- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.161
Çoook teşekkür ederim kuzumm destek olduğun için bu diyet zor biliyorum ama beni cezbeden 2 yıl hiç verdiğin kiloları almiomssn zorlanirsam birkicam zatenOhh miss gibi yaptın evi deseneee ayakları uzat dinlenn bol bolhmm İsveçe mi karar verdin ben bu diyeti hiç sevmiyorum ama başlamişsin inşallah güzel sonuçlar alirsin kuzum ama dikkat et kötü hissedersen birak bide dikkat et böyle şok diyetlerden sonra kilolar hizla gelebilir diyeti bitirincede dikkat etmek lazim
O zaman hemen sana geliyoooomm
yoooookw iyi olmam beeeeeeeeen
Takimimiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz. Hepinizi alintiladim ama telefondan gitince sapitti biraz. Burdan tekrar yazayim dedim. Ben de kendimi tanitayim. 22 bucuk yasindayim. 168 boyum. 70.5 de guncel kilom. Hedefim de 55. Yeni evliyim. 6.5 ay oldu. Evlenmeden once izne ayrildim. Keske ayrilmasaydim. Su an diyete basladigim kiloyu birakin daha da kilo alip geldim. Ankaradayim. Boyle iste
Insallah vericez kilolari.
Çok güzel menün canimm yürüyüş de harikaaa
Olsun tatlim yarin dengelersinEvet canim iyi artik.bencede olmadi muffin.kizin okuluna yapmistim da tadini kontrol amacli yedim
Tamam kuzum üzülme yarin dengelersinGaliba regli olcam kaptanımyarın ama telafi edicem
Ufff bogaz agrisiii gribe donuyoooooo malesfffKiz hala hastamisin sennnnnnnn
Pekiiii goruceeemRegli olcam galibaaa döme beni ühühiyarın telafi edicem
O zaman hemen sana geliyoooommet suyu çorba yapcam sana sıkk limonu iç acılı acılı yarina bişiciin kalmaz
Aman canim sağlık en önemlisi kontrollü yap diyetiÇoook teşekkür ederim kuzumm destek olduğun için bu diyet zor biliyorum ama beni cezbeden 2 yıl hiç verdiğin kiloları almiomssn zorlanirsam birkicam zaten
Ufff bogaz agrisiii gribe donuyoooooo malesfff
Pekiiii goruceeem
sagol dusunmen yeter bebegm
Tesekurler kaptanimmmm
Afiyet olsun tatlimBıbünkü menümü yazıp kaçayım bugün dışardaydım çok yorgunum
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Öğle: taze fasülye, yoğurt,1/2 dlm tb ekmek
Ara: 2 günkurusu,1 avuç kuruyemiş,1 elma
Akşam:ciğer, salata,ayran,1 parçA pide ekmek (pide inceydi)
Eşimle dışardaydık ciğerciye gittik ben de çok severim.30 dk aerobik, 10 dk yoga
O yeni atlattii umarm ona gecmezz o suan yaramazlik pesindeee neyi dokup sacsamda annem toplasa derdindekiyamam sana parteemm kizin ne yapiyor ona geçmez inşallah
Oda seni öpüyor teyzesiOohh ne güzel gezin canim öptüm fıstığı
Afiyet olsun canım menün süperBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 1.5 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen bir bucuk kase o tarifini verdigim corba 3 kaşık patlican yemegi 1 lokma ekmek 1 kase yogurt
Ara 1 dilim ananas ve 1 bardak süt
Aksam yarim kase corba 1 lokma ekmek 1 minik parca peynir(peynir ne alaka diyebilirsiniz aksam hep protein almam gerekiyor ya bende bir parca peynir yiym bari dedm )
Ara yarim dilim ananas
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş
Gecmiş olsun canım gectimi yeni yazabiliyorumayyy basim agrio kizlar yaaaa
Canım kuskus salatanı yağsız yapmışsındır inşKahvaltım
1 kk peynir,5 zeytin
Peynirli yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
Ara Öğün
1 fincan kahve
1 tane petito ayıcık
Öğle yemeğim
Peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün
1 fincan kahve
3 tane kuru kayısı
Akşam
1 kase kuskus salatası tavuklu
1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?