- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.701
Hoşgeldin canım nerelerdesin özlettin kendini bizde yiyeceklerle cebelleşiyoruz bildiğin gibi işteSelam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bir selam vereyim dedim
İyi diyelim iyi olalım tatlı mı yiyorsun yine tarçınlı süt tüketHoşgeldin canım nerelerdesin özlettin kendini bizde yiyeceklerle cebelleşiyoruz bildiğin gibi işte
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bir selam vereyim dedim
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bir selam vereyim dedim
Selam miyavcim ozlettin kendini iyimsnSelam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bir selam vereyim dedim
Inşallah çıkarmaz canimSlm kızlar dün gece döndük eve annemlerden sabah hemen kahvalti yapip buz dolabinin içini dışını iyce temizledik eşimle içini falan yerleştir anca oturdumDüzeldi gibi bakalim inşallah bi sorun çıkarmaz tekrar
denedinmi canm sen?Size duyduğum bir kurden bahsetmek istiyorum canlarım simdi yarım litre şu kaynatip içine iki tatlı kaşığı yeşilçay katip demlenmesini bekliyorsunuz 10 dakika sonra yarım limonu sıkıyosunuz içine kabugunuda atıyorsunuz ve bir şişe maden suyu katip gün içinde tuketiyosunuz 15 günde 5 kilo veriyorsunuz aynı zamanda çok iyi yağ yakıcı özelliği var
Afiyet olsun canımKizlarrr bugunu zor atlattim suanda yaniii
off zor bigun oldu nedense benm icin kizimla oynamaktanda migrenim tuttuu:)
Menume geleyim...
sabah erkn uyandk bugun 10 tane findik ici yedim bikac saat sonra gec kahvalti 2 yumuryali kepekli omlet birkac dilim koy peyniri ve birkac dilim kasar peyniri 4-5 cherry domates ve sekersiz cay
ara 1 dilim tb ekmegi ve 1 tk labne
sonra 1 muzu ince dilimledim 1 cevizi kirip serpistirdim ve ustune cay k.ucuyla keciboynuzu pekmezi doktum ama cok cok az tatli niyetine yedim
1 sise sade soda birazfanda kahve icim 2si1 arada..bugun cok yiyesim vardi bukadr frenleyebildim ama erken bitirdim..
Hıım ilginç yarın yapıyorum hemenSize duyduğum bir kurden bahsetmek istiyorum canlarım simdi yarım litre şu kaynatip içine iki tatlı kaşığı yeşilçay katip demlenmesini bekliyorsunuz 10 dakika sonra yarım limonu sıkıyosunuz içine kabugunuda atıyorsunuz ve bir şişe maden suyu katip gün içinde tuketiyosunuz 15 günde 5 kilo veriyorsunuz aynı zamanda çok iyi yağ yakıcı özelliği var
canm onlari kullanmadm ama benimde samsung gardrop tipi ve ses cikario gerci bnm amerikan mutfak o yuzdnde diyuyo olabilirim ama cikario isteKızlar sabahtan beri buzdolabı yorumu okuyorum.gardrop tipi almayı düşünüyorum.vestel puzzle ve Arçelik 8844 modeli arasında kaldım.arçelik buzdolaplarında koku sorunu olduğunu duydum.vestelin de gürültülü olduğunu.bı konuda fikri olan var mı acaba?
Canım benimki bosch memnunum ben diğerleri hakkında fikrim yokKızlar sabahtan beri buzdolabı yorumu okuyorum.gardrop tipi almayı düşünüyorum.vestel puzzle ve Arçelik 8844 modeli arasında kaldım.arçelik buzdolaplarında koku sorunu olduğunu duydum.vestelin de gürültülü olduğunu.bı konuda fikri olan var mı acaba?
canimmm nasil guzl baslamişin haftaya hatika menuuuuuuuuKızlar bugünkü menüm sabah yulaf ezmesi tarçınlı arada 1 muz yeşil çay öğlen yoğurt avakado salatası bayagı tok tutuyor arada 1 bardak süt 8 badem akşamda az tavuk 1 dil patates yoğurt az sonra rezene içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?