Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canm ablamin sharp cok memnun ama 2 kapilo normal olanlardan cok genis ici kendide genis zaten..amerikan mutfak sıkıntı canim inşALLAH sen memnun kalirsin
İnşallah Can'ım.sharp çok övülüyor Mersin Adana'da satan biryer bulursam bakacağım.teşekkür ederim
Sabah; iki haslanmis yumurta,
domates,
peynir,zeytin,salatalik,caay

Aksam; balik ,az salata ve yulafciklarim...

Boool suuu :)

Belki bir sutlu kahve icerim...
afiyet olsun canım
afiyet olsun çok iyi menün
menüler süper bugün maşallah
Hoşbulduk Canım nasılsın iyi misin
miyav cım özledik seni dön artık tamamen aramıza.menülerinle dön ama

Herkese günaydınn
Günaydın
Ne olsun Canım iş güç işte işten yeni geldim sabah 07.00 da grubum geliyor saat 05.00 uyanmam lazım duş alıp hop yatıcam
allah yardımcın olsun miyavcım bol kazançlar
afiyet olsun canım.torku miniki de ne? İlk defa duydum
Biraz motivasyonm düşük kizlar bu ara sanirim nazara geldm ya offf
ara ara hepimizde oluyor motivasyon düşüklüğü.canını sıkma.hiç bozmamış gibi diyetine devam et
SekerPancarii canim ozelden msj attim gelmiomukinee ne
moon cuğum şu isim etiketleme olayını Nasıl yapıyorsunuz? Ben beceremedim de

Herkese günaydın.ben geceden başlayan baş Ağrı'sıyla uyandım güne inşallah geçer bir an önce.kahve ağrı kesici ne varsa içtim

Yaaaa ben cok yogundum gectigimiz gunlerde. Telefonum da sacmalamaya basladi. Bikac kez acmaya calistim siteyi kendi kendine kapandi falan gelemedim. Of bi istikrar tutturamadim Hepinizden ozur diliyorum..

Canim eşim bu işlerden anlar söyledim ona kesinlikle vestel almasin dedi en iyi siemens sonra bosh diyo bunlarin midellerine bi bak istersen:)

Afiyet olsun canım çok iyi
Ayyy ne güzel olmuşsundur şimdiiiiii kiz stilettoyla ben hiç yürüyemiyom

Afiyet olsun rabişimm
Afiyet olsun kuzummm çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…