- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.861
2 halı yıkadım geldim, kahvaltıda hiç bişey yemedim domates salatalık bir bardakda yeşil çay bu halde yıkadım halıyı şaşıyorum kendime:1shok: şimdide kafam kadar büyük bir elma yiyorum. eğer rejimi bozmazsam bu ağır işlerin işinde ben yakında ölürüm sizde helvamı yersinizcokacimcoook
ya benim hiç evde spor yapasım yok kafamçokkarıştı eskiden olsa yapardım ter içinde kalıyodum ama bu eve geldik geleli canım yapmak istemiyo kafamçokkarıştı :sinifsinif: ay zaten babam format atmış pcye java da yok sohbete giremedim kaydirigubbakcemile3
sus kızz :mymeka:2 halı yıkadım geldim, kahvaltıda hiç bişey yemedim domates salatalık bir bardakda yeşil çay bu halde yıkadım halıyı şaşıyorum kendime:1shok: şimdide kafam kadar büyük bir elma yiyorum. eğer rejimi bozmazsam bu ağır işlerin işinde ben yakında ölürüm sizde helvamı yersinizcokacimcoook
dövcem artık seni bak haaaa kaldır bakalım o koca poponu azcık hareket et sohbet mohbet sırf laylomsun sen noldu yürüyüşler koşular sabah erken kalkmalar sen form çay falan içiyonmu bakalım günde üç litre su haaaa :mymeka::mymeka:
iyi etmiş baban tebrik ediyorum onu ama sen cepten falan halledersin gene onları yaramaz kız seni :jeyyar::jeyyar:
hizaya sokçam benseni olmıycak böyle hiç sevimlilik falan yapma bak artık canım cicim yok ona göre hıııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sus kızz :mymeka:
form çayımı da içiom 3 lt suyumu da sositososito şimdide annemle yürüyüş yapıcam hafta içi de akşamları babamla koşucaz adamın işi var bu hafta :dilcikar:
kızlarr demin size söylemeyi unutmuşum komşunun oğlu sünnet olmuş kınagecesi vardı ordan geldim şimdi halay çektim göbek attım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
yarım tabak bulgur pilavı yedim birazcık yoğurtla napayım dayanamadım başka bişey yemedim ama
selam herkese hanımlar nasılsınız bakalım umarım kimsede bir sorun yoktur...oy oy oy benim kaptanım hedefinemi ulaşmış harikasın tatlım tebriklerr...bende sınavlarla uğraştım sonra erkek arkadaşım sürpriz hazırlamış tatile gittik yurtdışına hiç uğrayamadım kusura bakmayın kızlar pek kimse kalmamışş biraz geçmişe baktım destinam rahatsızmış galiba geçmiş olsun canım...neslicim şekerim düğünümde olmanı bende çok isterim zaten bu yaz değil düğün daha okul bitmedi inşallah o tarihlerde türkiyede olursun da gelirsin...buarada yeni arkadaşlarla pek konuşup kaynaşamadık hepiniz hoşgeldiniz kolay gelsin kızlarr
herkesi öpüyorum yarın uğrarım gene
kızlarrr uyanınn kaydirigubbakcemile aa 40 yılda 1 erken kalktım kimsecikler yok sohbete de giremedim zaten sistemde hata var heralde kaydirigubbakcemile3 aman neyse ben en iyisi evde şööle 1-2 tur koşsam süper olur delikafadulden şakkıdı :içelim: sonra da yemeğe gitmeden form çayıyla yeşil çayımı içerim kızlar 2sini karıştırıp içcem nolur :uhm: laelaelaelaelae
günaydın kızlar ben rejime ara vercem çünkü işlerle gitmiyor, çok yorgunum. ellerm patladı çubuk sallamaktan. bu yün işi ne zormuş yaaaaaamafoldumben
ikisini karıştırıp içersen iğrenç bişey olur:roflol:
kızlar benim pc kafayı yedi kendi kendine açılıp kapanıyor kafamçokkarıştı biraz daha pc başında durursam bende yicem kafayı ha :bbo: demin tam yazıyodum reset yaptı kendi kendine ay valla alıp balkondan aşağı atcam o olucak
slm kizlar ay oluyorum yorgunluktan bu saat oldu daha yeni oturdum oda camasirlar beni bekliyor durulmek icin okadar useniyomki su camasir durmeye geln de bana yardim edin ne var ufff
domination zaten yesil cay igrenc birde form cayimi koyacan ustune igce igrenc yapacan desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?