Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah 1 dil trabzon ekmeği az lor 2 zeytin domates 1 bar süt öğlen az tavuk salata yoğurt arada 8 fındık akşam avakado salatası taze hindistan cevizi bugün tropik takıldım arada rezene çayı

menumu yazayim bende
Sabah 2 yumurtali ve kepekli omlet cherry domates ve kasar peyniri sekersiz cay
ogle 2 dilim tb ekmegi 1 yk labne ve 1 hurma
aksam yogurt (yayala) corbasi yarim kase kadar

Ohh beeee sonunda menülerin düzene girdi canm kacamaklar sona erdi şükür

Moonlii tatlm o torkunun cikolatasi bol sütlü diyetisyenim haftada 2 kez 1 porsiyon meyve yerine yiyebilirsn dedi bende yarisini yedim hatta yarim porsiyon meyve oldu yanikine

geyet iyi canim afiyet olsunnnn

Bende chia tohumu alicam yarın siyah fasulye nasıl pisiyor bilmiyorum ama benim aklima haşlayıp salatasini yapmak geldi
Kuzummm ya istah acici görünüyordu fasulyeler bende aliyim salatasini yapiyim

Canım bu Kabızlık falan yapıyormu acaba bir bilgin varmı. Ve sadece yoğurtla yeniyor. Bende aldım bugün bir paket
Yok tatlim kabizlik yapmiyo aksine bagrsaklari duzenliyomus bende duzenli kullanmadim doktor listeme yazmisti canım

Tesekkur ederim tarif icin tatlimmm

S seydarella canm birbirimizin menuleri elestiricezki dogruyu yanlisi bulucaz.. @ParteMoralll banada cok soylendi simdi bende dikkat eder oldum canimm
Tabiki hepimizin bazi gunler hatta hafta kotu gecebiliyo kacamaklarla dolu olabiliyo cogu kisi yasadi hemen toparladi vs... Yeni baslayanlarn daha dikkatli olmasi lazim ben tamamen iyilik olsun dye uyardim yoksa beni ilgilendirmez kimin ne yedigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…