Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm:
Sabah: içine armut, karadut, keçiboynuzu tozu koyduğum yulaf lapası
Ara:1 avuç kuruyemiş
Öğle:lahana sarması, yoğurt
Ara:erik, diyet kek
Akşam: tavuk köfte,salata, 2 kaşık yoğurt,2-3 tane sarma
30 dk aerobik

Canlar a101 gelmis bizim burda persembeyi beklememis bende chai tohumu bide karabugdayi aldimmm bulguruda siyah fasülyeyide alicaktim ama yapamam diye almadim normal kuru fasülye gibimi yapiliyor acaba bilen varmi guzeller
Bende chia tohumu alicam yarın siyah fasulye nasıl pisiyor bilmiyorum ama benim aklima haşlayıp salatasini yapmak geldi

Kizlar iki gündür hastaneye gidip geldgimden hic yazamadm ya k.bkmayin hastaneye gidince insan cikamiyo malum
adet olamadm ya onun için gttim ilac felan verdiler bakalm insallah ise yararda su şişkinligm gider

Cancağızlarim bugünkü menüm sabah 2 yumurtadan omlet 1 kk dan küçük peynir 2 dilim t.buğday ekmek domates salatalik dereotu maydonoz
Ara 2 kuru incir
Öglen 1 kase corba 4 kasik sebze yemeği 1 bardak ayran 1 dilim t.buğday ekmek
Ara yarim torku miniki 1 türk kahvesi
Aksam 4 kasik kıyma bol salata ve 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 soda 12 minik çilek
Su 2.5 spor 10 bin adim

Merhaba arkadaslar bende takıma girmek istiyorum koşulları okudum
Aramiza Hos geldin canim tubiş cim.beraber vercez kilolari hiç merak etme.
tubi_klc canım şimdiki kilonu ve hedef kilonuzu yaz canım.
Kızlar tubisi ben çağırdım buraya başka topikteydi kendisi
Canım kaptanimiz Moonlii sana gerekli bilgiyi verir

Kizlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım inşallah. Bebiş in hastalığı ve bazı sebeplerden fazla ugrayamadim.bugünkü menüm de hiç iç açıcı değil ama yinede yazayım
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, turp, bir avuc badem ceviz
Öğle; bir kase çorba ve bir dilim ekmek
Aksam, bir tabak etli keşkek yemeği
Ara , bir dilim ekmek, üç dilim peynir ve 2 kare bitter.malum günümdeyim kizlar tutamadım kendimi
Spor;2 buçuk saat yürüdum

Merhaba arkadaslar bende takıma girmek istiyorum koşulları okudum

Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Sporun harika canım. Menünde güzel
Sen doktora gidecektin canım gittin mi ne oldu esmerm91

Merhaba herkese.kaptancım ben bu cumamı haftaya cumayamı bil.yapcam söylemedin acil bekliyorum cvp birazdan çıkmam gerek burdan.
canim SekerPancarii de soylemis zaten haftaya Cuma diye..ben yinede girevimi yapayim dedim..bide sevyalcim telefonun duzeldimi hergun gelebilcekmisin takima canimm ona gore ayarlayalm kendimizi opuyorummm
bugun
afiyet olsun canimmm sarma olmasaymis keske aksam ama 2-3 tane iyi yinede..
Bende chia tohumu alicam yarın siyah fasulye nasıl pisiyor bilmiyorum ama benim aklima haşlayıp salatasini yapmak geldi
@masalperisi_ ve SekerPancarii canim bnde yarin alicm die sordum yapanlara kuru fasulye gibi onceden islatilip haslanio ama diri kalicak sekilde kuru borulce gibi sanirim sonra istedigin malzeme ve z.yagi bol limonla miss gibi salatasi oluyor..yemegide oluyomus kuru fasulye ile ayni teknik afiyet olsn simdidn heoimize..ama bakliyat neticede cok tukwtmmk gerek

gecmis olsun cnm duzene girersin inşALLAH afiyette olsun torkular morkularrr
canimmmmm biadaha izin mizin yok sana 55 olana kadr tememmm miiiii pek olmamis ki sende farkindasin zaten yatin telafi ile dengele canimm +gorme die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…