Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet.2 lahmacunda durmalıydım gözüm döndü resmen

Ben de çok severim ama diyet yapalı hayatımdan çıkardım
Ben cıkaramiyorum yaadiyet yaptigim tum zamanlarda da minik kacamaklar hep yapiyorum tatlisiz olmaz sankiama cokta sıkmak istemiyorum kendimi aksi halde butun butun bozmaktan korkuyorum diyetimi boylelikle sanki tatli krizlerim yatisiyo

Ben cıkaramiyorum yaadiyet yaptigim tum zamanlarda da minik kacamaklar hep yapiyorum tatlisiz olmaz sankiama cokta sıkmak istemiyorum kendimi aksi halde butun butun bozmaktan korkuyorum diyetimi boylelikle sanki tatli krizlerim yatisiyo
Çok abartmadıkça olabilir tabiki canım..yediğin günlerde telafi edersin..çikolatayı bitter yemeye çalış

Merhaba ilk gunum yeni katildim gruba umarim hep birlikte veririz kilolari
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız bengiisuu , el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Tatli yicen zaman öğle vakitkerinde ve küçük porsiyonlarda yersin canim tabi haftada 2 yi geçmemeli sütlü tatlilar daha masum

dikkat edicem ama insallah
bende kaptan olarak kendimden bahsedeyim 21 yaşında evliyim 3 buçuk yaşında kızım var ev hanımıyım 165 boyum 53 kiloyum 75 kilodan düştüm bu kiloya doğum kilolarımdı verdim şükür 1 senede yavaş yavaş

Bende bildirim yapim bari sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek birazda bal acıcık
Aksamda bi tabak sebze yemegi 2 parca kırmizi et 1 dilim ekmek sizce nasil

Hosbuldum tesekkurler 1.62 boyunda 61 kgyim. 66lı kilolardan gecen sene 61lere dustum bi senedir boyle. Simdide bi 7 kilo verip 54 gormek hedefim . Hep beraber hayirli saglikli kilo veririz umarim
Insallah canm hergün menü bildirimi yapmak iyi oluyor ne yediginide biliyorsun tekrardan hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…