- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.521
Bence de ekmek fazla olmuş sanki aksam.ben de fazla ekmek yedim bu haftakizlar slmmmm
menumu yazayim bu hafta yogunum biraz..
Sabah 2 yk krem peynir 4 zeytin 5 cherry sekeriz cay ve 2 dilim ekmek
ogle disardaydim yemk istemedim
aksam 3 dilim ekmek ve karnabahar yemegi..ekmwk biraz fazla oldu bugun sanki of
Bence gayet güzel olmuş menün. Spor yapıyormusun canimBende bildirim yapim bari sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek birazda bal acıcık
Aksamda bi tabak sebze yemegi 2 parca kırmizi et 1 dilim ekmek sizce nasil
Iyi sükür kaptanim sen nasilsin ?Nasılsınız fıstıklarr
Aksam olmasi dolayisiyla ekmegin cok olmus mooncum ögleni atlamasydin o kadar yemezdin belkikizlar slmmmm
menumu yazayim bu hafta yogunum biraz..
Sabah 2 yk krem peynir 4 zeytin 5 cherry sekeriz cay ve 2 dilim ekmek
ogle disardaydim yemk istemedim
aksam 3 dilim ekmek ve karnabahar yemegi..ekmwk biraz fazla oldu bugun sanki of
Menün genel olarak güzel canm su ve sporun ne durumda ?Bende bildirim yapim bari sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek birazda bal acıcık
Aksamda bi tabak sebze yemegi 2 parca kırmizi et 1 dilim ekmek sizce nasil
Gayet güzel beslenmişsin canım. Yürüyüş de harikaBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 4 fındık
Öglen 1 kase corba 4 kasik yeşil fasülye 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 2 dilim armut (dilimler küçüktü )
Aksam 1 izgara alabalık bol salata
Ara 1 fincan türk kahvesi 1 küçük armut
Su 2 litre (az oldu bugün malesef )
Spor 10 bin adim
TesekkurlerInsallah canm hergün menü bildirimi yapmak iyi oluyor ne yediginide biliyorsun tekrardan hoşgeldin
Normalde jillian yapiyorum 2.levela gectim 10 gundur birakmistim sporu bugun yapmaui dusunuyorumBence gayet güzel olmuş menün. Spor yapıyormusun canim
Canım nasıl pişiriyor sun Brüksel lahanası ni.ben bir defa yaptım tadı acımsi oldu.galiba beceremedimSelam kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, beş zeytin, dört ceviz..
Akşan: bir tabak havuçlu brüksel lahanası, yoğurt, salata..
bende yapmıştım bir ara jillian .ama sadece 1.Level. dizlerimi ağrıtırlar hoplayıp zıplamalar.o zaman daha kiloluydum.şimdi başlasam ağrımaz belki.çok iyi terletiyoNormalde jillian yapiyorum 2.levela gectim 10 gundur birakmistim sporu bugun yapmaui dusunuyorum
Gerçekten öyle sabahın köründe yazdımHerkese günaydın kızlar mutlu sabahlar. KizMiyav_su bak hala buradasın. Bırakamazsın sen bizi
Hiçte iyi Değilim patlamayı duydunuz mu brükseldeki Türkiye'den biliyorlarmış uçaklarımız iniş yapamıyor havaalanınaHoşgeldin canim iyi msn❤❤
Tamamdır canım yazarım özellikleCanim diyet kilo hakkinda konusamasanda olur sohbete gel hep takima özlüyoruz seni
Bu gidişle bırakamam ben kızlar burayı dükkanda hiç girmedim bugün sabahın köründe gittim şimdi Eve geldim hemen burayı yazdımGünaydın canimevet evet miyav bizi birakamazz
Hele bizim artık kalbden gidicez birde benim karşımda tv var haber kanalı açık oluyor devamlı of ki of bizden biliyorlar turistler Yunanistan ve Mısır'a kaydılar fiyatları yarıya çekmişlerGunaydin kizlar belcikada patlama olmus sabah sabah sinirlerimiz bozuldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?