Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eskisi gibi motıve olabilsem gerisi gelirde yok kız olamiyommmm
canimmm 1 ay zaten hepi topu ama kacamaklarinida hatirliosun dimiiii yuruyus tabiki onemli ama motivasyonun icin suanda hafif biseyler atistr ve gunu bitir eminim yarin -gorursun ve carsamba persembede protein agirlikli beslen bak bakakim gidiomu gitmiomuu yapabilirizzz marlinnn

Ayyy inşallah gider de moralim yerine gelir biraz

Allah yardımcınız olsun inşallah kıs azamanda bulur iş

Kizlar bende menu u yazayim bugun sacmaladm gene biraz
Sabah:2 haslanmis yumurta kirmizi ve yesil biberli cherry domatesli salata 5-6 dilim koy peyniri
oglen 1 dilim tb ekmegi 1 tatli k.labne 1 hurma
aksam 1.5 muz yarim cay k.pekmez ve 5 ceviz ici
az once 1 sise soda

Eki Görüntüle 1812816
Kizlar bu persem be a101 e chia tohumu,karabugday,firik bulguru falan gelio hemde cok uybun ben karabugday cok sevdigimdn az biraz stok yapmayi dusunuorum bide chia alicm merak ediodum..haberiniz olaaa

Siyah fasulye hakinda bilginiz varmi canlar bende alicam iyiki gosterdin tatlim tesekur ederim

Issizlik stresini nedemek bilirim benimde esimin isinde sorunlar oldu zor oluyor kaptanim INŞALLAH hayırlı işler nasip olsun kaptanimm.. ah kuzum bizi birakma amaaaa gel olurmu tatlim

kimdi bizim gruptan chia tohumundan ksiir yapan yoksa kinoa miydi ya @esmerm91 yada K kova01 di sanirim kimse hemn tarif versin
Ben ben benim o. Ben bir çay bardağı kinoayla yaptım 2-3 kişilik oldu.suda ısladım önce.çok kötü bir kokusu var 2-3 su değiştir iyice yıka ince bir süzgeçle.3-4 saat ıslandıktan sonra 1 e 1.5 ölçüsünde su ekleyip bulgur pişirir gibi suyunu çekene kadar kısık Ateş'te pişir.geri kalanı kısır tarifiyle aynı.tadı da hemen hemen aynı

Issizlik stresini nedemek bilirim benimde esimin isinde sorunlar oldu zor oluyor kaptanim INŞALLAH hayırlı işler nasip olsun kaptanimm.. ah kuzum bizi birakma amaaaa gel olurmu tatlim
Saol kuzum o stresli olunca haliyle bende öyle oluyorum bırakmam canimm eşim evde değilken girerim hepp burdayim yine eminim moon çok iyi bir kaptan olacak

Saol kuzum o stresli olunca haliyle bende öyle oluyorum bırakmam canimm eşim evde değilken girerim hepp burdayim yine eminim moon çok iyi bir kaptan olacak

INSALLAH en yakin zamanda is bulur eviniz huzurla dolar kuzummmm seni cok iyi anliyorum esimde isszken ev huzursuz oluyordu banada yansiyodu cok zor oluyor haklisin balim evet kuzummm sagolsun Moonlii benimle cok ilgilenmisti hayirli ugurlu olsunnn canim kaptanliginn

tesekkur ederim canim sagollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…