- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.821
SLM KIZLAR BEN HÜRSULTAN 14.TAKIMDAYIM BU HAFTA BİR YARIŞMA YAPTIK ARAMIZDA BEN 700GR VERDİM AMA YİNEDE KAYBETTİMmafoldumben BU YÜZDEN CEZALIYIM ÇOK ŞİŞKOYUM AMA BİR HAYLİ SEVİMLİYİMsositososito
AAAA AMA İŞİ BİLİCEKSİN BİRAZDA DİMİ SONUÇTA KİLİT KELİMEYİ KULLANMISIM kaydirigubbakcemile3
[ı]biraz fazla kilit kelime olmus ama ne dersin bak gulmusler sana 9.takimda kaydirigubbakcemile3
4.takimdada ne var siskoysan bizd egilmiyiz diyorlar kontrol ettiysen ben hepsine baktim senin yerine [/ı]
Neyse ben yatar good nİght everybady
sende gülmelerini istemiyormuydun zaten bak isteğin olmuş işte
Sen oku canım benİm uykum geldİ muckkk
soyle ozaman bu kaybedenlere bir sans daha verelim vede bu hafta en az bir kilo veremek sartiyla affedelim eger haftaya veremezseniz bir kilo ama bu sefer gidersiniz takimlara ben siskoyum diye oldumu kabulmu yapabilecekmisin bir kilo verme isini
niyeküüü
yarın sabah gelmiceniz şimdiden günaydın diyonus dimi uyanıklar
bende baktım takımların yarısı görmemiş kaydirigubbakcemile3biraz fazla kilit kelime olmus ama ne dersin bak gulmusler sana 9.takimda kaydirigubbakcemile3
4.takimdada ne var siskoysan bizd egilmiyiz diyorlar kontrol ettiysen ben hepsine baktim senin yerine
aa ne alaka canim ben sizin bu isi ciddiye almanizi istiyom biran once kilolariniz gitsin
BEN KABUL ETMİYORUM CEZAYI ÇÜNKÜ OTURARAK VERMEDİM 700 GRAMI HATTA 1.4 KİLO VERDİM BU HAFTA ODA BENİM HATAM TABİİİ
BU ARADA EMOŞUM TEBRİK EDERİM CANIM ALT ETTİN BENİİİ BAŞARININ DEVAMINI DİLERİM SENİNLE YARIŞMAK GÜZELDİopuyorumnanaktan
sagol bacım..
hepimiz aynı amaç için ugraşıyoz...
yine yarışalım bu hafta..
baksana ben daha 1-2 hafta belki bu gidişle bayramdan sonr bile burda olcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?