Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizzzz önce benim evden başlayalım ama
olurrrrr baby ama ay sonuna kadar bana gelmisss olun valla dogum gunu varrrr temizlikci cagricamm ama yinede benim isim bitmez
Yarım saat sürüyor canım sadece çok değil. Evet çocukla zor oluyor.
Benm kiz okadarcik uyuyo zaten.. bende devam edeyim zaten ben baya simardim millet zayifladn dedikce nazar ediyolar napiolar
aynen cnmmmmm cok az uyuyo gunduzleri 20-30 dk falan 1saat uyursa ben zaten
Heryere tirmaniyo bir dk durmuyo dolaplari kurcaliyo koltuklara tirmaniyo aksam esler ilgilenmeseee biz zaten perttt

Düşersin canım hiç merak etme. 6 lari 5 leri bile görürsün azimle devam edersen
50 leri hayal bile etmiyorm ben simdi:) 7 leri bi görsem
Bende rabia 21 yaşında bekarım
86 kiloyum hedef 69
memnun oldum canim seninlede kilolar yakin hedefine bir an once ulasirsin insallah:))
Kizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur
senin spor azmine hayranim durmak yok yoladevamm
Eminim basaricaz takimca canimmm
Insallahh
Bende ilgilenicem bu konuyla
Tekrar hosbulduk canim

Ayy çok duygulandım kız ben bu gazla 50 ye düşerim hepinize tşk ederim destekleriniz için

tubi_klc hosgeldin cnm..
7leri gorursun insallaah..
Bende ocakta basladim 88ile...
71dim gecen arti gordum 72lerdeyim.. bende 6lari gorucekmiyim bilemiyorm. Bu aralar biraz simardim bosladim gecen hastayken yapmadim normalde genel sartim saglikli beslenmektir o sekilde kg verdimmm..
Insallah sende bu yolda bizimle birlikte istedigin kiloya ulasacaksin..

Ayyyy laaaaav yuuu beeeeeybi

Yaa ne kadar etkileyici bi mesaj valla maşallah sanaa ayyy bunu okuyunca bi özgüven geldi ki anlatmmm bnde basarabilirim dedim şu ann

parte tabiki goruceksinnn....yanliz ben su nazar isine inaniorum arkadaşşş banada ayni okuo bu aralar ayy nasl olsa kalan 3-5 deyip bazn boşluyor gibi oluyorum ALLAH'tan ertesi gun toparliyorum..Yapmamak lazm oyle ya sonra sonu hüsrannn sonu pişmanlikkkk

Ya burdan bana bildirim gelmiyor

Iyi geceler herkese.

Bugun cok sacma sapanim. Canim hicbir sey yapmak yemek istemiyordu.

11.00
Misir gevregi sutsut

Ara
Erik
Soda

17.00
Yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Su: 1litre

Yaa canim nasil yaptın bunu masallahsana azıcık tiyo verirmisin bana

Nazardan bahsediyosunuz tam ustune geldim.

Insanin kendine bile nazari deger kotu niyet isi degil yani nazar. Onun icin kendinize aynada falan bakarken masallah diyin bol bol.

Yaa ne kadar etkileyici bi mesaj valla maşallah sanaa ayyy bunu okuyunca bi özgüven geldi ki anlatmmm bnde basarabilirim dedim şu ann
elbette basarabilirsin....Takimdan 90 küsür kilolarda olup 50li kilolara gelip mezun olan arkadaslarimiz var hepsi birer ornek bize..Burasi zaman zaman seni sıkabilir belki yetisemeyebilirsin zaman bulamayabilirsin ama emin ol seni onemli olcude motive edicektir..Tabiki yediklerini citiklerini biz onune koymuyoruz ama danisiyoruz güç aliyoruz her ayri msjda arkadaslarimizdan biri yapabilecegimizi soylerken gercekten adim atiyoruz..Takim cok onemli ne demek iatedigimi 1-2 hafta icinde anlarsin bagimlilik yapioruz canim..Agzina lokma atacak olsan biz gelioruz aklina

şu 3 kiloyuda bi versem artikin yaa kac haftadr 63 kusurdeyim yetti daaaaaaaaa

Evet canım çok şükür böylr dvm inş

:))) ne güzel konuşuyorsun yaa 60 li kilolarda olmak ayy hayali bile cok güzel sende kendinden bahsedermisin biraz bide ilk etapta nelee yapmaliyim egee seni yormuycaksm bilgi almak istiyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…