Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şuan bogazim düğüm düğüm..benden 1.5 sene sonra evlenen görümcem var hamileymis..severim kendisini kesinlikle kiskanmadim felan yanlis anlasilmasin.
Ama kendimi eksik gibi hissettim..yani cok anlatilir gibi bir duygu degil bu..cok kötü hissediyorum suan kendimi bogazim düğüm düğüm.ne zaman bir hamile haberi alsam hep böyle oluyorm.hele bu aileden biri olunca insan daha da kötü hissediyor kendisini..

canim cok saglikli bi menu afiyet olsun

canim neyin var senin gebelige engel lutfen benim msjlarimi oku..bana tr en iyi profesorler senin cocugun olmaz dedi dogustan menopozum ben ama RABBIM ol dedi ve oldu..seni oyle iyi anliorumki ama umudunu yitirme canm tmm mi tedavi olam gerwkiyorsa ol aksatma hicbiseyi onemseme tedavin disinda

Sabah; iki haslanmis yumurta, az peynir,zeytin,csiz pastirma ,cay

Aksam; iki dilim et izgara.. peynirli yulafciklarim ,ayran..

400ip atladim
1 saat yurudumm mis gibi havada..
Suyu yazmama gerek yok artk :)Eki Görüntüle 1806318
canim afiyet olsun ben yeni geldim yorumlari yeni yapiorum partemmmm aksam doydunmu canim..

harikaa menu canim afiyet olsunn :)

Cok iyi yapmissin canim bravo sana valla bu sekilde devam edersen insalalh cok güzel sonuclar alacaksin.suan kac kilo idin sen

Insallah canim sagol. 72 kilo ciktim pazartesi. Bugun tartilmadim bakalim yarin belli olacak ne oldugu..
Sen kac kilosun? Yakinsan kapışalım
@kitap_asigi kız turşusuz kısır mı olur

Mecbuuur

Kizlar babam hasta acildeyiz suan yazamayabilirim @miyav_su seviliyorsun

Cok gecmis olsun canim

Tamam canım kimseyi kırmak istemiyorum bunca ay birlikte vakit geçirdik herkes Hakkı'nı helal etsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır ve sağlıklı kalır

Yaa gitme miyav. Gunluk acmak istersen yine ac ama takimi birakma

Dükkanın fotosunu attım ama kimse görmedi sanırım

Ay cok tatli bi dukkan. Bayilirim boyle yerlere girsem turistlerden fazla sey alir cikarim

Canim nasil kilo vermissin oyle ya masallah. Yuzunden falan cok degisiklikler olmus kilolar gidince. Cok hos bi baağyansin masallah
Canimmm Selinim tesekkur ederimmmmm inşALLAH yukunu hafifletebilirim yardimci olabilirim sana

Tebrik ederiiim. Hayirli olsun kaptan yardimciligi

Hayirli olsun canim yeni isin. Buralari unutma. Gel hep

Aaa armut bagirsaklari çok iyi calistiriyo diye biliyorum acaba kisiden kisiye göre degisiyor mu ki

Armut kabiz yapar esmerim ya

Aa yapma boyle ama. Engeliniz nedir bilmiyorum ama cogu saglik sorununun basi kilo. Insallah fit olup hamile kalip saglikla bebegini kucagina alicaksin. Allahim isteyenleri cok aratmasin. Neler neler oluyor hayatta. Tuplerini bagaltip hamile kalan da oluyo moon gibi cok farkli bi saglik problemi olup evladi olan da. Umudunu kaybetme

Bende polikistik over var esimde de sperm sayi ve hareketlilik düşük malesef
Gecen sene tam 1 sene tedavi oldm doktor en son tüp bebek dedi sonra biraktm cok yiprandim çünkü
Senin kendiliğinden mi oldu canm peki

canimm doner olmasaymis daha iyimis ama afiyet olsun..disarda yiceksen izgara tercih edebilirsin..yarin bol -ler canimmm

@kitap_asigi bende 75.2 idim gecen hafta kapisalim kiz ben varim kilolarimiz yakin sayılır
Bu arada diger msjlarin icn cok saol canm.
Bebek icinde cok tedavi oldum bakalim insallah bu kilo vermem bana sifa olur da Rabbimde ol der olur insallah

Kizlar annemlerden yeni geldim hemen listeyi hazırladım sabaha hazir olsun eksilerle dolsun diye şimdi biraz eşimle vakit gećiricem kuzuyu uyuttum yarın görüşürüziyi geceler fistiklar
canim bende yeni geldim listeyi hazirlicaktim ama menulere cvp tazana kadar sen halletmişsin bile bari adaylar listesini bulayim :)

Dun dip köşe temizlik yaptim ben. Sonra da yorgunluktan hicbir sey yapamadim. Bugun de esim evdeydi. Disardaydik gelemedim kusura bakmayin.

Menulerimi yazayim.

Carsamba

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay
1 dilim ekmek

Ara
Yesilcay
1 elma

Aksam
Tonbalikli salata

Su: 1.5 litre
Spor: Ev temizligi ( halilarimi supurene kadar kan ter icinde kaldigim icin boyle yaziyorum.) + 100 ip atlama

Persembe

Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 lokma simit

Ara
5 erik
5 cagla
1 cilek

Aksam
Sehriye corbasi
Salata
Ayran

Spor: 1 saat yuruyus

Su: 1.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…