- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.941
wayyyyyy devremmm valla pek survivor olmuşBugünkü menüm sabah 1 dil trabzon ekmeği az lor 2 zeytin domates 1 bar süt öğlen az tavuk salata yoğurt arada 8 fındık akşam avakado salatası taze hindistan cevizi bugün tropik takıldım arada rezene çayı
bende hemen evimn altinda zaten:)Yarın bende a 101 in yolunu tutucam
Gttim tatlım bende kist oldugu icin sökülememis yine adetim malesef ilaca basladik iste yine
Ohh beeee sonunda menülerin düzene girdi canm kacamaklar sona erdi şükürBugünkü menüm sabah 1 dil trabzon ekmeği az lor 2 zeytin domates 1 bar süt öğlen az tavuk salata yoğurt arada 8 fındık akşam avakado salatası taze hindistan cevizi bugün tropik takıldım arada rezene çayı
İyi hatırlattın bendr gidiyim gerci bizim a 101 de genelde olmuyor bôyle bahsefilenler geçen biri kitap gelicek dedi gittim yoktuYarın bende a 101 in yolunu tutucam
polikistikmisin canm senGttim tatlım bende kist oldugu icin sökülememis yine adetim malesef ilaca basladik iste yine
geyet iyi canim afiyet olsunnnnMenümü vereyim
KAHVALTIM:3 kaşık kahvaltılık gevrek
1 bardak kadar süt,yarım elma
ARA ÖĞÜN:yarım elma
ÖĞLE YEMEĞİM:1 kase mercimek çorbası
AKŞAM YEMEĞİM:1 kase mercimek çorbası
Spor
500 ip atlama
60 mekik
Yarım saat yürüyüş
Bugün pek iştahım yoktu
Genel olarak kotu besleniyosun saglikli degil..Nasıl kötü besleniyorum pardon
Grubun tadi kacti motivasyon sifir baksana menuleri bile elestiremiyoruzzzkizlar esim gec gelick bu aksam kizimla ugrasiorum.. @ParteMoralll canim nerelerdesin
Kuzummm ya istah acici görünüyordu fasulyeler bende aliyim salatasini yapiyimBende chia tohumu alicam yarınsiyah fasulye nasıl pisiyor bilmiyorum ama benim aklima haşlayıp salatasini yapmak geldi
Yok tatlim kabizlik yapmiyo aksine bagrsaklari duzenliyomus bende duzenli kullanmadim doktor listeme yazmisti canımCanım bu Kabızlık falan yapıyormu acaba bir bilgin varmı. Ve sadece yoğurtla yeniyor. Bende aldım bugün bir paket
canimmm yaomayin ama boyle cok uzulurumGrubun tadi kacti motivasyon sifir baksana menuleri bile elestiremiyoruzzz
Tesekkur ederim tarif icin tatlimmmcanim @SekerPancari71 de soylemis zaten haftaya Cuma diye..ben yinede girevimi yapayim dedim..bide sevyalcim telefonun duzeldimi hergun gelebilcekmisin takima canimm ona gore ayarlayalm kendimizi opuyorummm
bugun
afiyet olsun canimmm sarma olmasaymis keske aksam ama 2-3 tane iyi yinede..
@masalperisi_ ve @SekerPancari71 canim bnde yarin alicm die sordum yapanlara kuru fasulye gibi onceden islatilip haslanio ama diri kalicak sekilde kuru borulce gibi sanirim sonra istedigin malzeme ve z.yagi bol limonla miss gibi salatasi oluyor..yemegide oluyomus kuru fasulye ile ayni teknik afiyet olsn simdidn heoimize..ama bakliyat neticede cok tukwtmmk gerek
gecmis olsun cnm duzene girersin inşALLAH afiyette olsun torkular morkularrr
canimmmmm biadaha izin mizin yok sana 55 olana kadr tememmm miiiiipek olmamis ki sende farkindasin zaten yatin telafi ile dengele canimm +gorme die..
Tabiki hepimizin bazi gunler hatta hafta kotu gecebiliyo kacamaklarla dolu olabiliyo cogu kisi yasadi hemen toparladi vs... Yeni baslayanlarn daha dikkatli olmasi lazim ben tamamen iyilik olsun dye uyardim yoksa beni ilgilendirmez kimin ne yedigiS seydarella canm birbirimizin menuleri elestiricezki dogruyu yanlisi bulucaz.. @ParteMoralll banada cok soylendi simdi bende dikkat eder oldum canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?