Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar menum
sabah domates 1 haslanmis yumurta 2 dilim tb ekmegi ve az krem peynir sekersiz cay
aksam 3 firinda tavuk but ve 1 cay bardagi karabugday salatasi
az once yarim cay bardagi sut

saol cnm sen neler yapiosun bakalim..ayyy yaziorm gonderemiorum o an 15 sn bekle dio baska yere gecince kalio msjim ya 15 sn uzun bi zamn bnm icinn
iyim canım bugün dükkana gitmedim evde temizlik yaptım saçlarıma bakım yağı sürdüm sen neler yaptın annenler ile kısır partisi yapmadı mı

iyim canım bugün dükkana gitmedim evde temizlik yaptım saçlarıma bakım yağı sürdüm sen neler yaptın annenler ile kısır partisi yapmadı mı
iyi yapmişsin cnm bende gecn kuafore gittigimde keratin maske yaptirdim sacima daha dogrusu kuaform yapmk istedi eyi peki dedim guzl bisey hem daha duz oluo saclarn gerci bnmkiler zatn dumduzde simdi dustan cikinca kurutunca saclatimi tarayark kurutuorm fircayla sanki 40 dk fon cekilmis gibi duruo ve pasparlak..
kisir partisi yarin kizzzz

bende burada güzel yapan bulursam yaptırmayı düşünüyorum yarın bende mi gelsem partiye

Afiyet olsun canım.örnek menü maşallah.ben dün oğlumun biskolata mood undan yedimçok pişmanım.vicdan azabından ölüyorum
Aaa halbuki son zamanlarda menülerin ne kadar da güzel.ne kadar yedin canm ?
Ay o biskolata denen sey de pek güzel yahu insanin yedikce yiyesi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…