- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.681
Ooo cok iyiHerkese günaydın.mutlu bol eksili bir hafta olur inşallah hepimiz için.ben de haftasonu kaçamak yapmamanın mükafatıyla uyandım güne.çok mutluyum
Cuma:68.2
Bugün:67.3
Fark:-900gr
muhtemelen oyle olur zaten ama haftada 1 kilo cok ideal bence..Canım 2 haftada versen daha iyi olmazmı kas kaybını önlemek için
verirsin tabii canim dikkat edersen neden veremeyesinBende 65 im çok şükür 3 günde gitti aldığım 1 kilo cumaya kadar yarım kilo daha veririm inş
ayyy canm hatika bisey bu yaa -900 super otesiiiiiiiiHerkese günaydın.mutlu bol eksili bir hafta olur inşallah hepimiz için.ben de haftasonu kaçamak yapmamanın mükafatıyla uyandım güne.çok mutluyum
Cuma:68.2
Bugün:67.3
Fark:-900gr
gunaydin canim sabit olmakta +olmaktan iyidir..sen dun menu yazdinmiydi bi bakayimmmmnnGünaydin kizlar kilom sabit.
hicte bisey söylemicemmmC tesi ve pazar menü bildirimimi yapaym
C.tesi sabah 1 bardak süt 2 hurma
Öglen 2 kasik (silme) kisir (bitiremedm)
1 kasik patates salatasi
1 poaca 2 catal tatli 3 adet yaprak sarma
Aksam 3 kasik tavuk sote
Ara 2 parca minik beyaz cikolata 2 parca börek (öglen ve sabah adam akilli karin doyurcak seyler yemeyince böyle oldu malesef )
Pazar sabah 1 yumurtadan omlet salatalık domates 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara yok
Öglen 1 kase corba 4 kasik patlıcan yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut
Aksam yarim adana dürüm ve 1 bardak ayran
Ara 2 avuc cekirdek 1 soda 1 armut
Canım bu kadın Rus ırkları güzel fakat bunlar 35 yaşından sonra vücutları pek kalmıyor
Kız kısır hard party yok mu annenler ileKizlar bi kahvalti yaptimkine sormayin gitain sagliksiz bisey yoktu ama cok yedim sankim...ayy daha bisey yiyebilirmiyim bugun bikmiorum kizlarrr
miyavv hosgeldin kizzzz valla aklimdn geciodunnnnnnn yok cicim ksiir party yapmioz artikkkkkKız kısır hard party yok mu annenler ile
Kalp kalbe karşıymış nasılsın bakalım niye ki kısır partisi yapılmazmı ya bana bir tabak tatlı mı kısır mı deseler ben kısırı tercih ederimmiyavv hosgeldin kizzzz valla aklimdn geciodunnnnnnn yok cicim ksiir party yapmioz artikkkkk
Pelin öztekinin yeni hali süper ötesi
SelaamSelam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bir selam vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?