derdim kalmadi şimdi sira vücudumu şekillendirmede
Yaninda başka şeyler de yicek msn? bence sarmanin büyüklüğüne göre 8 10 tane ye yanina boll salata ve yogurt çok güzel olurBen bugün zeytinyağlı yaprak sarması yiyeceğim de kaç tane yiyebiliyoruz acaba ? Kendime hakim olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?