Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hos bulduk canım valla çok sicak karşılandım hepinizecok teşekkür ederim marlin18 arkadaşımın tavsiyesi uzerine geldim ismim Tuğba 25 yaşındayım en son gecen pazar tartildim 83.5 kiloyum hedefim simdilik 75 kilo olmak cok istiyorum boyum 167 memleket niğde 3 tane kizim var 9 8 2 yaşlarında osmaniyedr yaşıyorum aranizda olmaktan mutluluk duydum kisa zamanda uyum saglarim inşallah

Hosbulduk canimm hadi bakalım ne olacak mezun olma fikri beni çok motive etti acaba mezun oldugmuz günler gelirmikii

To
Toplam kac kişisiniz ogrenebilirmiyim??

MASALLAH 3 tane cocuk kac yasinda evlendin canimmm

MASALLAH 3 tane cocuk kac yasinda evlendin canimmm
16 yaşında evlendim 2 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım o doğdu 3 ay sonra diger kızıma hamile kaldım ust uste iki cocuk cok yormuş olsa gerek 6 sene aradan sonra da 3. Kizimi dogurdum aslında 16 nisanda 26 oluyorum :))

Ne kadar güzel erkenden anne olmussun canım prenseslerini ALLAH bagislasin canjm..doğum günün kutli olsun simdiden benimde 23 nisan buadada aramiza hosgeldin canım

Cok teşekkür ederimALLAH razi olsun hos buldum bende seni taniyabilirmiyim:))

AMiN canimmm tabi canim adim yagmur seda 23 nisanda 26 yasina giricem yeni evliyim bende bu takimda yeniyim baslangicim 82.3 den 81.9 oldum bakalım bu cuma ne olcak hedefim 65 INŞALLAH hedeflerimzie ulasiriz

AMiN canimmm tabi canim adim yagmur seda 23 nisanda 26 yasina giricem yeni evliyim bende bu takimda yeniyim baslangicim 82.3 den 81.9 oldum bakalım bu cuma ne olcak hedefim 65 INŞALLAH hedeflerimzie ulasiriz
Aaa ne kadr benziyoruz bende 83.5 kiloyum ama 92.3 kilodan geldim bu kiloya tanidigma cok memnun oldum insallah su 70 leri en.kisa zamanda görürüz sonra 60 lari

Aaa ne kadr benziyoruz bende 83.5 kiloyum ama 92.3 kilodan geldim bu kiloya tanidigma cok memnun oldum insallah su 70 leri en.kisa zamanda görürüz sonra 60 lari
Aynen canimm benzerliklerimiz var güzel bi dostlugun baslangici olsun super canim 9lardan 8lere ulasmissin tebrikler darisi 7lere sonra 6lara INSALLAH

Ne güzel erken yaşta anne olmuşsunuz genç anne olmak çok güzel allah isteyen herkese nasip etsin

Evet canım az yemissin. Cumaya az kaldı zaten iyi yapmışsın. Sporunda güzel

Evet canım az yemissin. Cumaya az kaldı zaten iyi yapmışsın. Sporunda güzel
Normalde sporu çok severim ama bi yerden baslayamamıştım bu hafta başladım çokta mutlu oluyorum spor yaptıkça enerjik oluyorum enerjim artıyor az yedim evet cumadan kaynaklı değil nedense midem çok şişti 1 kase çorbayı yiyip sofradan kalkarken ayy çok yedim oyy kalkıyom ben ya didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…