- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.981
Insallah canimm 7 lerin hayalini kuruyorum düşermiyim acabaAynen canimm benzerliklerimiz var güzel bi dostlugun baslangici olsunsuper canim 9lardan 8lere ulasmissin tebrikler darisi 7lere sonra 6lara INSALLAH
Aynı canım ya değişik bir şey yok. Dolabımı döktüm bugün onunla uğraştım daha bitmedi yarına da kaldı. Bol gelen kıyafetlarimi ayirdim hep doldurdum torba ya. Yardım yerine vericem.evde durmasına dedim küçük bedenlere sığmaya çalışayım artik
Aminn canım insallahhh sen kac kilosun biraz senide taniyalimNe güzel erken yaşta anne olmuşsunuz genç anne olmak çok güzel allah isteyen herkese nasip etsin
Düşersin canım hiç merak etme. 6 lari 5 leri bile görürsün azimle devam edersenInsallah canimm 7 lerin hayalini kuruyorum düşermiyim acaba
Bende rabiaAminn canım insallahhh sen kac kilosun biraz senide taniyalim
ya canim nasilki o bende yapayimmmKizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur
Insallah canimm 7 lerin hayalini kuruyorum düşermiyim acaba
Karsimdakine bagli sizle farkli sakalasiyoruzz vsvsvs gecende soyledim tersler gibi konustugu icin hatta yorm bile yapmicaktm ama tutamadim uyarmak istedim.. kendi bilir.. yani bu karsimdakiyle alakali..Canım yanlış anlama naçizane benim fikrim; söylediklerin doğru ama söyleyiş tarzın yanlış. Karşıdakini kötü etkileyebilir bazen
ohhh iyiii yapmisssinn kac gundur disarlardayim acayip yogundum bugun evdeydmmm hicccc bisey yapmak istemedimm enerjim dusuktu bahar temizligii yapsak ne iyi olurr beea :) toplasip herkese siraylaAynı canım ya değişik bir şey yok. Dolabımı döktüm bugün onunla uğraştım daha bitmedi yarına da kaldı. Bol gelen kıyafetlarimi ayirdim hep doldurdum torba ya. Yardım yerine vericem.evde durmasına dedim küçük bedenlere sığmaya çalışayım artik
İlk zamanlar biraz zorluyor. Ben önceki gün yarım yamalak başladım. Dün heryer im ağrıdı yapamadım. Bugün tam başladım. Ben daha önceki senede yapmıştım biraz tanıdık yani.ben jillian 30 day shared yapiyorum.nete yaz çıkıyor. Birde öncesi sonrası fotolar var.insanı motıve ediyorya canim nasilki o bende yapayimmm
Pufff ben evde yapamiyorm yaaa ip atliyodm hastalandm onada ara verdim devam etmem lazimmm. Diger sporlari ben evde vakit bulamiyorm kizimdan ya hic uykuyu sevmiyoo o uyusa ben neye kostursam diye bakiyorm. Aksamlari salona gidiyodm esimde yorgun oluyo yazik kizim cok hareketli birakip gitmek istemiyorm..pufufufufufufuKizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur
Kizzzz önce benim evden başlayalım amaKarsimdakine bagli sizle farkli sakalasiyoruzz vsvsvs gecende soyledim tersler gibi konustugu icin hatta yorm bile yapmicaktm ama tutamadim uyarmak istedim.. kendi bilir.. yani bu karsimdakiyle alakali..
ohhh iyiii yapmisssinn kac gundur disarlardayim acayip yogundum bugun evdeydmmm hicccc bisey yapmak istemedimm enerjim dusuktu bahar temizligii yapsak ne iyi olurr beea :) toplasip herkese sirayla
Yarım saat sürüyor canım sadece çok değil. Evet çocukla zor oluyor.Pufff ben evde yapamiyorm yaaa ip atliyodm hastalandm onada ara verdim devam etmem lazimmm. Diger sporlari ben evde vakit bulamiyorm kizimdan ya hic uykuyu sevmiyoo o uyusa ben neye kostursam diye bakiyorm. Aksamlari salona gidiyodm esimde yorgun oluyo yazik kizim cok hareketli birakip gitmek istemiyorm..pufufufufufufu
canim al bndende okadarr...bende evde yapamiorum kizim uyuyoda aslinda ama ben evde disipline olamiorum esimede bitakmaya gonlm el vermio dedigin gibi yorgn gelio sagolsun ona ragmen kizim aksam hep onda cokkkk hareketli emeklio simdi durduramioruz bi saga bi sola cok sukur tabii yeterki sagligi keyfi yerinde olsun kosturuoruz istePufff ben evde yapamiyorm yaaa ip atliyodm hastalandm onada ara verdim devam etmem lazimmm. Diger sporlari ben evde vakit bulamiyorm kizimdan ya hic uykuyu sevmiyoo o uyusa ben neye kostursam diye bakiyorm. Aksamlari salona gidiyodm esimde yorgun oluyo yazik kizim cok hareketli birakip gitmek istemiyorm..pufufufufufufu
iyi geceler canimmmmmmKizlar hepinize iyi geceler iyi uykular. Kızım uyurken bende yatayım artık
Evet canım aynen bizde mücadeledeyiz sonuçtawayyyyyy devremmm valla pek survivor olmuş
Evet canım çok şükür böylr dvm inşOhh beeee sonunda menülerin düzene girdi canm kacamaklar sona erdi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?