- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.501
Evet.2 lahmacunda durmalıydım gözüm döndü resmenMenün iyi canim lahmacunu biraz azaltabilirdin
Çok hafif bir menü sarrafcım afiyet olsun
Ayy çok iyi yapmışsın canim mekik aleti işe yararsa haber ver her gün de yap çok iyi olur bencebenimde vücudumda aynadaki görüntüyü bi tek aşırı çatlak ve yumuşak karnim bozuyo
Afiyet olsun canim menü çok iyi ama o aradaki kurabiye
Sabahki ekmek fazla olmuş canım 2 dilim yeterli diyeteyken bence akşamki poğaça
Afiyet olsun tavşanimmçok iyi
Kesinlikle canim böyle düşünmezsek geliyo hemen kilo zaten amaan bir kilo aldim bişey olmaz deyince katlanir gider o bir kilo bide diyet bittikten sonra da mideyi çok büyütmemek lazim hep küçük porsiyonlarda yemeye alişmaliyiz
TesekkurlerHoşgeldin canım..
Ben de çok severim ama diyet yapalı hayatımdan çıkardımTesekkurlerpasta cikolata hastasiyim tam da diyet yapan birine gore bi avatar
Ben cıkaramiyorum yaaBen de çok severim ama diyet yapalı hayatımdan çıkardım
Çok abartmadıkça olabilir tabiki canım..yediğin günlerde telafi edersin..çikolatayı bitter yemeye çalışBen cıkaramiyorum yaadiyet yaptigim tum zamanlarda da minik kacamaklar hep yapiyorum tatlisiz olmaz sanki ama cokta sıkmak istemiyorum kendimi aksi halde butun butun bozmaktan korkuyorum diyetimi boylelikle sanki tatli krizlerim yatisiyo
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızMerhaba ilk gunum yeni katildim gruba umarim hep birlikte veririz kilolari
Çok sevindim canimm inşallah gerek kalmicak ilaca falanGittik canım bugün..yağdan 800 gr vermiş..listesini değiştirdi..doktoru da memnun kaldı..böyle giderse ilaç kullanmasına gerek kalmayacak inşallah..
Cıssslardan uzak duruyoruzz tatlim tatlilarda 2 küçük çatal hakkin var çok seviyorsan çikolatada bitter 2 kare kabulümdürTesekkurlerpasta cikolata hastasiyim tam da diyet yapan birine gore bi avatar
Tatli yicen zaman öğle vakitkerinde ve küçük porsiyonlarda yersin canim tabi haftada 2 yi geçmemeli sütlü tatlilar daha masumBen cıkaramiyorum yaadiyet yaptigim tum zamanlarda da minik kacamaklar hep yapiyorum tatlisiz olmaz sanki ama cokta sıkmak istemiyorum kendimi aksi halde butun butun bozmaktan korkuyorum diyetimi boylelikle sanki tatli krizlerim yatisiyo
Gunaydinn kizlarr
Günaydn kizlar
@miyav_su hoşgeldin canm
Nasılsınız fıstıklarrMerhaba kızlar.bol eksili bi gün olur inş.hepimize
Tamam canim kolay gelsin kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllaraBirazdan kizimin arkadaslari gelecek .fazla ugrayamam kizlar haberiniz olsun
dikkat edicem ama insallahCıssslardan uzak duruyoruzz tatlim tatlilarda 2 küçük çatal hakkin var çok seviyorsan çikolatada bitter 2 kare kabulümdür
dikkat edicem ama insallah
Tebriklerbende kaptan olarak kendimden bahsedeyim 21 yaşında evliyim 3 buçuk yaşında kızım var ev hanımıyım 165 boyum 53 kiloyum 75 kilodan düştüm bu kiloya doğum kilolarımdı verdim şükür 1 senede yavaş yavaş
Afiyet olsun partemSabah; iki haslanmis yumurta,peynir,eski kasar birazck, cay
Aksam; kofteCiklerrrr, yulaf,az peynir
Bolbol su
Insallah canm hergün menü bildirimi yapmak iyi oluyor ne yediginide biliyorsun tekrardan hoşgeldinHosbuldum tesekkurler 1.62 boyunda 61 kgyim. 66lı kilolardan gecen sene 61lere dustum bi senedir boyle. Simdide bi 7 kilo verip 54 gormek hedefim . Hep beraber hayirli saglikli kilo veririz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?