- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.861
kizlar gozum dondude neler yedim bilemezsiniz ama inanin bikemezsiniz yanii sayamam suanda utanirimmm
yemem ben alsam yemegi bileee yememmmmmmmcumaya kadar akşam yemeklerinde her türlü hamur işi yasak sanaaa
Canım merhaba.bu kürü denemiş ve memnun kalmış tanıdığın varmı.Size duyduğum bir kurden bahsetmek istiyorum canlarım simdi yarım litre şu kaynatip içine iki tatlı kaşığı yeşilçay katip demlenmesini bekliyorsunuz 10 dakika sonra yarım limonu sıkıyosunuz içine kabugunuda atıyorsunuz ve bir şişe maden suyu katip gün içinde tuketiyosunuz 15 günde 5 kilo veriyorsunuz aynı zamanda çok iyi yağ yakıcı özelliği var
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım menün çok güzel
afiyet olsun canım mercimek köftesini çok severimBugünkü menüm sabah yulaf ezmesi arada yeşilçay 8 badem öğlen 3 mercimek köftesi bol marul 1 ince dlim tatlı annemdeyim akşamda 1 elma yerim
bir tek kahvaltı be spor iyi gerisi olmamış canımCanlarim bugün çok mu yemisim ben siz karar verin sabah 3 kaşık musli biraz süt üstüne sonra spora gittim 1 buçuk saat ordan dönüşte birtane eti karam yedim10 tane fındık 6 7 tane antep bi tane ceviz dhaka sonra hasta ziyaretine gittik bi sürü ikram ama ben sadece bi ince dikim börek çeyrek pogaca 1 bardak çay akşam ise yemek ıspanak yoğurt domatesli makarna çok canım çekti vede dün size verdiğim kuru içtim 2 litreye yakın su
AaaaaaaFISTIKLARIMMMM CANLARIMMMM ben bu aralar takima zaman ayiramiyorum eşim sürekli evde ve hâlâ iş bulamadiğindan stresli ve her telefonu elime aldığımda sorun çıkariyor bende bunaldım iyceTakima zaman ayıramadigim için üzülüyorum ve Moonlii le anlaştık yeni Kaptanimiz Moonlii ama tabi bende hep buralarda olucam sizi birakamam özlerimmmmm
Ne yedin cabuk söylekizlar gozum dondude neler yedim bilemezsiniz ama inanin bikemezsiniz yanii sayamam suanda utanirimmm
Cook fazla olmus canmCanlarim bugün çok mu yemisim ben siz karar verin sabah 3 kaşık musli biraz süt üstüne sonra spora gittim 1 buçuk saat ordan dönüşte birtane eti karam yedim10 tane fındık 6 7 tane antep bi tane ceviz dhaka sonra hasta ziyaretine gittik bi sürü ikram ama ben sadece bi ince dikim börek çeyrek pogaca 1 bardak çay akşam ise yemek ıspanak yoğurt domatesli makarna çok canım çekti vede dün size verdiğim kuru içtim 2 litreye yakın su
Afiyet olsun balımmm Allah mutluluğunuzu daim etsin nice mutlu senelerekizlaarr bugun cok guzeldii.. bu guzel manzara esligindee yemegimizi yedik amaa ne yedimm soyleyemmmemmmm ciisssEki Görüntüle 1813287
Bi kontrol edeyim canim ❤ nasılsın :**Kızlar merhaba.annemlerdeyim ordan yazıyorum benim tel bu hafta gelir inş.
Kaptancım bu cuma izin bitiyomu bil.yapcakmıyım acaba.
Ayy nası oluyum telim yok kötüyüm ama beslenmede dikkatliyimBi kontrol edeyim canim ❤ nasılsın :**
Ohh iyi yapmışsın partem afiyet bal şeker olsunkizlaarr bugun cok guzeldii.. bu guzel manzara esligindee yemegimizi yedik amaa ne yedimm soyleyemmmemmmm ciisssEki Görüntüle 1813287
Rica ederim kaptanimmtesekkur ederim canim sagollll
Evet salatada guzel olabilir hemde tok tutar kuzum 14 nisanda a101e yolum dusecek@masalperisi_ canim ben hic almadm siyah fasulye ama gorümcem salatasini yapmisti sevmistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?