- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.781
nice huzel seneleriniz olsun canimKizlarre evlilik yil donumumuz coook heycanliyimmmm aksama hazirlanicaaam nasil biyere gidicezz bakalimmm bugun izin verdim kendime kisitlamicam :)
Yeni gördüm kuzum bende yazdim
Tamam kuzum ben not alıyorumSekerPancarii kaptancim benim nisan hedefim 68. Listeyi bulamadim.
Iyim bende kuzum saol bu hafta hirsliyim kilo vermede hisseye üzülme sen herşeyden değerli kiymetlisinİyi diyelim iyi olalım Canım sen nasılsın
Bende beğenmedim ama denicemmSen bugun sadece kahvalti yaptin galibaaa.. ben kahvaltiyi saglam yapiyorum zararli seyler olmadan doyana kadar oyuzden gunde iki ogun yetiyo :)
bunu biliyorum ama tadini begenmiyorm oyuzden iki gunden sonra birakmistm ilk zamanlar..
Artık dengeli beslenicem çok hirsliyim bu hafta kuzumAfiyet olsun kuzummm çok iyii
Bende bugün başladım tadı çikin ama denemek lazım değilmiHıım ilginç yarın yapıyorum hemen
Bugün başladım tatlım tdi güzel diyemicem ama denicemm iki haftadenedinmi canm sen?
Ne güzel canim hadi bu hafta listedesin güzel bi giriş yapArtık dengeli beslenicem çok hirsliyim bu hafta kuzum
Ayyy inşallah kuzum ihsallahhNe güzel canim hadi bu hafta listedesin güzel bi giriş yap
Vestel le ilgili çok kötü yorumlar okudum zaten.arçelik için bir yorumu var mı? Siemens ve Bosch ta 4 kapılı bulamadım da.Canim eşim bu işlerden anlar söyledim ona kesinlikle vestel almasin dedi en iyi siemens sonra bosh diyo bunlarin midellerine bi bak istersen:)
Yaptım olmadı bir daha deneyim @ moon8187
Olmadı ya niye acabaYaptım olmadı bir daha deneyim @ moon8187
Chia ne ise yarıyor kiEki Görüntüle 1812816
Kizlar bu persem be a101 e chia tohumu,karabugday,firik bulguru falan gelio hemde cok uybun ben karabugday cok sevdigimdn az biraz stok yapmayi dusunuorum bide chia alicm merak ediodum..haberiniz olaaa
Nescafe de içtim biraz azaldı bakalım.sağol canımcanim bnmde dun oyleydi ama ilac ictim 1 saate kesildi...dinlen sivi tuket bol bol
Dha nice senelere inşallah canım bi ömür mutlu olunKizlarre evlilik yil donumumuz coook heycanliyimmmm aksama hazirlanicaaam nasil biyere gidicezz bakalimmm bugun izin verdim kendime kisitlamicam :)
Boşluk koyma mesela@seydarellaOlmadı ya niye acaba
Evet boşluk koyduğum içinmiş.teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?