- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.741
Hoşbulduk Canım nasılsın iyi misinKuzummmmmmm hosgeldin
Ne olsun Canım iş güç işte işten yeni geldim sabah 07.00 da grubum geliyor saat 05.00 uyanmam lazım duş alıp hop yatıcamAaa selam miyavcm bizde durumlar ayni sen neler yapıyorsun bakalım
İyi diyelim iyi olsun Canım bir selam vereyim dedimmiyavim gelmiş hosgeldin güzelim nasılsın
İyi diyelim iyi olalım Canım sen nasılsınSelam miyavcim ozlettin kendini iyimsn
canim bugun istahim coktuSen bugun sadece kahvalti yaptin galibaaa.. ben kahvaltiyi saglam yapiyorum zararli seyler olmadan doyana kadar oyuzden gunde iki ogun yetiyo :)
bunu biliyorum ama tadini begenmiyorm oyuzden iki gunden sonra birakmistm ilk zamanlar..
Hoşbulduk Canım nasılsın iyi misin
Afiyet olsun Can'ım bugün dahiyiKahvaltım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk peynir,5 zeytin
Domates,salata,dereotu
1 kupa adaçayı
Ara öğün
1 elma
Öğle Yemeğim
1 tabak kuru fasülye
1 kase cacık
Ara Öğün
1 fincan kahve
2 ceviz,1 kaşık kuru üzüm
Akşam yemegim
1 kase tarhana corbası
1 lase cacık
Spor
300 ip atlama
50 mekik
Ohh yine mis afiyet olsun cnmSabah
Kepekli peynirli domatesli tost
1 yesil çay
Öglen
Fırında patlıcan
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tahil ekmek
Akşam
1 kase domates çorbası
2 adet küçük salatalık
Ara öğün
1 adet kivi
Spor
1 buçuk saat yürüyüş
Su 2.5 litre
afiyet olsun canimmm yine cok guzellll
afiyet olsun cnm.. bende ip atliyodummm rahatsizlandim ya ara verdimm bende devam edeyim..Kahvaltım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk peynir,5 zeytin
Domates,salata,dereotu
1 kupa adaçayı
Ara öğün
1 elma
Öğle Yemeğim
1 tabak kuru fasülye
1 kase cacık
Ara Öğün
1 fincan kahve
2 ceviz,1 kaşık kuru üzüm
Akşam yemegim
1 kase tarhana corbası
1 lase cacık
Spor
300 ip atlama
50 mekik
Teşekkur ederim canımAfiyet olsun Can'ım bugün dahiyi
Ohh yine mis afiyet olsun cnm
Haydi sende basla en sevdiğim spor
afiyet olsun cnm.. bende ip atliyodummm rahatsizlandim ya ara verdimm bende devam edeyim..
@ParteMoralll canm menüm böyle baya karışık oldu bugün bu hafta daha kuruyemiş yenicemKizlarrr bugunu zor atlattim suanda yaniii
off zor bigun oldu nedense benm icin kizimla oynamaktanda migrenim tuttuu:)
Menume geleyim...
sabah erkn uyandk bugun 10 tane findik ici yedim bikac saat sonra gec kahvalti 2 yumuryali kepekli omlet birkac dilim koy peyniri ve birkac dilim kasar peyniri 4-5 cherry domates ve sekersiz cay
ara 1 dilim tb ekmegi ve 1 tk labne
sonra 1 muzu ince dilimledim 1 cevizi kirip serpistirdim ve ustune cay k.ucuyla keciboynuzu pekmezi doktum ama cok cok az tatli niyetine yedim
1 sise sade soda birazfanda kahve icim 2si1 arada..bugun cok yiyesim vardi bukadr frenleyebildim ama erken bitirdim..
Iyi bakalm tatlm Allah iyilik versin özletme kendin arada ugraNe olsun Canım iş güç işte işten yeni geldim sabah 07.00 da grubum geliyor saat 05.00 uyanmam lazım duş alıp hop yatıcam
canimmmenun gayet iyi afiyt olsun..belki meyveyi cilek yerine yesil elma vs.tercih edebilirdin cunku hurmada olunca seker cok yukselio..benim diyetisyenimde kavun karpuz cilek vs cok sekerli demistiBugünkü menüm sabah bir haslanmis yumurta 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 2 ceviz
Öglen bir kase corba 4 kaşık pirasa yarim kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 torku miniki (diyetisyenm bol sütlu oldgu icin haftada 1-2 kez meyve yerine yiyeblrsn demisti)
Aksam 1 levrek izgara bol salata yarim dilim ekmek
Ara 12 küçük çilek 2 hurma
Su 2 litre spor yok simdilik ama brazdan leslie yapmayi planlıyorum
oyle oluo cnm ama koru kendini inan kilo verdikce articak moyivasyonun dahada artivak etrafin iltifatlari seni gaza getiricekBiraz motivasyonm düşük kizlar bu ara sanirim nazara geldm ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?