Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar iyi geceler..yarin salı hadi bakalim carsanba dedikmi yariladik demektir...ay bu hafta baska bi heyecan var icimde diyete yeni baslamiaim gibi...yarin ayakkabiciklarimda gelioooo ayyyy artik yeni ciciler almaya az kaldiii haydi 59 bekle beni...

@SekerPancari71 cicimmm bnm hedefim 65ti ya aslinda simdi ben 59 istiorum garantide olmak icin hatta 57 galan bile olabilir ilerleyen zamanlarda ben nasl mezun olcammm hedefe yaklastikca hadi 3 kilo daha sen mezunsun bikirsin nasl oluo bu işlerr

İş özel herşey karışık bu aralar öyle işte büyük gün perşembe bakalım

Canim ya geldi mi genelde ust uste gelir zaten. Insallah gonlune gore olur her sey. Allahim yardimciniz olsun.

Burdayimm. Gecen gun aynaya baktigimda cok kotu bi goruntuyle karsilastim. Kafaya iyi koydum artik duzene giriyorum. Bahane yok.

herkese merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1.58 boyum 60 kiloyum 24 yaşındayım inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde veririrz kilolarımızı.

Hosgeldin canim aramiza.

Ya dugunden once anneannem de bana kiziyodu. Bi dıkım kalmissin diye
Ama en iyisi "bi dıkım" olmak zaten. Yagli yagli hic iyi degil.

Evet menumu yaziyorum.
Ben kalkar kalkmaz bir seyler yiyemiyorum. Omun icin 'sabah' yazdigim genelde saat 11 gibi falan oluyor.

Sabah (11.00)
1 yumurta kirmasi
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Aksam (17.30)
4 servis kasigi pirasa
Ayran
1 lokma ekmek

Su: 1 litre

Iyi geceler kizlar

Bugun yediklerim soyle
Sabah 4-5 adet form cubuk kraker yesil cay
Ogle 1 kase domates corbasi yarim tabak etli nohut 4 kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt ve yesil salata
Ara 1 portakal 4 adet form cubuk kraker
Aksam 1 kase yogurt 6-7 findik
2 lt ye yakin su

Spor 20 dak kosu 10 dak egzersiz

Evet kuruincir günkurusu kurtarıcım oldu

Bugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, dolu bir kase tavuklu salata..
Birazdan mekik çekicem suyum 2,5 litre olmuştur..
Harikasiniz kizlar menüler on numara

Ögleni niye tostla gecirdin canm ?

Kendini ac birakma bu menü tam aclik diyet menüsü

Canm sabahlari bisküvi ile felan degilde güzel bir kahvaltıyla güne baslarsan snin için daha iyi olur

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık maydonoz 1 dilim beyaz ekmek
Ara 1 cay bardagi süt
Öglen 1 kaseden az birazcik mercimek çorbası 4 kaşık semiz otu yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara yok
Aksam 200 gr hindi haslama 1 dilim t.buğday ekmek salata
Ara 1 kahve 1 yesil çay
Su 2litre spor leslie 3

Gayet güzel canım menün afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…