Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allah gecinden versin kız sus nediyosun sen :mymeka:
canım vücudumuzun çalışması için çok az yiyecek yeterli artık biliyosun oyüzden bişi olmaz ama bu işler bittiğinde kilo vermiş olacaksın bak görürsün opuyorumnanaktan
çooook kolay gelsin güzelim kaydirigubbakcemile5

dövcem artık seni bak haaaa kaldır bakalım o koca poponu azcık hareket et sohbet mohbet sırf laylomsun sen noldu yürüyüşler koşular sabah erken kalkmalar sen form çay falan içiyonmu bakalım günde üç litre su haaaa :mymeka::mymeka:
iyi etmiş baban tebrik ediyorum onu ama sen cepten falan halledersin gene onları yaramaz kız seni :jeyyar::jeyyar:
hizaya sokçam benseni olmıycak böyle hiç sevimlilik falan yapma bak artık canım cicim yok ona göre hıııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sus kızz :mymeka:

form çayımı da içiom 3 lt suyumu da sositososito şimdide annemle yürüyüş yapıcam hafta içi de akşamları babamla koşucaz adamın işi var bu hafta :dilcikar:
kızlarr demin size söylemeyi unutmuşum komşunun oğlu sünnet olmuş kınagecesi vardı ordan geldim şimdi halay çektim göbek attım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

affferim sana hah şöyle azcık hizaya gel bakalım sen ne güzel kurtlarda dökülmüş sefan olsun bakalım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

slm kizlar nasilsiniz bakalim
bende halilarimi yikadim bugun iondan onceki gunlerde pencere boyadim yarinda perdeler koltuklar canim cikti ramazana hazirlik diye valla
neyse ben aksama yione gelirim simdi cocuklarin karnini doyuracagim opuldunuzz

selam herkese hanımlar nasılsınız bakalım umarım kimsede bir sorun yoktur...oy oy oy benim kaptanım hedefinemi ulaşmış harikasın tatlım tebriklerr...bende sınavlarla uğraştım sonra erkek arkadaşım sürpriz hazırlamış tatile gittik yurtdışına hiç uğrayamadım kusura bakmayın kızlar pek kimse kalmamışş biraz geçmişe baktım destinam rahatsızmış galiba geçmiş olsun canım...neslicim şekerim düğünümde olmanı bende çok isterim zaten bu yaz değil düğün daha okul bitmedi inşallah o tarihlerde türkiyede olursun da gelirsin...buarada yeni arkadaşlarla pek konuşup kaynaşamadık hepiniz hoşgeldiniz kolay gelsin kızlarr
herkesi öpüyorum yarın uğrarım gene

slm kızlar sabah işyerinden çok denedim ama foruma giremedim öğleden sonrada kızlarla gezdik dışarda dietlik bişey yiyemedim :kedi: ama yarın sabah sporla telafi edicem.
emoşum yarışa devam mı diyorsun? bende varım diyorum cuma görüşürük bakalım ramazan sonunda 80-79 olmak istiyorum sende 85 olursun inşşş hayde öperim kaçarım.

kızlar öğlende komşunun sünnet yemeği var oraya gidicem yaa of apartmandan mis gibi köfte koktu :sinifsinif: ama azıcık yerim inşallah tabi yerimseniben

hoşbuldukk opuyorumnanaktan

kızlarrr uyanınn kaydirigubbakcemile aa 40 yılda 1 erken kalktım kimsecikler yok sohbete de giremedim zaten sistemde hata var heralde kaydirigubbakcemile3 aman neyse ben en iyisi evde şööle 1-2 tur koşsam süper olur delikafadulden şakkıdı :içelim: sonra da yemeğe gitmeden form çayıyla yeşil çayımı içerim kızlar 2sini karıştırıp içcem nolur :uhm: laelaelaelaelae

günaydın kızlar ben rejime ara vercem çünkü işlerle gitmiyor, çok yorgunum. ellerm patladı çubuk sallamaktan. bu yün işi ne zormuş yaaaaaamafoldumben

ikisini karıştırıp içersen iğrenç bişey olur:roflol:

ben geldimm zemuszemus bu saat olmuş daha kimse gelmemiş aynalar dışında :sm_confused: yemeğe gittim saat 1 gibiydi orda da azıcık dönerle pilav filan yedim şimdiye kadar da bişey yemedim sadece su :lepi:

ay çok zor valla biliyorum kolay gelsin :teselli:
daha denemedim kız belki güzel bişey olur

slm kizlar ay oluyorum yorgunluktan bu saat oldu daha yeni oturdum oda camasirlar beni bekliyor durulmek icin okadar useniyomki su camasir durmeye geln de bana yardim edin ne var ufff
domination zaten yesil cay igrenc birde form cayimi koyacan ustune igce igrenc yapacan desene

kızlar benim pc kafayı yedi kendi kendine açılıp kapanıyor kafamçokkarıştı biraz daha pc başında durursam bende yicem kafayı ha :bbo: demin tam yazıyodum reset yaptı kendi kendine ay valla alıp balkondan aşağı atcam o olucak

valla benimde ekran gidip gidip duruyor inanki bende kafayi siyirdim ugrasip duruyom kendi kendine gidiyorr

ay valla demin de ben yine temizlik yaptım temizlik hastası oldum bu aralar annem çamaşırları kurutmuş gel katla dolabına koy dedi onu da anneme yaptırdım hiç beceremem valla kaydirigubbakcemile3 ama temizliğe yardım et dersen gelirim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…