- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.721
saol canisiiiiiiAfiyet olsun canım
Taşınacağım evde öyle.internette sharp ve lg için iyi deniyor ama lg nin beğendiğim modeli aşırı pahalı.canm onlari kullanmadm ama benimde samsung gardrop tipi ve ses cikario gerci bnm amerikan mutfak o yuzdnde diyuyo olabilirim ama cikario iste
Bosh ta 4 kapılı bulamadım. Derin dondurucum olduğu için soğutucu kısmı geniş olanlardan istiyorumCanım benimki bosch memnunum ben diğerleri hakkında fikrim yok
Çok güzel canim afiyet olsun şu avakadoyu bir ben sevemedim ya.Kızlar bugünkü menüm sabah yulaf ezmesi tarçınlı arada 1 muz yeşil çay öğlen yoğurt avakado salatası bayagı tok tutuyor arada 1 bardak süt 8 badem akşamda az tavuk 1 dil patates yoğurt az sonra rezene içerim
Tşk ederim canım inş hep böyle dvm ederim huzurluyum en azından sağlıklı besleniyorumcanimmm nasil guzl baslamişin haftaya hatika menuuuuuuuu
Maydonoz dereotu limon yakışıyor canım yiyebilirsinÇok güzel canim afiyet olsun şu avakadoyu bir ben sevemedim ya.
Afiyet olsun canım menün çok güzelSabah: çilekli karadutlu sütlü yulaf lapası
Ara:12 badem
Öğle:kıymalı yumurta,2 kaşık kinoa kısırı,1 lokma tb ekmek ,yeşillik
Ara: greyfurt, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam: nohut yemeği, salata
1 saat aerobik
Aslında sütümün kalitesini de artırır ama midem bulanmıştı en son cesaret edemiyorumMaydonoz dereotu limon yakışıyor canım yiyebilirsin
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım menün çok güzel
Evet cnmmmmmmm onceden olsa aksam yemegi yiemezdm karnm cikar rahat edemem diye ama oyle bi sorun yok..az bile yemişsin canim...kilo vermek incelmek nede guzel dimiii...istedigin seyleri giyebilmek guvenle yurumek..bende gecen aksam ayni seyleri hissettim sosyal nedayaya resim yukleyince kuzenlerim ve bikac arkadasim arayip inanamadklari i soylediler..Çok şükürrrr
kuzucuuuukkkkk sanaaaC tesi ve pazar menü bildirimimi yapaym
C.tesi sabah 1 bardak süt 2 hurma
Öglen 2 kasik (silme) kisir (bitiremedm)
1 kasik patates salatasi
1 poaca 2 catal tatli 3 adet yaprak sarma
Aksam 3 kasik tavuk sote
Ara 2 parca minik beyaz cikolata 2 parca börek (öglen ve sabah adam akilli karin doyurcak seyler yemeyince böyle oldu malesef )
Pazar sabah 1 yumurtadan omlet salatalık domates 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara yok
Öglen 1 kase corba 4 kasik patlıcan yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut
Aksam yarim adana dürüm ve 1 bardak ayran
Ara 2 avuc cekirdek 1 soda 1 armut
Sen bugun sadece kahvalti yaptin galibaaa.. ben kahvaltiyi saglam yapiyorum zararli seyler olmadan doyana kadar oyuzden gunde iki ogun yetiyo :)Kizlar bi kahvalti yaptimkine sormayin gitain sagliksiz bisey yoktu ama cok yedim sankim...ayy daha bisey yiyebilirmiyim bugun bikmiorum kizlarrr
bunu biliyorum ama tadini begenmiyorm oyuzden iki gunden sonra birakmistm ilk zamanlar..Size duyduğum bir kurden bahsetmek istiyorum canlarım simdi yarım litre şu kaynatip içine iki tatlı kaşığı yeşilçay katip demlenmesini bekliyorsunuz 10 dakika sonra yarım limonu sıkıyosunuz içine kabugunuda atıyorsunuz ve bir şişe maden suyu katip gün içinde tuketiyosunuz 15 günde 5 kilo veriyorsunuz aynı zamanda çok iyi yağ yakıcı özelliği var
canm ablamin sharp cok memnun ama 2 kapilo normal olanlardan cok genis ici kendide genis zaten..amerikan mutfak sıkıntı canim inşALLAH sen memnun kalirsinTaşınacağım evde öyle.internette sharp ve lg için iyi deniyor ama lg nin beğendiğim modeli aşırı pahalı.
afiyet olsun canimmm yine cok guzellllSabah; iki haslanmis yumurta,
domates,
peynir,zeytin,salatalik,caay
Aksam; balik ,az salata ve yulafciklarim...
Boool suuu :)
Belki bir sutlu kahve icerim...
ver bakalimmmmİyi akşamlar menümü vereyim
Afiyet olsun kuzummm çok iyiiSelam kuzularım nasılsınız ben bugün bayaa enerjigimneyse menüme geleyim sabah iki tane salatalık bir tane yeşil elma 2 saat spor baya kalori yaktım sadece koşu bandında 150 kalori yaktım eve geldiğimde bir kase musli içine goji berry koydum yarım çay bardağı süt karıştırıp yedim akşam ise ıspanak yemeği çorba yoğurt pancar hemen hemen 2 litrede su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?