- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.921
Chai tohumu ne ise yarıyor
Anladım canım saolCanim diyestyeniim saat 10nda yogurtla ye demisti migdede sisiyomus tok tutuyomus
Hayırlısı olsun canimMerhaba arkadaslar bende takıma girmek istiyorum koşulları okudum
Bende chia tohumu alicam yarınCanlar a101 gelmis bizim burda persembeyi beklememisbende chai tohumu bide karabugdayi aldimmm bulguruda siyah fasülyeyide alicaktim ama yapamam diye almadim normal kuru fasülye gibimi yapiliyor acaba bilen varmi guzeller
Aramiza Hos geldin canim tubiş cimMerhaba arkadaslar bende takıma girmek istiyorum koşulları okudum
Canım bu Kabızlık falan yapıyormu acaba bir bilgin varmı. Ve sadece yoğurtla yeniyor. Bende aldım bugün bir paketCanim diyestyeniim saat 10nda yogurtla ye demisti migdede sisiyomus tok tutuyomus
Merhaba arkadaslar bende takıma girmek istiyorum koşulları okudum
Sporun harika canım. Menünde güzelCancağızlarim bugünkü menüm sabah 2 yumurtadan omlet 1 kk dan küçük peynir 2 dilim t.buğday ekmek domates salatalik dereotu maydonoz
Ara 2 kuru incir
Öglen 1 kase corba 4 kasik sebze yemeği 1 bardak ayran 1 dilim t.buğday ekmek
Ara yarim torku miniki 1 türk kahvesi
Aksam 4 kasik kıyma bol salata ve 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 soda 12 minik çilek
Su 2.5 spor 10 bin adim
canimMerhaba herkese.kaptancım ben bu cumamı haftaya cumayamı bil.yapcam söylemedin acil bekliyorum cvp birazdan çıkmam gerek burdan.
bugunSabah
Menemen ( 4 kaşık)
2 dilim tahil ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri
Öğlen
Patlıcan yemegi (1 kepce)
1 dilim tahil ekmek
1 kase cacık
Akşam
1 kase yoğurt çorbası (6da icicem)
Ara öğün
1 kakolu muz (küçük)
Spor
1 buçuk saat yürüyüş
Su 2.5 litre
Selam herkese bugün ki menüm ; sabah geç uyandım o yüzden öğlen yemeği yedim 3 kaşık makarna 3 dilim salam aç bitir olanlardan akşam ise çorba kabak kavurmasi yoğurt bugün kayınpederim doğum günü malum kutlamamz lazım ordada bi dilim parsa yerim size verdigm o krden içtim 2 litreye yakın şu spor yok bugün temizlik günüydü
afiyet olsun canimmm sarma olmasaymis keske aksam ama 2-3 tane iyi yinede..Bugünkü menüm:
Sabah: içine armut, karadut, keçiboynuzu tozu koyduğum yulaf lapası
Ara:1 avuç kuruyemiş
Öğle:lahana sarması, yoğurt
Ara:erik, diyet kek
Akşam: tavuk köfte,salata, 2 kaşık yoğurt,2-3 tane sarma
30 dk aerobik
@masalperisi_ veBende chia tohumu alicam yarınsiyah fasulye nasıl pisiyor bilmiyorum ama benim aklima haşlayıp salatasini yapmak geldi
gecmis olsun cnm duzene girersin inşALLAH afiyette olsun torkular morkularrrCancağızlarim bugünkü menüm sabah 2 yumurtadan omlet 1 kk dan küçük peynir 2 dilim t.buğday ekmek domates salatalik dereotu maydonoz
Ara 2 kuru incir
Öglen 1 kase corba 4 kasik sebze yemeği 1 bardak ayran 1 dilim t.buğday ekmek
Ara yarim torku miniki 1 türk kahvesi
Aksam 4 kasik kıyma bol salata ve 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 soda 12 minik çilek
Su 2.5 spor 10 bin adim
canimmmmm biadaha izin mizin yok sana 55 olana kadr tememmm miiiiiKizlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım inşallah. Bebiş in hastalığı ve bazı sebeplerden fazla ugrayamadim.bugünkü menüm de hiç iç açıcı değil ama yinede yazayım
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, turp, bir avuc badem ceviz
Öğle; bir kase çorba ve bir dilim ekmek
Aksam, bir tabak etli keşkek yemeği
Ara , bir dilim ekmek, üç dilim peynir ve 2 kare bitter.malum günümdeyim kizlar tutamadım kendimi
Spor;2 buçuk saat yürüdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?