- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.481
Allah senii telgraf nerden geldi kiz aklinaAy evet aklıma birden telgraf geldi ben hiç kimseye telgraf göndermeğim çok merak ediyorumesmerm91 canım çalıştığın yeri söyle Sana telgraf göndermek istiyorum
İyi geceler canımKizlar annemlerden yeni geldim hemen listeyi hazırladım sabaha hazir olsun eksilerle dolsun diyeşimdi biraz eşimle vakit gećiricem kuzuyu uyuttum yarın görüşürüz iyi geceler fistiklar
Canm senin menüler cok ii oldugu icin hic bsy yazmadim yani daha dogrusu artik kacamak yapilmadigi müddetçe pek yorum yazmıyorum menülerecanim sende olmasan kimse menuye yorm atmamis tesekkur ederim. Istanbul cnm
canim cok saglikli bi menu afiyet olsunBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 dilim arpa ekmegi
Ara 1 hurma 10 fındık 1 soda
Öglen bir kase corba 1 kase yoğurt 4 kasik kabak yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam 2 haşlanmış yumurta yaninda yesillik 1 lokma t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak yesil cay
Su 2 litre spor yok
canim neyin var senin gebelige engel lutfen benim msjlarimi oku..bana tr en iyi profesorler senin cocugun olmaz dedi dogustan menopozum ben ama RABBIM ol dedi ve oldu..seni oyle iyi anliorumki ama umudunu yitirme canm tmm mi tedavi olam gerwkiyorsa ol aksatma hicbiseyi onemseme tedavin disindaŞuan bogazim düğüm düğüm..benden 1.5 sene sonra evlenen görümcem var hamileymis..severim kendisini kesinlikle kiskanmadim felan yanlis anlasilmasin.
Ama kendimi eksik gibi hissettim..yani cok anlatilir gibi bir duygu degil bu..cok kötü hissediyorum suan kendimi bogazim düğüm düğüm.ne zaman bir hamile haberi alsam hep böyle oluyorm.hele bu aileden biri olunca insan daha da kötü hissediyor kendisini..
canim afiyet olsun ben yeni geldim yorumlari yeni yapiorum partemmmm aksam doydunmu canim..Sabah; iki haslanmis yumurta, az peynir,zeytin,csiz pastirma ,cay
Aksam; iki dilim et izgara.. peynirli yulafciklarim ,ayran..
400ip atladim
1 saat yurudumm mis gibi havada..
Suyu yazmama gerek yok artk :)Eki Görüntüle 1806318
yoklugunu aratmamaya calisioruz canim menu beklioruz..Anamm kizlar 2 gunde 5p sayfa konusmussunuz okuya okuya geldim gozlerim sasi oldu telefonum isindi patlamak uzere
Kimse gelmiyor demeyin baya da muhabbet dönüyor yani
harikaa menu canim afiyet olsunn :)Sabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 kuruincir
Öğle: fırında kıymalı karnıbahar,salata,yoğurt
Ara:çilek,portakal
Akşam: ızgara balık, roka,mezelerden 2 çatal
3lt su, 45 dk aerobik
Cok iyi yapmissin canim bravo sana valla bu sekilde devam edersen insalalh cok güzel sonuclar alacaksin.suan kac kilo idin sen
@kitap_asigi kız turşusuz kısır mı olur
Kizlar babam hasta acildeyiz suan yazamayabilirim @miyav_su seviliyorsun
Tamam canım kimseyi kırmak istemiyorum bunca ay birlikte vakit geçirdik herkes Hakkı'nı helal etsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır ve sağlıklı kalır
Dükkanın fotosunu attım ama kimse görmedi sanırım
Canim nasil kilo vermissin oyle ya masallah. Yuzunden falan cok degisiklikler olmus kilolar gidince. Cok hos bi baağyansin
Canimmm Selinim tesekkur ederimmmmm inşALLAH yukunu hafifletebilirim yardimci olabilirim sana
Kizlar is görüşmesine gitmistim simdi geldim nasipse yarından itibaren işe başlıyorum artik buraya daha az ugrayacagm sanirim burdan kopmakda istemiyorum ama kesinlikle.
Yarin ise baslayacagm icin simdi hemen evle ilgilenmeliyim firsat bulunca yazarim yine kizlar öpüldünüz
Aaa armut bagirsaklari çok iyi calistiriyo diye biliyorum acaba kisiden kisiye göre degisiyor mu ki
Şuan bogazim düğüm düğüm..benden 1.5 sene sonra evlenen görümcem var hamileymis..severim kendisini kesinlikle kiskanmadim felan yanlis anlasilmasin.
Ama kendimi eksik gibi hissettim..yani cok anlatilir gibi bir duygu degil bu..cok kötü hissediyorum suan kendimi bogazim düğüm düğüm.ne zaman bir hamile haberi alsam hep böyle oluyorm.hele bu aileden biri olunca insan daha da kötü hissediyor kendisini..
iyigeceler tartilmayi unutma canimmmİyi geceler kızlar sabah 05.00 uyanmam lazım saat 07.00 grub varben yatıyorum
yoklugunu aratmamaya calisioruz canim menu beklioruz..
Bende polikistik over var esimde de sperm sayi ve hareketlilik düşük malesefcanim neyin var senin gebelige engel lutfen benim msjlarimi oku..bana tr en iyi profesorler senin cocugun olmaz dedi dogustan menopozum ben ama RABBIM ol dedi ve oldu..seni oyle iyi anliorumki ama umudunu yitirme canm tmm mi tedavi olam gerwkiyorsa ol aksatma hicbiseyi onemseme tedavin disinda
isvec cok sagliksiz canimmm bende dusunmustum ama yapamadim dukan express daha mantikli..Kızlar ısveç diyeti mi yoksa dukan express mii
canimm doner olmasaymis daha iyimis ama afiyet olsun..disarda yiceksen izgara tercih edebilirsin..yarin bol -ler canimmmKızlar benim menüm sabah 2 çatal sucuklu yumurta 3 zeytin az peynir 1 dilim buğday ekmeği arada 9 lu çay 5 badem öğlen bol marul maydonoz ve yeşil naneden oluşan yeşil mercimek salatası 1 su bar ayran akşam yarım por döner 1 su bar ayran arada yeşil çay az kuruyemiş hadi hayırlısı yarın cuma inş eksilmişimdir
canim bende yeni geldim listeyi hazirlicaktim ama menulere cvp tazana kadar sen halletmişsin bile bari adaylar listesini bulayim :)Kizlar annemlerden yeni geldim hemen listeyi hazırladım sabaha hazir olsun eksilerle dolsun diyeşimdi biraz eşimle vakit gećiricem kuzuyu uyuttum yarın görüşürüz iyi geceler fistiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?