- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.761
Yaa ben dün akşam menümü yazdıktan sonra şeytana uydum oğlumun biskolata mood diye küçük bisküvilerinden yedimAfiyet olsun canim çok iyii özellikle sporlarin harika
Afiyet olsun canım.örnek menü maşallah.ben dün oğlumun biskolata mood undan yedimBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık maydonoz 1 dilim beyaz ekmek
Ara 1 cay bardagi süt
Öglen 1 kaseden az birazcik mercimek çorbası 4 kaşık semiz otu yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara yok
Aksam 200 gr hindi haslama 1 dilim t.buğday ekmek salata
Ara 1 kahve 1 yesil çay
Su 2litre spor leslie 3
İşe evden yemek getirmemiştim canım dışardan yemek yemek istemedim midem çok kötü durumda ondan öyle oldu ama bugün getirdim yemeğimi :)Ögleni niye tostla gecirdin canm ?
Afiyet olsun canım.örnek menü maşallah.ben dün oğlumun biskolata mood undan yedimçok pişmanım.vicdan azabından ölüyorum
O zaman bu hafta kilo bildiriminin yaninda hedef kilonu indirmek istediğini not düşmem lazim benim cumaya kadar düşün hangi kiloda olmak istediginiSekerPancarii cicimmm bnm hedefim 65ti ya aslinda simdi ben 59 istiorum garantide olmak icin hatta 57 galan bile olabilir ilerleyen zamanlarda ben nasl mezun olcammm hedefe yaklastikca hadi 3 kilo daha sen mezunsun bikirsin nasl oluo bu işlerr
Ćook iyi güzeliimm artik diyeti birakmak yokk tamam mı yaz geldiii hizlanmamiz lazimEvet menumu yaziyorum.
Ben kalkar kalkmaz bir seyler yiyemiyorum. Omun icin 'sabah' yazdigim genelde saat 11 gibi falan oluyor.
Sabah (11.00)
1 yumurta kirmasi
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Aksam (17.30)
4 servis kasigi pirasa
Ayran
1 lokma ekmek
Su: 1 litre
Kahvaltı yapmiyor msn canimIyi geceler kizlar
Bugun yediklerim soyle
Sabah 4-5 adet form cubuk kraker yesil cay
Ogle 1 kase domates corbasi yarim tabak etli nohut 4 kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt ve yesil salata
Ara 1 portakal 4 adet form cubuk kraker
Aksam 1 kase yogurt 6-7 findik
2 lt ye yakin su
Spor 20 dak kosu 10 dak egzersiz
Kahvaltı yapmiyor msn canimımmm menü iyi sayilir ama aksam yemegi de yok sabah ve akşami atıştırarak geçiştirmissin kuzum aç kalmaa dengeli yemek en guzeli afiyet olsunn tatlim
Ac kalmadim canim ben doyana kadar yiyorum. Acikinca da yiyorumKendini ac birakma bu menü tam aclik diyet menüsü
Ćook iyi güzeliimm artik diyeti birakmak yokk tamam mı yaz geldiii hizlanmamiz lazim
Çoook teşekkür ederim kuzum allah nasip ederse yarın başlıyorum o zmannCanim ben ayran detoksunu yaptim güzel de sonuç aldim ama tabi bu detoks sadece ödem atmak için diyete yeni başladiğindan moral olabilir yap istersen
ben iyiyim tatlim sen nasilsinnnHuu huuu nabersiniz kizlaarr
İyiyim kuzum işte benim stilimi izliyorumben iyiyim tatlim sen nasilsinnn
Bugün sabah bir fincan türk kahvesi içtim sde 1 tabak kısır yedim yarım parça ağlayan pasta yedim akşam yoğurtlu yulaf kepegi yicem baskada bişey istemiyor canim 2 fincan yeşilçay bugün spor yok
İyiyim kuzum işte benim stilimi izliyorumordaki kizlarin fizigini inceliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?