- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.001
olurrrrr baby ama ay sonuna kadar bana gelmisss olunKizzzz önce benim evden başlayalım ama
Benm kiz okadarcik uyuyo zaten.. bende devam edeyim zaten ben baya simardim millet zayifladn dedikceYarım saat sürüyor canım sadece çok değil. Evet çocukla zor oluyor.
aynen cnmmmmm cok az uyuyo gunduzleri 20-30 dk falan 1saat uyursa ben zatentubi_klc canim tekrar hosgeldin...
canim al bndende okadarr...bende evde yapamiorum kizim uyuyoda aslinda ama ben evde disipline olamiorum esimede bitakmaya gonlm el vermio dedigin gibi yorgn gelio sagolsun ona ragmen kizim aksam hep onda cokkkk hareketli emeklio simdi durduramioruz bi saga bi sola cok sukur tabii yeterki sagligi keyfi yerinde olsun kosturuoruz iste
50 leri hayal bile etmiyorm ben simdi:) 7 leri bi görsemDüşersin canım hiç merak etme. 6 lari 5 leri bile görürsün azimle devam edersen
memnun oldum canim seninlede kilolar yakin hedefine bir an once ulasirsin insallah:))Bende rabia21 yaşında bekarım
86 kiloyum hedef 69
senin spor azmine hayranim durmak yok yoladevammKizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur
InsallahhEminim basaricaz takimca canimmm
Bende ilgilenicem bu konuylaİlk zamanlar biraz zorluyor. Ben önceki gün yarım yamalak başladım. Dün heryer im ağrıdı yapamadım. Bugün tam başladım. Ben daha önceki senede yapmıştım biraz tanıdık yani.ben jillian 30 day shared yapiyorum.nete yaz çıkıyor. Birde öncesi sonrası fotolar var.insanı motıve ediyor
Tekrar hosbulduk canimtubi_klc canim tekrar hosgeldin...
canim al bndende okadarr...bende evde yapamiorum kizim uyuyoda aslinda ama ben evde disipline olamiorum esimede bitakmaya gonlm el vermio dedigin gibi yorgn gelio sagolsun ona ragmen kizim aksam hep onda cokkkk hareketli emeklio simdi durduramioruz bi saga bi sola cok sukur tabii yeterki sagligi keyfi yerinde olsun kosturuoruz iste
Ayy çok duygulandım kıztubi_klc canimm hic merak etme motivasyon irade ve karatlilikla olmicak sey degil kilo vermek..ben okdr uzuluyodumki veremicm diye hep bu kaygiyla yedimde yedim 80.5 oldugumda aklim basima geldi ve takima rastladim..Herkesten ALLAH razi olsun hep motive ettiler beni dogru yanlis bildiklerimizi paylastik yol gosterdik destek olduk..Dost olduk... @SekerPancari71 @marlin18 @ParteMoralll @miyav_su @esmerm91 A Ayferelif @kova01 @Feraceli S seydarella @masalperisi_ @SEVTAL87 @sarraf hepinizi etiketlemk geldi icimden kizlar hemde yeni arkadasimiz kimler var gormus olur die...
Simdi 63 kiloyum benim icin micize gibi 42 bedenden 38 bedene geldim hatta zorlasam 36:) insana en iyi motivasyon taryida gorulen -ler..giden kilolar..yarinin en buyuk motivasyonu ise kaçamaksiz gecen bugün..eger kacamak olursa motivasyon kiriliyor ve yarina kaygiyla uyanioruz o yuzden en az kacamakla en dogru sekilde beslenerek vermeliyiz kilolarimizi..Simdiden basarilar canimmm iyki geldin
Ayyyy laaaaav yuuu beeeeeybitubi_klc canimm hic merak etme motivasyon irade ve karatlilikla olmicak sey degil kilo vermek..ben okdr uzuluyodumki veremicm diye hep bu kaygiyla yedimde yedim 80.5 oldugumda aklim basima geldi ve takima rastladim..Herkesten ALLAH razi olsun hep motive ettiler beni dogru yanlis bildiklerimizi paylastik yol gosterdik destek olduk..Dost olduk... @SekerPancari71 @marlin18 @ParteMoralll @miyav_su @esmerm91 A Ayferelif @kova01 @Feraceli S seydarella @masalperisi_ @SEVTAL87 @sarraf hepinizi etiketlemk geldi icimden kizlar hemde yeni arkadasimiz kimler var gormus olur die...
