Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba herkese.kaptancım ben bu cumamı haftaya cumayamı bil.yapcam söylemedin acil bekliyorum cvp birazdan çıkmam gerek burdan.

Sabah
Menemen ( 4 kaşık)
2 dilim tahil ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri

Öğlen
Patlıcan yemegi (1 kepce)
1 dilim tahil ekmek
1 kase cacık

Akşam
1 kase yoğurt çorbası (6da icicem)

Ara öğün
1 kakolu muz (küçük)

Spor

1 buçuk saat yürüyüş

Su 2.5 litre

Merhaba herkese.kaptancım ben bu cumamı haftaya cumayamı bil.yapcam söylemedin acil bekliyorum cvp birazdan çıkmam gerek burdan.
Canim yeni kaptan moon8187 ama benim düşüncem hergün katılım sağlayabileceğinde izinden đönmen telefonun düzeldi mi canim her gün takima uğrayabilecek msn takimdaki motivasyon için bu gerekli çünkü yine de Moonlii sana dönecektir tatlim

S SEVTAL87 kuzum 459. Etapda izne ayrılmişsin bu hafta değil öbür hafta dönebilirsin izinden 3. Hafta dönülüyor çünkü inşallah o zamana kadar telin düzelir yani 462. Etapda listedesin tekrar

Canlar a101 gelmis bizim burda persembeyi beklememis bende chai tohumu bide karabugdayi aldimmm bulguruda siyah fasülyeyide alicaktim ama yapamam diye almadim normal kuru fasülye gibimi yapiliyor acaba bilen varmi guzeller

Afiyet olsun canım çok güzel

Selam herkese bugün ki menüm ; sabah geç uyandım o yüzden öğlen yemeği yedim 3 kaşık makarna 3 dilim salam aç bitir olanlardan akşam ise çorba kabak kavurmasi yoğurt bugün kayınpederim doğum günü malum kutlamamz lazım ordada bi dilim parsa yerim size verdigm o krden içtim 2 litreye yakın şu spor yok bugün temizlik günüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…