Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canm onlari kullanmadm ama benimde samsung gardrop tipi ve ses cikario gerci bnm amerikan mutfak o yuzdnde diyuyo olabilirim ama cikario iste
Taşınacağım evde öyle.internette sharp ve lg için iyi deniyor ama lg nin beğendiğim modeli aşırı pahalı.

Çok güzel canim afiyet olsun şu avakadoyu bir ben sevemedim ya.

Evet cnmmmmmmm onceden olsa aksam yemegi yiemezdm karnm cikar rahat edemem diye ama oyle bi sorun yok..
Ve dapdar yuksel bel kotumu giydim ustunede M beden ama bana olmayan gomlegim vardi onu rahaat rahat giydimmm bide stilettooo ay nasil mutluydum nasilll ohh canima degsinnnnnnn

kuzucuuuukkkkk sanaaa

Kizlar bi kahvalti yaptimkine sormayin gitain sagliksiz bisey yoktu ama cok yedim sankim...ayy daha bisey yiyebilirmiyim bugun bikmiorum kizlarrr
Sen bugun sadece kahvalti yaptin galibaaa.. ben kahvaltiyi saglam yapiyorum zararli seyler olmadan doyana kadar oyuzden gunde iki ogun yetiyo :)
bunu biliyorum ama tadini begenmiyorm oyuzden iki gunden sonra birakmistm ilk zamanlar..

Taşınacağım evde öyle.internette sharp ve lg için iyi deniyor ama lg nin beğendiğim modeli aşırı pahalı.
canm ablamin sharp cok memnun ama 2 kapilo normal olanlardan cok genis ici kendide genis zaten..amerikan mutfak sıkıntı canim inşALLAH sen memnun kalirsin

Afiyet olsun kuzummm çok iyii

Kahvaltım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk peynir,5 zeytin
Domates,salata,dereotu
1 kupa adaçayı

Ara öğün
1 elma

Öğle Yemeğim
1 tabak kuru fasülye
1 kase cacık

Ara Öğün
1 fincan kahve
2 ceviz,1 kaşık kuru üzüm

Akşam yemegim
1 kase tarhana corbası
1 lase cacık

Spor
300 ip atlama
50 mekik

Sabah
Kepekli peynirli domatesli tost
1 yesil çay

Öglen
Fırında patlıcan
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tahil ekmek

Akşam
1 kase domates çorbası
2 adet küçük salatalık

Ara öğün
1 adet kivi

Spor
1 buçuk saat yürüyüş

Su 2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…