- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.392
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.801
Ay söylediğin iyi olduEki Görüntüle 1812816
Kizlar bu persem be a101 e chia tohumu,karabugday,firik bulguru falan gelio hemde cok uybun ben karabugday cok sevdigimdn az biraz stok yapmayi dusunuorum bide chia alicm merak ediodum..haberiniz olaaa
tesekkurler babyyyynice huzel seneleriniz olsun canimkisitlama tabii canim ama ister istemez aklin tartida olur bilirimmmm
Bende beğenmedim ama denicemm
Dha nice senelere inşallah canım bi ömür mutlu olun
canim ben 1 cay b.karabugfayi yikiorum minik bi tencereye alip azcik ustune gecene kadar su ekliyorum sicak souk farketmz..sonra bikac tasim kaynio kapiorum altini demlenmeye birakiorum butun suyunu vekio zaten biyle uzun olduna bakma cok kisa suruo 10 dk galn en fazla..hatta gazla yapio ayirip dolaba koyuyorum ertesi gun icin hazir olsun die..tavukla yogurtla ton baligiyla cok yakisio
Ayyy çok sevindim ParteM dahaKizlarre evlilik yil donumumuz coook heycanliyimmmm aksama hazirlanicaaam nasil biyere gidicezz bakalimmm bugun izin verdim kendime kisitlamicam :)
birakirsan zaten kapinda bilesinnnnnnn gelir senin cimcimeyi benim kiza verir saclarini çektiririmmm bu aralar yeni hobimizdeFISTIKLARIMMMM CANLARIMMMM ben bu aralar takima zaman ayiramiyorum eşim sürekli evde ve hâlâ iş bulamadiğindan stresli ve her telefonu elime aldığımda sorun çıkariyor bende bunaldım iyceTakima zaman ayıramadigim için üzülüyorum ve Moonlii le anlaştık yeni Kaptanimiz Moonlii ama tabi bende hep buralarda olucam sizi birakamam özlerimmmmm
marlinnnn hosgeldin canimmmmmAyyy çok sevindim ParteM daha
nice senelere inşallah sağlıkla ,mutlulukla.Rabbim yuvanizdan huzuru mutluluğu eksik etmesin.
Allah yardım etsin canım. Rabbim bir an önce hayırlı bir iş nasip etsin .huzur versinFISTIKLARIMMMM CANLARIMMMM ben bu aralar takima zaman ayiramiyorum eşim sürekli evde ve hâlâ iş bulamadiğindan stresli ve her telefonu elime aldığımda sorun çıkariyor bende bunaldım iyceTakima zaman ayıramadigim için üzülüyorum ve Moonlii le anlaştık yeni Kaptanimiz Moonlii ama tabi bende hep buralarda olucam sizi birakamam özlerimmmmm
Ayyyyybirakirsan zaten kapinda bilesinnnnnnn gelir senin cimcimeyi benim kiza verir saclarini çektiririmmm bu aralar yeni hobimizde
marlin hadi mayista beraber 55 olalim kizzzzz varmisinnnnAyyy çok sevindim ParteM daha
nice senelere inşallah sağlıkla ,mutlulukla.Rabbim yuvanizdan huzuru mutluluğu eksik etmesin.
Aminn canim saol nasılsınAllah yardım etsin canım. Rabbim bir an önce hayırlı bir iş nasip etsin .huzur versin
Hoşbulduk canım. Bayadir ugrayamadim buraya.ama bugünden sonra düzenli olarak burdayım yine inşallahmarlinnnn hosgeldin canimmmmm
Ayyy keşke olsam.valla ben marttan beri hiç veremedim. Umudumu kaybetmek üzereyim artıkmarlin hadi mayista beraber 55 olalim kizzzzz varmisinnnn
inşALLAH canimmmmmmmHoşbulduk canım. Bayadir ugrayamadim buraya.ama bugünden sonra düzenli olarak burdayım yine inşallah
Iyiyim canim şükür. Sadece motıve olamıyorum.Aminn canim saol nasılsın
neden veremedin vermistinn marlin 58 olmustunnnnn hatirliorum bennnAyyy keşke olsam.valla ben marttan beri hiç veremedim. Umudumu kaybetmek üzereyim artık
motive edivem ben seni merak etme sennnnnIyiyim canim şükür. Sadece motıve olamıyorum.
Kız Mart başında 58.8 dimi. Hala aynı hatta +400 gr olmuşum bu sabah.nerdeyse hergün yürüdum. Bugünde 3 saat.yurudum. yokkk gitmiyooooneden veremedin vermistinn marlin 58 olmustunnnnn hatirliorum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?