Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım menün yine güzel herzamanki gibi

Afiyet olsun canım herşey kararında ve yerinde

Kızlar benim menüm sabah 2 çatal sucuklu yumurta 3 zeytin az peynir 1 dilim buğday ekmeği arada 9 lu çay 5 badem öğlen bol marul maydonoz ve yeşil naneden oluşan yeşil mercimek salatası 1 su bar ayran akşam yarım por döner 1 su bar ayran arada yeşil çay az kuruyemiş hadi hayırlısı yarın cuma inş eksilmişimdir

***14. TAKIM 459. ETAP***
Sevtal87(61.3 / /%) bildirimsiz izne ayrildi
Sarraf(78.9/ / /%)
Marlin18(58.8/ / /%)
Moon8187 (65.7/ / /%)
ParteMoralll (74.0 / / /%)
Ayferelif (65.4 / / /%)
esmerm91 (75.2/ / /%)
kova01 (69.1 / / /%)

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Afiyet olsun canım.muz ve armut bende kabızlık yapıyor.tartı öncesi ben kuruincir kurukayısı ve portakal ananas gibi lifli şeyler tüketiyorum ki sabah tartıda daha hafif görüneyim
Aaa armut bagirsaklari çok iyi calistiriyo diye biliyorum acaba kisiden kisiye göre degisiyor mu ki

Kizlar annemlerden yeni geldim hemen listeyi hazırladım sabaha hazir olsun eksilerle dolsun diye şimdi biraz eşimle vakit gećiricem kuzuyu uyuttum yarın görüşürüziyi geceler fistiklar

Buraya ilk geldigin zamanki menülerini hatirliyorum da simdiki menülerin harika canm afiyet olsun

Ayy ne iyi olurdu hepimiz ayni sehirde olsak.
Valla miyavcm cok isterim o tarafa tatile gelmeyi zaten gelirsem de mutlaka gelirim dükkanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…