- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.781
afiyet olsunkizlar menum
sabah domates 1 haslanmis yumurta 2 dilim tb ekmegi ve az krem peynir sekersiz cay
aksam 3 firinda tavuk but ve 1 cay bardagi karabugday salatasi
az once yarim cay bardagi sut
ayyy bende bi ara bakiodum hepsine simdi tv acmiorum hep ig hep ig kizlari inceliorum neler giymisler nasl zayiflar bakip bakio hayal kurup piss gaza getiriorum kendimi ise yariyorİyiyim kuzum işte benim stilimi izliyorumordaki kizlarin fizigini inceliyorum
saol cnm sen neler yapiosun bakalim..ayyy yaziorm gonderemiorum o an 15 sn bekle dio baska yere gecince kalio msjim ya 15 sn uzun bi zamn bnm icinnafiyet olsun
iyim canım bugün dükkana gitmedim evde temizlik yaptım saçlarıma bakım yağı sürdüm sen neler yaptın annenler ile kısır partisi yapmadı mısaol cnm sen neler yapiosun bakalim..ayyy yaziorm gonderemiorum o an 15 sn bekle dio baska yere gecince kalio msjim ya 15 sn uzun bi zamn bnm icinn
iyi yapmişsin cnm bende gecn kuafore gittigimde keratin maske yaptirdim sacima daha dogrusu kuaform yapmk istedi eyi peki dedim guzl bisey hem daha duz oluo saclarn gerci bnmkiler zatn dumduzde simdi dustan cikinca kurutunca saclatimi tarayark kurutuorm fircayla sanki 40 dk fon cekilmis gibi duruo ve pasparlak..iyim canım bugün dükkana gitmedim evde temizlik yaptım saçlarıma bakım yağı sürdüm sen neler yaptın annenler ile kısır partisi yapmadı mı
bende burada güzel yapan bulursam yaptırmayı düşünüyorum yarın bende mi gelsem partiyeiyi yapmişsin cnm bende gecn kuafore gittigimde keratin maske yaptirdim sacima daha dogrusu kuaform yapmk istedi eyi peki dedim guzl bisey hem daha duz oluo saclarn gerci bnmkiler zatn dumduzde simdi dustan cikinca kurutunca saclatimi tarayark kurutuorm fircayla sanki 40 dk fon cekilmis gibi duruo ve pasparlak..
kisir partisi yarin kizzzz
gel tabikideee annem agzina agzina tikasin ksiirlari borekleri:))bende burada güzel yapan bulursam yaptırmayı düşünüyorum yarın bende mi gelsem partiye
bende isterim kız hiç kaçmam merak etmegel tabikideee annem agzina agzina tikasin ksiirlari borekleri:))
Afiyet olsnn cnmkizlar menum
sabah domates 1 haslanmis yumurta 2 dilim tb ekmegi ve az krem peynir sekersiz cay
aksam 3 firinda tavuk but ve 1 cay bardagi karabugday salatasi
az once yarim cay bardagi sut
İyiyim kuzum işte benim stilimi izliyorumordaki kizlarin fizigini inceliyorum
Aaa halbuki son zamanlarda menülerin ne kadar da güzel.ne kadar yedin canm ?Afiyet olsun canım.örnek menü maşallah.ben dün oğlumun biskolata mood undan yedimçok pişmanım.vicdan azabından ölüyorum
Hiiic olmamis hiiicBugün sabah bir fincan türk kahvesi içtim sde 1 tabak kısır yedim yarım parça ağlayan pasta yedim akşam yoğurtlu yulaf kepegi yicem baskada bişey istemiyor canim 2 fincan yeşilçay bugün spor yok
Senin canin mi skkin 2 gündür parteSabah; iki haslanmis yumurta, domates, zeytinn, pastirmaaa,peynir..cay
Aksam ;tavuk izgaraaa,az salata,yulafciklarim,yogurt...
Spor ve su..
Gun bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?