- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.961
Hos bulduk canım valla çok sicak karşılandım hepinizecok teşekkür ederimHoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Öylemi teşekkürler beni çok motive ediyorsunuzgeyet iyi canim afiyet olsunnnn
Hosbulduk canimm
Hosbulduumm :))
Toplam kac kişisiniz ogrenebilirmiyim??Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
MASALLAH 3 tane cocuk kac yasinda evlendin canimmmHos bulduk canım valla çok sicak karşılandım hepinizecok teşekkür ederimmarlin18 arkadaşımın tavsiyesi uzerine geldim ismim Tuğba 25 yaşındayım en son gecen pazar tartildim 83.5 kiloyum hedefim simdilik 75 kilo olmak cok istiyorum boyum 167 memleket niğde 3 tane kizim var 9 8 2 yaşlarında osmaniyedr yaşıyorum aranizda olmaktan mutluluk duydum kisa zamanda uyum saglarim inşallah
16 yaşında evlendim 2 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım o doğdu 3 ay sonra diger kızıma hamile kaldım ust uste iki cocuk cok yormuş olsa gerek 6 sene aradan sonra da 3. Kizimi dogurdum aslında 16 nisanda 26 oluyorum :))MASALLAH 3 tane cocuk kac yasinda evlendin canimmm
16 yaşında evlendim 2 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım o doğdu 3 ay sonra diger kızıma hamile kaldım ust uste iki cocuk cok yormuş olsa gerek 6 sene aradan sonra da 3. Kizimi dogurdum aslında 16 nisanda 26 oluyorum :))
Cok teşekkür ederimALLAH razi olsun hos buldum bende seni taniyabilirmiyim:))Ne kadar güzel erkenden anne olmussun canım prenseslerini ALLAH bagislasin canjm..doğum günün kutli olsun simdiden benimde 23 nisanbuadada aramiza hosgeldin canım
Cok teşekkür ederimALLAH razi olsun hos buldum bende seni taniyabilirmiyim:))
Aaa ne kadr benziyoruz bende 83.5 kiloyum ama 92.3 kilodan geldim bu kiloya tanidigma cok memnun oldum insallah su 70 leri en.kisa zamanda görürüz sonra 60 lariAMiN canimmm tabi canim adim yagmur seda 23 nisanda 26 yasina giricemyeni evliyim bende bu takimda yeniyim baslangicim 82.3 den 81.9 oldum bakalım bu cuma ne olcak hedefim 65 INŞALLAH hedeflerimzie ulasiriz
Malesefpolikistikmisin canm sen
Aynen canimm benzerliklerimiz var güzel bi dostlugun baslangici olsunAaa ne kadr benziyoruz bende 83.5 kiloyum ama 92.3 kilodan geldim bu kiloya tanidigma cok memnun oldum insallah su 70 leri en.kisa zamanda görürüz sonra 60 lari
Ne güzel erken yaşta anne olmuşsunuz genç anne olmak çok güzel allah isteyen herkese nasip etsin16 yaşında evlendim 2 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım o doğdu 3 ay sonra diger kızıma hamile kaldım ust uste iki cocuk cok yormuş olsa gerek 6 sene aradan sonra da 3. Kizimi dogurdum aslında 16 nisanda 26 oluyorum :))
Geçmiş olsun canimGttim tatlım bende kist oldugu icin sökülememis yine adetim malesef ilaca basladik iste yine
Evet canım az yemissin. Cumaya az kaldı zaten iyi yapmışsın. Sporunda güzelMenümü vereyim
KAHVALTIM:3 kaşık kahvaltılık gevrek
1 bardak kadar süt,yarım elma
ARA ÖĞÜN:yarım elma
ÖĞLE YEMEĞİM:1 kase mercimek çorbası
AKŞAM YEMEĞİM:1 kase mercimek çorbası
Spor
500 ip atlama
60 mekik
Yarım saat yürüyüş
Bugün pek iştahım yoktu
burda yanlısımız söylenmezsse hep poh pohlanıp aman güzel canım güzel dersek asıl kötülük bu olur
napiyosunnn cnm konusamadk ozlesssstkk amaa yaaMalesef
Normalde sporu çok severim ama bi yerden baslayamamıştım bu hafta başladım çokta mutlu oluyorum spor yaptıkçaEvet canım az yemissin. Cumaya az kaldı zaten iyi yapmışsın. Sporunda güzel
Canım yanlış anlama naçizane benim fikrim; söylediklerin doğru ama söyleyiş tarzın yanlış. Karşıdakini kötü etkileyebilir bazenGrubun tadi kacti motivasyon sifir baksana menuleri bile elestiremiyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?