Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim çok iyii özellikle sporlarin harika
Yaa ben dün akşam menümü yazdıktan sonra şeytana uydum oğlumun biskolata mood diye küçük bisküvilerinden yedimönümde yiyordu dayanamadım.hala vicdan azabı çekiyorum.ne deseniz haklısınız valla.bugün ağır bir spor yapıp telafi edeceğim

Afiyet olsun canım.örnek menü maşallah.ben dün oğlumun biskolata mood undan yedimçok pişmanım.vicdan azabından ölüyorum

Afiyet olsun canım.örnek menü maşallah.ben dün oğlumun biskolata mood undan yedimçok pişmanım.vicdan azabından ölüyorum

Uzulme yahu bir daha yapmazsin. Bende aksam bir kasik profiterol yedim. Esim cok israr etti kiramadim ama ikinci kasigi kabul etmedim

O zaman bu hafta kilo bildiriminin yaninda hedef kilonu indirmek istediğini not düşmem lazim benim cumaya kadar düşün hangi kiloda olmak istedigini

Ćook iyi güzeliimm artik diyeti birakmak yokk tamam mı yaz geldiii hizlanmamiz lazim

Kahvaltı yapmiyor msn canim ımmm menü iyi sayilir ama aksam yemegi de yok sabah ve akşami atıştırarak geçiştirmissin kuzum aç kalmaa dengeli yemek en guzeli afiyet olsunn tatlim

Kahvaltı yapmiyor msn canim ımmm menü iyi sayilir ama aksam yemegi de yok sabah ve akşami atıştırarak geçiştirmissin kuzum aç kalmaa dengeli yemek en guzeli afiyet olsunn tatlim

Kaptanim tesekkurler

Sabah kahvalti aliskanligim maalesef cocuklugumdan beri yok. Pazar gunu sadece guzel bir kahvalti yapiyorum. Ogle yemegi isyerinde ne cikarsa. Ogle yemegi benim icin onemli hareketli bir isim var enerjim dusmesin diye ekmeksiz tuketiyorum. Aksamlari diyetteyken hafif geciriyorum. Ac kalmiyorum yogurt cok tikiyor beni

ayy tatli krizim tuttu suanda neyseki evde aşıracak hicbisey yok sakinlestireyim kendimi sonu ferah nasilsa..olsa yesem aksama kadr vijdan azabindan kudururdumm

Bugün sabah bir fincan türk kahvesi içtim sde 1 tabak kısır yedim yarım parça ağlayan pasta yedim akşam yoğurtlu yulaf kepegi yicem baskada bişey istemiyor canim 2 fincan yeşilçay bugün spor yok

Sabah; iki haslanmis yumurta, domates, zeytinn, pastirmaaa,peynir..cay

Aksam ;tavuk izgaraaa,az salata,yulafciklarim,yogurt...
Spor ve su..
Gun bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…