Simdi 63 kiloyum benim icin micize gibi 42 bedenden 38 bedene geldim hatta zorlasam 36:) insana en iyi motivasyon taryida gorulen -ler..giden kilolar..yarinin en buyuk motivasyonu ise kaçamaksiz gecen bugün..eger kacamak olursa motivasyon kiriliyor ve yarina kaygiyla uyanioruz o yuzden en az kacamakla en dogru sekilde beslenerek vermeliyiz kilolarimizi..Simdiden basarilar canimmm iyki geldin
Yaa ne kadar etkileyici bi mesaj valla maşallah sanaa ayyy bunu okuyunca bi özgüven geldi ki anlatmmm bnde basarabilirim dedim şu anntubi_klc canimm hic merak etme motivasyon irade ve karatlilikla olmicak sey degil kilo vermek..ben okdr uzuluyodumki veremicm diye hep bu kaygiyla yedimde yedim 80.5 oldugumda aklim basima geldi ve takima rastladim..Herkesten ALLAH razi olsun hep motive ettiler beni dogru yanlis bildiklerimizi paylastik yol gosterdik destek olduk..Dost olduk... @SekerPancari71 @marlin18 @ParteMoralll @miyav_su @esmerm91 A Ayferelif @kova01 @Feraceli S seydarella @masalperisi_ @SEVTAL87 @sarraf hepinizi etiketlemk geldi icimden kizlar hemde yeni arkadasimiz kimler var gormus olur die...
parte tabiki goruceksinnn....yanliz ben su nazar isine inaniorum arkadaşşş banada ayni okuo bu aralar ayy nasl olsa kalan 3-5 deyip bazn boşluyor gibi oluyorum ALLAH'tan ertesi gun toparliyorum..Yapmamak lazm oyle ya sonra sonu hüsrannn sonu pişmanlikkkktubi_klc hosgeldin cnm..
7leri gorursun insallaah..
Bende ocakta basladim 88ile...
71dim gecen arti gordum 72lerdeyim.. bende 6lari gorucekmiyim bilemiyorm. Bu aralar biraz simardim bosladim gecen hastayken yapmadim normalde genel sartim saglikli beslenmektir o sekilde kg verdimmm..
Insallah sende bu yolda bizimle birlikte istedigin kiloya ulasacaksin..
Yaa canim nasil yaptın bunu masallahsana azıcık tiyo verirmisin banatubi_klc hosgeldin cnm..
7leri gorursun insallaah..
Bende ocakta basladim 88ile...
71dim gecen arti gordum 72lerdeyim.. bende 6lari gorucekmiyim bilemiyorm. Bu aralar biraz simardim bosladim gecen hastayken yapmadim normalde genel sartim saglikli beslenmektir o sekilde kg verdimmm..
Insallah sende bu yolda bizimle birlikte istedigin kiloya ulasacaksin..
elbette basarabilirsin....Takimdan 90 küsür kilolarda olup 50li kilolara gelip mezun olan arkadaslarimiz var hepsi birer ornek bize..Burasi zaman zaman seni sıkabilir belki yetisemeyebilirsin zaman bulamayabilirsin ama emin ol seni onemli olcude motive edicektir..Tabiki yediklerini citiklerini biz onune koymuyoruz ama danisiyoruz güç aliyoruz her ayri msjda arkadaslarimizdan biri yapabilecegimizi soylerken gercekten adim atiyoruz..Takim cok onemli ne demek iatedigimi 1-2 hafta icinde anlarsin bagimlilik yapioruz canim..Agzina lokma atacak olsan biz gelioruz aklinaYaa ne kadar etkileyici bi mesaj valla maşallah sanaa ayyy bunu okuyunca bi özgüven geldi ki anlatmmm bnde basarabilirim dedim şu ann
Hosgeldin canimYaa canim nasil yaptın bunu masallahsana azıcık tiyo verirmisin bana
kiz sen nerdesinnnnn neden duzenli gelmiosun cnmmmNazardan bahsediyosunuz tam ustune geldim.
Insanin kendine bile nazari deger kotu niyet isi degil yani nazar. Onun icin kendinize aynada falan bakarken masallah diyin bol bol.
Evet canım çok şükür böylr dvm inş
:))) ne güzel konuşuyorsun yaa 60 li kilolarda olmak ayy hayali bile cok güzel sende kendinden bahsedermisin biraz bide ilk etapta nelee yapmaliyim egee seni yormuycaksm bilgi almak istiyroumelbette basarabilirsin....Takimdan 90 küsür kilolarda olup 50li kilolara gelip mezun olan arkadaslarimiz var hepsi birer ornek bize..Burasi zaman zaman seni sıkabilir belki yetisemeyebilirsin zaman bulamayabilirsin ama emin ol seni onemli olcude motive edicektir..Tabiki yediklerini citiklerini biz onune koymuyoruz ama danisiyoruz güç aliyoruz her ayri msjda arkadaslarimizdan biri yapabilecegimizi soylerken gercekten adim atiyoruz..Takim cok onemli ne demek iatedigimi 1-2 hafta icinde anlarsin bagimlilik yapioruz canim..Agzina lokma atacak olsan biz gelioruz aklina
Hosgeldin canim
Ben gruptan ayrılmak istiyorum tamamS seydarella canm birbirimizin menuleri elestiricezki dogruyu yanlisi bulucaz.. @ParteMoralll banada cok soylendi simdi bende dikkat eder oldum canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?