Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Canım kendin de demişsin tamamen stresten olan bir durum..sen telafi edersin canım

Amanin feraceliii hosgeldin @masalperisi_ sende hosgeldin
Cok tesekkur ederim hoşbuldum

Tekrar hoşgeldin kuzum merak etme sedacim bütün kilolardan kurtulucaz kalici olarak inşallah Allah evliliğinde mutluluğu daim etsin balim

AMiN kuzum cok tesekkur ederim INŞALLAH kurtulcaz balimmm hem takim icin hem kendim icin elimden geleni yapicam bal
Yeni gelen fıstıklarrr sizde bu ay sonu hedeflerinizi yazın
Tamam balim yaziyorum hemen listeye 4 5 kilo gider diye dusunuyorum suan 82.3 nezaman listede olabiliriz kuzu deneme suresi hangi tarhte biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…