- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.681
Hepsini okudum ama.gitmedigine sevindimçok şey kaçırmış sayılmazsın merak etme
afiyet olsun canımSelam kızlar bugün kü menüm
Sabah 1 yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 etimek şekersiz çay
Öğlen sulu köfte ve yoğurt
Ara öğün kuru meyve
Aksam ıspanak+yoğurt ve 3 çatal makarna
Ve bolbol su ictim
ikimizde aynıyız desene bu hafta sağlık olsunBende az yürüdum ve fazla yedim.bu hafta diyet modunda değilim bende
sabah tahin iyide ögeln yediğin bitter fena olmuş regli mi yaklaşıyor sanırım benimde canım tatlı değil ama makarna çekiyor salçalı birdeKahvaltıM, bir yumurta ve peynir le omlet . Zeytin, bir dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal tahin pekmez, kapya biber ,iki cherry domates
Ara;iki kare bitter çikolata, birkaç badem
Aksam,salata , mantarlı tavuk sote, bir kase bulgur pilavı
Spor , 2 saat yürüdum
sizleri bırakıp gidemedim kaldım canımHepsini okudum ama.gitmedigine sevindim
iyiz canım sen nerelere kayboldunKizlar nasilsiniz?
Burdayim canim tkaip ediyorum basligi okuyorum uzaktan uzaktan. Iyilesmeye calisiyorum. Antibiyotiksiz gecmiyoriyiz canım sen nerelere kayboldun
Canimmmmm nasil sevindim anlatamammmmmmbenim çalıştığım turlar var kızlar coral,anex,ve pegas çok mutlu oldum inşallah yalan değildir allahım kalbim sıkışıyor ya kızlar
malesef grip antibiyotiksiz geçmiyor sende ilaçlarını düzenli kullan canım birde sıcak tut kendini evet katılıyorum geri dönüş zor oluyorBurdayim canim tkaip ediyorum basligi okuyorum uzaktan uzaktan. Iyilesmeye calisiyorum. Antibiyotiksiz gecmiyor
Gitme takimimzdan bu arada sevindim kaldigina. Gittigin zaman geri ayak uyduramiyosun malesef.
sagol birde bana sor eşim gelince rehberleri aratmayı düşünüyorum merakla onu bekliyorumCanimmmmm nasil sevindim anlatamammmmmm
Dogrudur inşALLAH canim..Bak girdunmu gun dogmadan neler doguyor..sagol birde bana sor eşim gelince rehberleri aratmayı düşünüyorum merakla onu bekliyorum
gazetede yazmış ya inşallah dogurdur canım para kazanmam lazım kaç aydır evde takılıyorumDogrudur inşALLAH canim..Bak girdunmu gun dogmadan neler doguyor..
Salcali ve kiymali benim canm cekiyooooo :) bende bu hafta oyleyim hic modumda degilimsabah tahin iyide ögeln yediğin bitter fena olmuş regli mi yaklaşıyor sanırım benimde canım tatlı değil ama makarna çekiyor salçalı birde
Bu hafta hepimize bir haller oldu canım. Olaylardan etkilendik bizdeSalcali ve kiymali benim canm cekiyooooo :) bende bu hafta oyleyim hic modumda degilim
Ay evet ya reglim yaklaşıyor ya yasaklı şeyler Canım çekiyorSalcali ve kiymali benim canm cekiyooooo :) bende bu hafta oyleyim hic modumda degilim
Evet gerçekten insanın psikolojisi bozuluyorBu hafta hepimize bir haller oldu canım. Olaylardan etkilendik bizde
Saol kuzumoh sihhatler olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?